Getting Things Done Level 2 Training

Getting Things Done Level 2 training: klaar voor de volgende GTD uitdaging?

Heb je de GTD-basistechnieken onder de knie?

Is verzamelen voor jou een gewoonte en het verwerken van stuff iets dat je consequent doet? Dan ben jij op het moment gekomen dat de GTD basis staat en je controle en overzicht over je werk en leven ervaart.

De Getting Things Done Level 2 training

Als je op dat punt bent, is het interessant om opnieuw uitgedaagd te worden om jouw GTD-vaardigheden en GTD-systeem een stap verder te brengen. Dat kan met de GTD-training Level 2: Projecten en prioriteiten.

In deze training verleggen we de focus van het basisniveau, waarin je de vijf stappen leert, naar de horizonnen erboven. Namelijk: horizon 1: Projecten en horizon 2: Rollen en verantwoordelijkheidsgebieden.

Voor deze training is het belangrijk dat je de Level 1 basis onder de knie hebt èn toepast.

 

"Interessant om te leren vanuit rollen te denken! Was ik nooit opgekomen."

-Ewald Smit,

Politie

 

Opbouw van de training

In de Getting Things Done Level 2 projecten en prioriteiten-training werk je aan een 100% complete Projectenlijst. Daarnaast breng je jouw rollen en verantwoordelijkheidsgebieden in kaart en werk je aan een project met het Natuurlijk Planningsmodel. Kortom, je krijgt allerlei tools om horizon 1 en 2 echt in de pen te krijgen!

Aangezien je de vijf GTD-stappen (verzamelen, beslissen, organiseren, reflecteren en doen) en de achterliggende principes kent, kunnen we in deze training veel doen.

De dag begint met een korte instructie. Vervolgens ga je aan de slag met het aanscherpen, uitbreiden en preciezer maken van je lijsten.  Aan het eind van de trainingsdag heb je dan je Projectenlijst en je rollen en verantwoordelijkheidsgebieden scherp in kaart gebracht.

 

Na de training

Naast de trainingsdag inclusief materialen, bestaat de Level 2 Training uit een aantal installatie- en implementatiemodules (I&I). De I&I’s zijn bedoeld als aanvulling op de training, waarmee je op je eigen tijd en tempo goed toegerust kunt werken aan je vertrouwde systeem en het geleerde verdiept.

Je krijgt na de training toegang tot deze online leeromgeving met handige webinars.

Locaties en materialen

De GTD Level 2 training wordt gegeven op verschillende mooie locaties in het land. De locatie staat aangegeven bij de edities in de zijbalk, rechts bovenaan op deze pagina.

Tijdens de training ontvang je een uitgebreide set trainingsmaterialen, waaronder het werkboek Getting Things Done Level 2 en het boek Ready for Anything van David Allen.

Data en tijden

De data van de trainingen vind je in de rechter zijbalk.

Je bent welkom vanaf 9:00 uur en om 9:30 uur begint het programma. Rond 16:30/ 16:45 uur is de training weer afgelopen. Informatie over de hotels en bereikbaarheid vind je hier.

Kosten

De kosten voor de Getting Things Done Level 2 Training zijn 645 euro exclusief btw per persoon.

Een beschrijving van deze training in pdf vind je hier.

 

"Het is verhelderend hoe je door het maken van een simpele mindmap inzicht krijgt in je rollen en verantwoordelijkheden en alle ideeën en projecten die daar als vanzelf uit komen rollen."

-Celeste Henning,

Universiteit van Amsterdam

 

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.

   +31 (0)88 0016 200   info@meereffect.nl

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens bij ons achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven