Aanbod Afdeling

Teams veel productiever laten werken – voor het plezier van iedereen.

Jij en je collega’s worstelen met volle agenda’s, volle e-mailinboxen en volle to do-lijsten.  Je bent goed in je vak, maar je komt langzamerhand om in alle drukte en details. Het wordt bovendien steeds lastiger om overzicht te houden.

Met de Getting Things Done trainingen breng je daar verandering in. Samen met je collega’s leer je hoe je effectiever en productiever kan werken.

Er zijn verschillende opties mogelijk, afhankelijk van de grootte van je afdeling en van wat je wensen zijn. Jullie kunnen bijvoorbeeld meedoen aan een van onze open inschrijving trainingen of we kunnen juist een incompany training geven op kantoor. We vinden het belangrijk om dit goed af te stemmen, om er voor te zorgen dat de training of presentatie zo goed mogelijk aansluit bij jullie situatie.

Afhankelijk van jullie wensen, hebben wij twee verschillende mogelijkheden:

Bekijk ons algemene aanbod van trainingen hier, of download onze productbrochure hier.

Ben je enthousiast over het trainingsaanbod? Bel ons om de opties te bespreken, telefonisch of live bij jullie op kantoor.

Eerstvolgende Actie:

  • Bel ons om te bespreken wat jullie zoeken en wat wij kunnen bieden. Tel nr: +31(0)88 0016 200. Het is handig als je vast enkele geschikte data bij de hand hebt.

Samen bespreken we een datum en stemmen we alle benodigde praktische zaken af. Dit ontvang je overzichtelijk in een offerte. Zodra de offerte getekend is, ben je verzekerd van een grote verbeteringsslag binnen je team!

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.

   +31 (0)88 0016 200   info@meereffect.nl

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens bij ons achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven