Getting Things Done training – open inschrijving

Onze trainingen

We verwelkomen je graag bij een van onze Getting Things Done trainingen!

In de training ga je in een gemengde groep van gemiddeld 10 à 20 deelnemers aan de slag met GTD. Je leert de basisbeginselen, de implementatie en hoe je slimme keuzes maakt om je eigen GTD systeem zo praktisch mogelijk in te richten. Je werkt een dag lang aan jouw workflow en je denkt na over aspecten van je werk die je direct productiever maken.

Onze trainers helpen je gedurende de dag om GTD te begrijpen en om het toe te kunnen passen als je zelf aan de slag gaat.

Bij aankomst word je ontvangen met koffie of thee en daarna start het programma. De verschillende locaties zijn met zorg uitgekozen en hebben een prettige sfeer en een goede lunch.

Kom je bij meereffect een training volgen, dan krijg je een professionele training die op een leuke manier wordt gebracht. Het is, zo blijkt uit evaluaties, een mix van eye-openers en verrassend praktische acties.

"Dankzij jullie energieke en motiverende training heb ik eindelijk overzicht, wat zorgt voor rust en plezier."

- Ron Boelens,
Veiligheidsregio Fryslân

Wat past bij jou?

Wil je aan de slag met GTD, dan zijn er twee mogelijkheden.

1. Getting Things Done Level 1 training

Je volgt één dag de training en je implementeert GTD daarna op je eigen werkplek. Het is ook mogelijk om de implementatieworkshop erbij te boeken zodat we je begeleid kunnen helpen om GTD te implementeren.

Meer informatie.

2. Getting Things Done Intensief training

Je volgt in een kleine groep met veel begeleiding twee dagen training, waarin inzichten en praktische adviezen afgewisseld worden met de toepassing ervan. Je richt gedurende de training GTD ook al in je eigen systeem in.

Meer informatie.

Hieronder vind je een kort overzicht van de verschillen tussen beide trainingen.

GTD Level 1 training GTD Level 1 Intensief
Tijdsinvestering één dag twee dagen
Locatie verschillende plekken in het land midden van het land
Aantal deelnemers 10-30 personen 5-10 personen
Aantal trainers één of twee trainers één trainer per vijf deelnemers
Implementatie Tijdens training oefen je vast, de implementatie doe je op je eigen werkplek of je boekt de implementatieworkshop erbij. Tijdens de training implementeer je GTD. Ook heb je je lijsten aangemaakt, gevuld en heb je e-mail verwerkt. Je gaat meestal met een lege inbox en actuele lijsten de deur uit.
Wanneer gemiddeld twee keer per maand zes tot acht keer per jaar
Prijs 645 euro exclusief btw 1.500 euro exclusief btw

Programma en materialen

Onze trainingen beginnen om 9:30 uur, vanaf 9:00 uur heten we je graag welkom met een kopje koffie of thee. Tegen 16:45 uur ronden we weer af en uiterlijk 17:00 uur zijn we klaar. Natuurlijk hebben we ’s ochtends en ’s middags een pauze waarin er wat te drinken is met wat lekkers en je een frisse neus kunt halen.

Tijdens de training ontvang je een uitgebreide set trainingsmaterialen, waaronder het boek ‘Getting Things Done’ van David Allen. Ook profiteer je van alle opvolging na de training: de online leeromgeving, onze druppelmails en allerlei artikelen.

Een van onze deelnemers zei: "De druppelmails helpen mij steeds te zien dat ik op de goede weg ben. Het zijn dus steeds kleine complimentjes. Dat helpt om vol te houden."

"Een training die iedereen in een zakelijke omgeving zou moeten volgen."

- Michiel Nagelhout,
ADP Nederland BV

 

 

 

Samen met je collega’s

Kom je met één of meer collega’s naar dezelfde training? Schrijf je dan in hetzelfde aanmeldingsformulier in en ontvang teamkorting. Bij 2 t/m 4 deelnemers ontvangt elke deelnemer 30 euro korting en bij 5 of meer deelnemers ontvangt elke deelnemer 84,50 euro korting.

De implementatieworkshop kun je los bijboeken en kost 295 euro exclusief btw.

Wil je met meer collega’s de training doen en ben je benieuwd naar de incompany mogelijkheden?
Lees hier dan verder.

Aanmelden

Twijfel je nog over welke training het beste bij je past? Neem dan contact met ons op via +31(0)88 0016 200 of info@meereffect.nl

Een overzicht van onze trainingsdata en locaties vind je op de aanmeldpagina. Voor meer informatie over de hotels, kijk op onze routepagina.

Maak je keuze en meld je aan. Of stel je de beslissing nog even uit en plak je een post-it op de stapel papier op je bureau met: ‘nog wat doen met productiever werken’? Nee toch! We beloven je dat de GTD training een waardevolle investering is waardoor je weer goede keuzes kunt maken over je werk en leven.

Aanmelden training

"Verbluffend! Ik kwam al met hoge verwachtingen, maar het is nog meer dan ik dacht: fijn, een nieuw begin!"

- Nancy Verhoog,
De Hoogstraat Revalidatie

Naar boven