De meereffect cadeautips voor 2019

Het cadeauseizoen is weer begonnen!

Het is natuurlijk altijd leuk om cadeaus te geven (en te ontvangen!), maar de speurtocht naar het perfecte cadeau is niet altijd even makkelijk. Om jou hierbij te helpen, hebben onze trainers speciaal voor jullie een lijst met productieve cadeaus opgesteld!.

De cadeautips voor 2019

1. Geef jouw favoriete app cadeau aan iemand die het echt nodig heeft

Denk bijvoorbeeld aan Braintoss, waar je allerlei relevants mee kan verzamelen. Braintoss is een app waarmee je snel gesproken tekst, een foto of getypte tekst kunt vastleggen om te onthouden. Braintoss verstuurt vervolgens je  bericht naar je e-mailadres. 

2. Notes usem-kaartjes

Deze handige kaartjes kan je gebruiken om makkelijk en snel te verzamelen. Bekijk hier wat kleurrijke voorbeelden van gebruik.

3. Het GTD Werkboek

Het GTD werkboek dat je helpt om de Getting Things Done theorie om te zetten naar de praktijk met behulp van checklists en voortgangsmeters.

4. GTD voor een nieuwe generatie

In dit nieuwe boek geeft David Allen de principes en tools om effectieve gewoontes te ontwikkelen, waardoor de jongeren van nu werkelijk vooruitkomen en vol vertrouwen alles aan kunnen pakken wat op hun pad komt.

5. Grid-It!

Klaar met alle losse snoertjes en accessoires die door je tas zwerven? Grid ze! Deze organizers komen in allerlei soorten en maten. Er zal dus ongetwijfeld wat voor jou tussen zitten!

6. Fidget Cube

Vind je het moeilijk om langere tijd te luisteren of te lezen? Je concentreert je beter wanneer je handen wat te doen hebben. De Fidget Cube is hier een ideaal hulpmiddel voor. 

7. Handboek Stijl

Wil je echt investeren in je schrijfstijl? Dan is het Handboek Stijl geschreven door Peter Burger en Jaap de Jong wat voor jou! Maak je teksten beeldender, levendiger en spannender met de hulp van dit boek. 

Naar boven