Nu in de boekhandel: De kleine Allen

Voor iedereen die geïnteresseerd is in productiviteit, is het boek Getting Things Done. De kunst van stressvrije productiviteit van David Allen een veelgelezen boek. Het is al jaren populair en voert allerlei managementboekenranglijsten aan. Op 29 juni jongstleden verscheen De kleine Allen. Getting Things Done samengevat, een compacte weergave van het boek van David Allen. De kleine Allen is geschreven door Arjan Broere en Ruben Verzijl in overleg met David Allen. Het wordt uitgegeven door BusinessContact en kost € 9,99

Het boek is bedoeld voor iedereen die Getting Things Done. De kunst van stressvrije productiviteit kent en een samenvatting wil of voor degenen die een inleiding op het échte werk willen lezen.

De kleine Allen geeft in grote lijnen de opbouw van Getting Things Done. De kunst van stressvrije productiviteit en heeft als extra toevoeging de 12 basistechnieken van Getting Things Done, zoals het Eerstvolgende Actie- en Gewenste Uitkomst-denken, de twee minutenregel, het Wekelijks Onderhoud, enzovoort.

Het boek is meteen een leuk cadeau-idee of een lekker compact boek voor je vakantieleeslijst.

Op de site van BusinessContact vind je meer over De kleine Allen. Getting Things Done samengevat.

 

Naar boven