Gratis webinar Vijf GTD ‘best practices’ die je productiever maken op 23 maart 2018

Wil jij je productiviteit verhogen? De juiste dingen doen in minder tijd en met minder moeite?

Er komt steeds meer informatie op ons af en afleidingen zijn eerder regel dan uitzondering. Hoe ga je om met je schaarse tijd en hoe kun je geconcentreerd werken aan wat voor jou de belangrijkste taken zijn? Hoe krijg je weer grip op je leven in plaats van geleefd te worden?

Dat leren we je tijdens dit webinar.

Getting Things Done is een productiviteitsmethode die principes en praktische toepassingen biedt die je helpen je beste werk te doen. We delen graag vijf Getting Things Done ‘best practices’ met je die je productiever maken. Je kunt ze makkelijk toepassen en snel resultaat ervaren.

Het webinar zal alleen live te volgen zijn, er worden achteraf geen opnames beschikbaar gesteld.

Dit webinar heeft reeds plaats gevonden. Houd onze nieuwsbrief of website in de gaten voor nieuwe webinars!

Naar boven