Getting Things Done training – open inschrijving

Onze trainingen

We verwelkomen je graag bij een van onze Getting Things Done trainingen!

In de training ga je in een gemengde groep van gemiddeld 10 à 20 deelnemers aan de slag met GTD. Je leert de basisbeginselen, de implementatie en hoe je slimme keuzes maakt om je eigen GTD systeem zo praktisch mogelijk in te richten. Je werkt een dag lang aan jouw workflow en je denkt na over aspecten van je werk die je direct productiever maken.

Onze trainers helpen je gedurende de dag om GTD te begrijpen  en om het toe te kunnen passen als je zelf aan de slag gaat.

Bij aankomst word je ontvangen met koffie of thee en daarna start het programma. De verschillende locaties zijn met zorg uitgekozen en hebben een prettige sfeer en een goede lunch.

Kom je bij meereffect een training volgen, dan krijg je een professionele training die op een leuke manier wordt gebracht. Het is, zo blijkt uit evaluaties, een mix van eye-openers en verrassend praktische acties.

"Dankzij jullie energieke en motiverende training heb ik eindelijk overzicht, wat zorgt voor rust en plezier."

- Ron Boelens,
Veiligheidsregio Fryslân

Wat past bij jou?

Wil je aan de slag met GTD, dan zijn er twee mogelijkheden.

1. Je volgt één dag de training en je implementeert GTD daarna op je eigen werkplek. Het is ook mogelijk om de implementatieworkshop erbij te boeken zodat we je begeleid kunnen helpen om GTD te implementeren.

2. Je volgt in een kleine groep met veel begeleiding twee dagen training, waarin inzichten en praktische adviezen afgewisseld worden met de toepassing ervan. Je richt gedurende de training GTD ook al in je eigen systeem in.

Beide trainingsvarianten worden veel gekozen, het hangt er maar net vanaf wat bij je past en hoe makkelijk je zelf aan de slag gaat na de training. Hieronder vind je een overzicht van de verschillen tussen beide trainingen.

GTD Level 1 trainingGTD Level 1 Intensief
Tijdsinvesteringéén dagtwee dagen
Locatieverschillende plekken in het landmidden van het land
Aantal deelnemers10-30 personen5-10 personen
Aantal trainerséén of twee trainerséén trainer per vijf deelnemers
ImplementatieTijdens training oefen je vast, de implementatie doe je op je eigen werkplek of je boekt de implementatieworkshop erbij.Tijdens de training implementeer je GTD. Ook heb je je lijsten aangemaakt, gevuld en heb je e-mail verwerkt. Je gaat meestal met een lege inbox en actuele lijsten de deur uit.
Wanneergemiddeld twee keer per maandzes tot acht keer per jaar
Prijs645 euro exclusief btw1.500 euro exclusief btw

Programma en materialen

Onze trainingen beginnen om 9:30 uur, vanaf 9:00 uur heten we je graag welkom met een kopje koffie of thee. Tegen 16:45 uur ronden we weer af en uiterlijk 17:00 uur zijn we klaar. Natuurlijk hebben we ’s ochtends en ’s middags een pauze waarin er wat te drinken is met wat lekkers en je een frisse neus kunt halen.

Tijdens de training ontvang je een uitgebreide set trainingsmaterialen, waaronder het boek ‘Getting Things Done’ van David Allen. Ook profiteer je van alle opvolging na de training: de online leeromgeving, onze druppelmails en allerlei artikelen.

Een van onze deelnemers zei: "De druppelmails helpen mij steeds te zien dat ik op de goede weg ben. Het zijn dus steeds kleine complimentjes. Dat helpt om vol te houden."

"Een training die iedereen in een zakelijke omgeving zou moeten volgen."

- Michiel Nagelhout,
ADP Nederland BV

 

 

 

Samen met je collega’s

Kom je met één of meer collega’s naar dezelfde training? Schrijf je dan in hetzelfde aanmeldingsformulier in en ontvang teamkorting. Bij 2 t/m 4 deelnemers ontvangt elke deelnemer 30 euro korting en bij 5 of meer deelnemers ontvangt elke deelnemer 84,50 euro korting.

De implementatieworkshop kun je los bijboeken en kost 295 euro exclusief btw.

Wil je met meer collega’s de training doen en ben je benieuwd naar de incompany mogelijkheden?
Lees hier dan verder.

Aanmelden

Twijfel je nog over welke training het beste bij je past? Neem dan contact op met de dames van meereffect via +31(0)88 0016 200.

Een overzicht van onze trainingsdata en locaties vind je hieronder. Voor meer informatie over de hotels, kijk op onze routepagina.

Maak je keuze en meld je aan. Of stel je de beslissing nog even uit en plak je een post-it op de stapel papier op je bureau met: ‘nog wat doen met productiever werken’? Nee toch! We beloven je dat de GTD training een waardevolle investering is waardoor je weer goede keuzes kunt maken over je werk en leven.

"Verbluffend! Ik kwam al met hoge verwachtingen, maar het is nog meer dan ik dacht: fijn, een nieuw begin!"

- Nancy Verhoog,
De Hoogstraat Revalidatie

Getting Things Done Training

thumbnail
14 januari 2020
09:30
16:30
Inntel Hotels Rotterdam Centre

thumbnail
10 februari 2020
09:30
16:30
Hotel-Restaurant De Klepperman Amersfoort

thumbnail
17 maart 2020
09:30
16:30
Bilderberg Hotel Wientjes Zwolle

Getting Things Done Intensief

thumbnail
+
thumbnail
+

Getting Things Done Implementatieworkshop na de GTD training

thumbnail
11 december 2019
13:00
16:00
De Merseberghen Maarsbergen
thumbnail
12 februari 2020
13:00
16:00
De Merseberghen Maarsbergen

Naar boven