Getting Things Done Level 2 Training

De Getting Things Done Level 2 training

Heb je de GTD-basistechnieken onder de knie? Is verzamelen voor jou een gewoonte en het verwerken van stuff iets wat je consequent doet?

Je GTD-basis en je ervaart nu meer controle, overzicht en rust over je werk. Als je op dat punt bent beland, ben je klaar om opnieuw uitgedaagd te worden. Breng je GTD-vaardigheden naar een hoger niveau met de Getting Things Done Level 2 training: Projecten en Prioriteiten.

“Een goed vervolg op Level 1, die mij nog meer rust en plezier geeft.”

-Ron Boelens,
Veiligheidsregio Fryslân

Wat leer je tijdens de Level 2 training?

Elke Gewenste Uitkomst waar je meerdere Eerstvolgende Acties voor te doen hebt noemen we in Getting Things Done een project. Je projectenlijst is daarom waarschijnlijk groter dan je denkt!

Tijdens de Level 2 training ga je aan de slag om je Projectenlijst volledig te maken. Je brengt ook je Rollen en verantwoordelijkheidsgebieden in kaart en je gaat na of met het in kaart brengen daarvan nieuwe projecten ontstaan. Je maakt je Projectenlijst niet alleen compleet, je gaat ook een aantal projecten plannen met het Natuurlijk Planningsmodel. Een makkelijk te hanteren model dat je snel grip geeft op complexere projecten.

Tenslotte ga je jouw Wekelijks Onderhoud-checklist op maat maken en manieren bedenken om je Wekelijks Onderhoud vaker en beter te doen. Voor veel GTD’ers valt het namelijk niet mee om het Wekelijks Onderhoud consistent te doen. Met wat praktische aanpassingen neemt de kans op succes snel toe.

Tijdens de training kom je ook in contact met verschillende mede GTD-ers! Er is gedurende de dag volop gelegenheid om ideeën en tips met elkaar uit te wisselen.

We ondersteunen je ook na de training!

Naast de trainingsdag bestaat de Level 2 training uit enkele installatie- en implementatiemodules (I&I). De I&I’s zijn bedoeld als aanvulling op de training, waarmee je op je eigen tijd en tempo goed toegerust kunt werken aan je vertrouwde systeem en het geleerde verdiept.

“Interessant om te leren vanuit rollen te denken! Was ik nooit opgekomen.”

-Ewald Smit,

Politie

Praktische informatie

Locatie en materialen

De GTD Level 2 training wordt gegeven op verschillende mooie locaties in het land. De exacte locatie van de verschillende trainingen vind je op de aanmeldpagina.

Tijdens de training ontvang je een uitgebreide set trainingsmaterialen, waaronder het werkboek Getting Things Done Level 2 en het boek Ready for Anything van David Allen.

Data en tijden

De verschillende data van de trainingen vind je op de aanmeldpagina.

Je bent welkom vanaf 9:00 uur en om 9:30 uur begint het programma. Rond 16:30/ 16:45 uur is de training weer afgelopen. Informatie over de hotels en bereikbaarheid vind je hier.

Eerstvolgende Level 2 training:

thumbnail
8 september 2020
09:30
16:30
Hotel-Restaurant De Klepperman Amersfoort

Wij bieden onze GTD trainingen in twee vormen aan:

1. Online GTD training

De online training wordt live gegeven door onze vaste trainers.

De software die we gebruiken, maakt dat je actief mee kunt doen via video, audio of chat en biedt de mogelijkheid om in kleinere groepen opdrachten te doen. De software werkt op alle gangbare apparaten en platformen. Met enquêtes en opdrachten geleid door twee trainers, is het een afwisselende dag.

2. Klassikale GTD training

Bij aankomst word je ontvangen met koffie of thee. Ook heb je even de tijd om met de trainers en andere deelnemers te praten.  Daarna start het programma waar onze trainers je gedurende de dag(en) helpen om de verschillende GTD-aspecten te begrijpen en toe te passen.  

De verschillende locaties zijn met zorg uitgekozen op basis van een prettige sfeer en een goede lunch. We zorgen voor voldoende pauzes, zodat je het geleerde gedurende de dag rustig kan verwerken.

Wil je weten op welke data wij training geven, zowel klassikaal als online? Bekijk dan onze agenda!

Wij houden de regels en richtlijnen van het RIVM in acht. Een overzicht van hoe wij dit doen kun je hier vinden 

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen?

Laat je gegevens bij ons achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven