Communicatie omtrent het Coronavirus

We krijgen veel vragen over wat de uitbraak van het Coronavirus betekent voor de trainingen bij meereffect. Hier lees je onze belangrijkste antwoorden. Vind je hier toch geen antwoord op je vraag? Neem dan contact op met ons!

1. Ik sta ingeschreven voor een Getting Things Done training die tussen nu en 6 april zou plaatsvinden. Wat gaat er gebeuren met deze training?

Om de ‘social distancing’ te bevorderen zetten wij alle fysieke trainingen tussen nu en 6 april om naar een online variant.

2. Ik wil juist nu een training volgen, zijn er mogelijkheden hiervoor?

Het is ons gelukt om met een tijdelijk online aanbod dezelfde kwaliteit en leeropbrengst te bieden als met onze, al jarenlang gewaardeerde, live trainingen. In de training staan de vijf stappen van GTD centraal, waarmee je controle en overzicht over je werk en privéleven krijgt.

In de online training laten we ook een implementatie zien, die je daarna met de praktische materialen, zowel online als fysiek, zelf op maat maakt.

Meer weten? Kijk dan hier voor ons online Getting Things Done aanbod!

3. Ik sta ingeschreven voor een training na 6 april, gaat deze wel gewoon door?

De huidige maatregelen rondom het Coronavirus duren vooralsnog tot 6 april. Voor de zekerheid hebben wij onze training op 21 april ook omgezet naar een online versie.

Worden de maatregelen nog verder verlengd dan nemen we contact met je op om je verder te informeren. Waarschijnlijk zullen we de training dan gewoon online aanbieden: dat scheelt reizen en fysiek contact, met ten minste dezelfde opbrengst.

Heb je vragen, of twijfel je nog? Bel of mail ons!

T: +31 (0)88 0016 200 | info@meereffect.nl

Naar boven