Getting Things Done Level 2 Training

Heb je de GTD-basistechnieken onder de knie?

Is verzamelen voor jou een gewoonte, het verwerken van stuff iets dat je consequent doet en heb jij je lijsten op orde? Uiteraard is alles altijd te verbeteren en te verfijnen en sommige principes verzanden wel eens, maar er komt een moment in je GTD-vaardigheid dat de basis staat en je controle en overzicht over werk en leven ervaart.

Als je op dat punt bent, is het interessant om opnieuw uitgedaagd te worden om jouw GTD-vaardigheden en GTD-systeem een stap verder te brengen. Dat kan met de GTD-training Level 2 Projecten en prioriteiten. In deze training verleggen we de focus van het basisniveau, waarin je de vijf stappen leert, naar de horizonnen erboven: horizon 1: Projecten en horizon 2: Rollen en verantwoordelijkheidsgebieden.

In de Level 2 projecten en prioriteiten-training werk je aan een 100% complete Projectenlijst. Daarnaast breng je jouw rollen en verantwoordelijkheidsgebieden in kaart en werk je aan een project met het Natuurlijk Planningsmodel. Kortom, je krijgt allerlei tools om horizon 1 en 2 echt in de pen te krijgen!

Aangezien je de vijf GTD-stappen (verzamelen, beslissen, organiseren, reflecteren en doen) en de achterliggende principes kent, kunnen we in deze training veel doen. Na een korte instructie ga je telkens aan de slag met je lijsten om ze aan te scherpen, uit te breiden en preciezer te maken. Aan het eind van de trainingsdag heb je daardoor naast het grondniveau, ook je Projectenlijst en je rollen en verantwoordelijkheidsgebieden scherp in kaart gebracht.

Voor deze training is het belangrijk dat je de Level 1 basis onder de knie hebt èn toepast.

Na de training

Naast de trainingsdag inclusief materialen, bestaat de Level 2 Training uit een aantal installatie- en implementatiemodules (I&I). De I&I’s zijn bedoeld als aanvulling op de training, waarmee je op je eigen tijd en tempo goed toegerust kunt werken aan je vertrouwde systeem en het geleerde verdiept. Je krijgt na de training toegang tot deze online leeromgeving met handige webinars.

Locaties en materialen

De GTD Level 2 training wordt gegeven in het midden van het land, in het Carlton President hotel in Utrecht en het Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman in Amersfoort.

Tijdens de training ontvang je een uitgebreide set trainingsmaterialen, waaronder het werkboek Getting Things Done Level 2 en het boek Ready for Anything van David Allen.

Data en tijden

De data van de trainingen vind je in de rechter zijbalk.

Je bent welkom vanaf 9:00 uur en om 9:30 uur begint het programma. Rond 16:30/ 16:45 uur is de training weer afgelopen. Informatie over de hotels en bereikbaarheid vind je hier.

Kosten

De kosten voor de Getting Things Done Level 2 Training zijn 645 euro exclusief btw per persoon.

Een beschrijving van deze training in pdf vind je hier.

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.

   +31 (0)88 0016 200   info@meereffect.nl

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens bij ons achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven