Gratis mini-training Getting Things Done

Hoe weet je nou of GTD echt wat voor jou is?

Veel mensen zijn druk en worstelen met hun tijd. Het is belangrijk om keuzes te maken en prioriteiten te stellen, maar alles lijkt belangrijk te zijn of toch echt te moeten. Ook de balans tussen werk en privé kan lastig te vinden zijn. En dat kan stress opleveren.

Een steeds groter deel van het werk bestaat uit communicatie. De continue stroom aan e-mail maakt de verleiding heel groot om vanuit je inbox te werken. Dat maakt het nog lastiger om geconcentreerd aan een taak te werken die om meer aandacht vraagt.

Wat past bij jou?

Gelukkig is er inmiddels ook veel aanbod als het gaat om timemanagement trainingen, stress verlagende programma’s en tips om efficiënter en effectiever te werken. Maar hoe vind je daarin wat je zoekt? Wat sluit aan bij jouw situatie en ook niet onbelangrijk: wat werkt echt?

 

Direct aanmelden voor onze artikelen zonder mini-training? Klik hier

Getting Things Done

Ken je Getting Things Done (GTD) al? Wellicht heb je er wel eens over gehoord. David Allen schreef in 2001 zijn boek over deze methode en sindsdien is het al meer dan 2,5 miljoen keer verkocht en vertaald in 32 talen. In Nederland is het boek meer dan 25.000 keer verkocht. De GTD-training wordt in meer dan 70 landen gegeven en dat aantal groeit nog steeds.

Het is een training die aansluit bij waar jij nu staat en niet waar je ooit zou moeten zijn. GTD gaat verder dan timemanagement, het is veel actiegerichter. Je kunt wel een to do lijstje maken van taken, maar als er wat tussendoor komt, kun je weer opnieuw beginnen. GTD helpt je om je acties te managen, niet je tijd.

jaar
trainingen

deelnemers
getraind

gemiddeld cijfer
trainingen

gemiddeld cijfer
trainers

Wij zijn meereffect, de officiële partner Getting Things Done voor de Benelux.

We geven meer dan 150 trainingen per jaar. Professionaliteit is belangrijk, onze trainingen zitten goed in elkaar en we hebben vaste en ervaren trainers voor wie geen vraag te moeilijk is. Ook vinden we het belangrijk dat onze deelnemers GTD de volgende dag al in de praktijk kunnen brengen. We zorgen ervoor dat de overstap naar je eigen werkplek zo klein mogelijk is door praktische tips, handige video’s en goede eerstvolgende acties.

Er zijn twee mogelijkheden:

 Schrijf je in voor de GTD-training en ga ermee aan de slag.

Meld je aan voor onze gratis online mini GTD-training. Dit is een korte kennismaking met GTD waarbij we je gedurende een week elke dag een stapje uitleggen. Je kunt dan vast wat van de tips toepassen en merken of het jou helpt. Ben je overtuigd? Dan zien we je graag bij onze GTD-training!

Kies je ervoor om gebruik te maken van ons kennismakingsaanbod? Of google je liever nog een paar avonden door op ‘timemanagement’?

Naar boven