Aanmelden

Op deze pagina vind je de inschrijfdata voor onze  trainingen en workshops. Heb je vragen of twijfel je over welke training het beste past? We helpen je graag!

Ga direct naar

Samen met je collega’s = samen korting

Aanmelden

Kom je samen met één of meer collega’s naar dezelfde training? Schrijf je dan in op hetzelfde aanmeldingsformulier in en ontvang teamkorting. Bij 2 tot 4 deelnemers ontvangt elke deelnemer 30 euro korting en bij 5 of meer deelnemers ontvangt elke deelnemer 84,50 euro korting.

*Deze korting is niet van toepassing op onze workshops.

Keuzewijzer

Aanmelden

Wij helpen je graag bij het maken van een keuze! Iedereen leert namelijk anders en iedereen begint op een ander niveau. Ga naar onze keuzewijzer en bekijk welke training het beste bij jou past!

Getting Things Done Training

Met de GTD training leg je in één dag de basis. Tijdens de training ga je aan de slag met de vijf stappen van GTD en pas je deze toe in jouw situatie. Na de training blijven we je ondersteunen in het creëren van overzicht over al jouw taken, projecten en verantwoordelijkheden, waardoor je na verloop van tijd steeds meer overzicht, focus en rust zult ervaren. 

Lees hier meer over deze training.

thumbnail
7 maart 2023
09:30
16:30
Carlton President Hotel Utrecht
thumbnail
20 april 2023
09:30
16:30
Carlton President Hotel Utrecht

Getting Things Done Intensief

Een goed begin is het halve werk! In tegenstelling tot de standaard GTD training, duurt een Intensief training twee dagen. Met deze extra dag bieden we je naast het leggen van de GTD basis ook persoonlijke begeleiding bij het inrichten van jouw GTD systeem.

Lees hier meer over deze training.

thumbnail
+

Getting Things Done Implementatieworkshop

Heb je korte tijd geleden de GTD training gedaan, of ga je dit binnenkort doen? En wil je extra begeleiding bij het implementeren van GTD? Dat kan! Tijdens onze twee uur durende online implementatieworkshop zullen we je op maat begeleiden en ondersteunen.

Lees hier meer over deze workshop.

Getting Things Done Evaluatie- en Optimalisatieworkshop

Wil je jouw GTD kennis graag weer opfrissen, zonder de GTD training weer opnieuw te volgen? Dan is de GTD Evaluatie- en Optimalisatie Workshop iets voor jou!

Lees hier meer over deze workshop.

Via onderstaande knop ga je naar het formulier waar je je kunt aanmelden en een trainer naar keuze kunt selecteren.

Getting Things Done Training Projecten & Prioriteiten

Nu je overzicht en vrijheid hebt ervaren, ben je klaar voor de volgende stap. Tijdens de training Projecten & Prioriteiten ga je vanuit de basis verder om je projecten compleet en overzichtelijk te maken. Daarnaast ga je ook aan de slag met het in kaart brengen van je verschillende rollen en verantwoordelijkheden.

Lees hier meer over deze training.

thumbnail
23 mei 2023
09:30
16:30
Carlton President Hotel Utrecht

Getting Things Done Training Focus & Richting

De training Focus & Richting is de laatste stap. Op dit punt ben je al een ervaren GTD-er en ben je in control. Je bent productiever en geniet van meer rust en vrijheid. De ruimte die je met GTD hebt gecreëerd zorgt ervoor dat je nu de mogelijkheid hebt om uit te zoomen. Tijdens de training Focus & Richting ga je aan de slag met de hogere horizonnen. Je brengt jouw principes, visie en doelen in kaart en legt het verband met de keuzes die je dagelijks maakt.

Lees hier meer over deze training.

thumbnail
13 april 2023
09:30
16:30
Carlton President Hotel Utrecht

Streamline training

Wil je meer bereiken met je communicatie? Dan is de Streamline training iets voor jou. In onze eendaagse training leer je waarom stroomlijnen zoveel effect heeft. We leggen de basisprincipes van Streamline uit en er is veel aandacht voor de praktische uitvoering hiervan, voor communicatie via e-mail, vergaderingen, gesprekken, documenten en presentaties.

Lees hier meer over deze training.

thumbnail
9 mei 2023
09:30
16:30
Carlton President Hotel Utrecht

Vakantiebooster

Ga jij elk jaar weer gestrest op vakantie? Kun je tijdens je vakantie moeilijk ontspannen en blijf je in je hoofd bezig met werk? Meld je dan aan voor onze Vakantiebooster en ga vanaf nu wél ontspannen op vakantie. Je krijgt een jaar lang toegang tot deze e-learningomgeving.

Lees hier meer over onze Vakantiebooster.

thumbnail
De Vakantiebooster. Relaxed op vakantie, relaxed weer aan het werk.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe trainingsdata?

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Aanmelden

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.