Getting Things Done Level 1 Training incompany

Voor een Incompany training bij jullie op locatie bieden wij Getting Things Done Incompany, een effectieve training van één dag, standaard in combinatie met Outlook.

 • Iedereen is goed in zijn of haar vak, maar het lijkt alsof er steeds minder uit de handen komt.
 • Het lijkt alsof er steeds meer zaken om aandacht vragen, terwijl er steeds minder tijd overblijft om dat goed te doen. Het gevolg daarvan is dat niet alles altijd goed wordt afgemaakt, dat een afspraak wordt gemist, dat collega’s prikkelbaarder worden en dat soms zelfs de klant er de dupe van wordt.

In plaats van de symptomen te bestrijden, is het effectiever om de bron aan te pakken. Help medewerkers weer overzicht en controle te krijgen - en houden - en vertrek daarbij vanuit de huidige situatie, niet vanuit een beoogde ideale situatie.

Deelnemen aan een Getting Things Done Incompany training kan de volgende resultaten opleveren:

 • De deelnemers leren hoe ze zo doelgericht mogelijk werken
 • Ze weten hoe ze hun e-mailinbox elke dag supersnel leegmaken
 • Iedereen krijgt weer overzicht over hun taken en rust in hun hoofd

Onderwerpen

Tijdens de Incompany training komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • De dagelijkse praktijk van effectief kenniswerk.
 • Het slimme werkschema van Getting Things Done.
 • Overzichtelijker werken met Eerstvolgende Acties, een Later/Misschien lijst, een Projecten lijst e.d.
 • Doelgericht werken – hoe gaat dat?
 • Ook laten we zien hoe je Getting Things Done kunt toepassen op het verwerken van email.
 • Hoe zorg je ervoor, dat je hoofd helder genoeg is om geconcentreerd te kunnen werken aan dat wat echt belangrijk is?
 • Hoe werk je het handigste aan je prioriteiten?

De deelnemers krijgen een training van 6,5 uur, waarin ze de beste inzichten krijgen om hun werk te structureren. Ze ontvangen verschillende trainingsmaterialen die helpen om na de training direct met GTD aan de slag te gaan. Maar het belangrijkste is misschien wel onze online leeromgeving, de deelnemers profiteren van deze ondersteuning via internet met e-mails, artikelen, veelgestelde vragen en antwoorden, tips en meer.

In één dag krijgen jij en jouw collega's alle handvatten om effectiever te werken en productiever te zijn. De training is inclusief de implementatiemodule van ca. 2 uur waarbij de deelnemers zelf aan de slag gaan op hun computer. Deze implementatieworkshop is ook los te boeken voor enkele deelnemers.  Kijk hier voor meer informatie.

De training wordt niet op maat gemaakt, maar heeft een standaard programma. De datum of data voor de Getting Things Done Incompany training plannen we in goed onderling overleg.

Standaard wordt de training in combinatie met Outlook gegeven. Informeer voor andere programma’s naar de mogelijkheden.

image1

Wie doet wat?

Bij een Incompany training ben je zelf verantwoordelijk voor de locatie, inclusief de catering (koffie, thee, frisdrank en eventueel lunch). Wij gaan er ook vanuit dat jullie een projectiescherm en beamer ter beschikking hebben. De locatie is een erg belangrijk onderdeel van een training. Te weinig ruimte, gebrek aan zuurstof of een te hoge temperatuur kan zelfs een uitstekende training de nek omdraaien.

We willen je daarom vriendelijk verzoeken om aan alle punten van onze zaalvoorwaarden te voldoen. Je kunt deze hier lezen: Zaalvoorwaarden meereffect.

Kosten

De kosten voor een GTD Incompany training zijn afhankelijk van de groepsgrootte en de onderdelen van de training. Neem daarom contact met ons op, zodat we jullie wensen kunnen bespreken en een offerte op maat kunnen maken.

Eerstvolgende Actie

Bel ons om te bespreken wat jullie zoeken en wat wij kunnen bieden. Tel nr: +31(0)88 0016 200. Het is handig als je vast enkele geschikte data bij de hand hebt.

Samen bespreken we een datum en stemmen we alle benodigde praktische zaken af. Dit ontvang je dan van ons overzichtelijk in een offerte.  Zodra de offerte getekend is, ben je verzekerd van een grote verbeteringsslag binnen je organisatie!

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.

   +31 (0)88 0016 200   info@meereffect.nl

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens bij ons achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven