Getting Things Done Level 1 Intensief

Loop je hier ook tegenaan?

 • Je bent goed in je vak, maar je komt langzamerhand om in alle drukte en details.
 • Je vindt het steeds lastiger worden om het overzicht te houden. Het moment is nabij (of is al geweest) dat je steken laat vallen.
 • Er komt steeds méér werk op je af; het aantal projecten en taken wordt zo groot, dat er dingen tussen wal en schip vallen.
 • Je ervaart meer stress dan goed voor je is.
 • Je agenda, e-mailinbox en to do-lijst zijn overvol - er komt telkens veel meer bij dan er af gaat.
 • Je kan je werk niet altijd loslaten als je thuis bent.

Getting Things Done Level 1 Intensief is gericht op mensen die een vliegende start met Getting Things Done willen maken.

Getting Things Done Level 1 Intensief is voor jou bedoeld als je je werk zo wil inrichten dat je:

 • je e-mail weer onder controle hebt en de inbox leeg is,
 • meer kan doen in minder tijd,
 • een leeg hoofd hebt om meer ruimte te krijgen voor creativiteit en je privéleven,
 • overzicht hebt over je werk, zowel de grote projecten als de losse klussen die op je bordje liggen,
 • beter aanvoelt waar je persoonlijke grenzen liggen en in staat bent om deze op een goede manier aan te geven aan anderen,
 • productiever en daadkrachtiger bent, wat ruimte creëert voor persoonlijke groei en promotie.

Wat houdt Getting Things Done Level 1 Intensief in?

Je komt met je laptop of Macbook naar ons hotel. Daar wordt je door onze trainer/coach geholpen om het hele Getting Things Done systeem toe te passen in jouw eigen digitale omgeving. Mocht je voor lopende projecten nog papieren hebben rondslingeren, dan kan je die natuurlijk ook meenemen. Je komt 2 dagen naar ons hotel, zodat je zonder afleiding kan werken met een professionele steun in de rug. De training is geschikt voor zowel mensen die de meereffect training al gedaan hebben, als voor mensen die Getting Things Done nog niet kennen.

GTD Level 1 Intensief biedt plaats aan maximaal 10 deelnemers per keer, waardoor we veel aandacht hebben voor iedereen. Onze ervaring heeft geleerd dat het samenwerken met andere deelnemers veel plezier, humor en doorzettingsvermogen genereert.
Je neemt je eigen laptop of Macbook mee, zodat je ook meteen digitaal aan de slag kan met je eigen systeem. Met het implementeren van Getting Things Done in Microsoft Outlook hebben wij de meeste ervaring, maar ook met programma’s zoals Apple Mail, Gmail en Evernote hebben wij veel ervaring. Gebruik je een ander systeem? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Resultaten

Dit zijn de resultaten die je mag verwachten:

 • Je ervaart weer dat werken écht leuk kan zijn, omdat je gedachten niet meer worden opgeslokt door details. Je hebt weer ruimte voor creativiteit in je werk, doordat je grip hebt op alle zaken, groot én klein.
 • Je werk- en privéleven zijn in balans. Je hebt concrete acties bepaald en je gaat op tijd naar huis met de zekerheid dat er geen losse eindjes zijn. Bovendien is je hoofd leeg, zodat je ’s avonds thuis kunt zijn zonder nog aan je werk te denken.
 • Je hebt controle over je werk. Je productiviteit is gestegen, waardoor je meer kan doen in minder tijd. Daarnaast heb je inzicht in wat je aan kan en wat er nog aan werk aankomt, zodat je beter prioriteiten kan stellen.
 • Je werkt doelgericht, productief en daadkrachtig, doordat je overzicht hebt over alle aspecten van je werk. Je ervaart de rust van zeker weten dat je niets vergeet. Je hebt weer ruimte in je hoofd om toe te komen aan de creatieve kanten van je werk.
 • Stress is afgenomen tot een acceptabel niveau. Je agenda, inbox en to do-lijst zijn hanteerbaar geworden.

Locatie en materialen

GTD Level 1 Intensief wordt gegeven in een mooi hotel in het midden van het land.

Om te zorgen dat je direct aan de slag kan, krijg je een uitgebreid trainingsboek, schema’s en artikelen over de methode en praktijk van Getting Things Done. Ook ontvang je een implementatiegids voor jouw systeem, een stuffmapje en 5 handige kernkaarten. Verder krijg je begeleiding en coaching tijdens GTD Level 1 Intensief, om het systeem zo goed mogelijk direct toe te passen in je eigen werk.

Tot slot profiteer je van onze unieke online leeromgeving met hulp bij het implementeren van GTD, artikelen, praktische tips en allerlei antwoorden op je vragen.

Data en tijden

De data van de trainingen vind je in de rechter zijbalk. Het zijn altijd twee opeenvolgende dagen. De datum van de eerste dag staat vermeldt in de agenda. We plannen de intensief vaak op een maandag en dinsdag.

De eerste dag van de Intensief ben je welkom vanaf 9:00 uur en om 9:30 uur begint het programma. Rond 17:00 uur is de dag weer afgelopen. Op de tweede dag begint het programma om 9:00 uur en duurt het tot ongeveer 17:00 uur. Een beschrijving van deze training in pdf vind je hier.

Kosten

Klik hier voor de prijzen.

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.

   +31 (0)88 0016 200   info@meereffect.nl

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens bij ons achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven