GTD Summit: een internationale bijeenkomst van GTD-liefhebbers

GTD Summit: een internationale bijeenkomst van GTD-liefhebbers

Het is alweer tien jaar geleden dat de enthousiaste lezers en gebruikers van David Allens Getting Things Done bij elkaar kwamen. Toen in San Francisco. Inmiddels zijn er miljoenen lezers en gebruikers van het boek van David Allen bijgekomen en zijn de trainingen in een wereldwijd aanbod van Level 1 tot en met 3 beschikbaar. Tijd voor een nieuwe bijeenkomst, aldus de David Allen Company.

Op 20 en 21 juni 2019 is de GTD Summit in het Theater Amsterdam. Het motto is Supercharge your productivity. Een hele reeks sprekers en workshopbegeleiders gaat je helpen om jouw productiviteit een fikse boost te geven. Uiteraard David Allen en ervaren GTD-trainer/coaches zoals Mike Williams en Meg Edwards. Daarnaast krijgen diverse specialisten het podium, onder andere GTD'er en gedragsdeskundige Dan Pink, brein-expert Theo Compernolle en de oprichter van de holacracy-beweging Brian Robertson.

Gedurende de twee dagen komen zaken aan de orde die je helpen je aandacht te richten, vrije ruimte om te denken te ervaren, maar worden ook praktischer zaken besproken zoals techniek die je helpt productiever te worden, leiderschap en productiviteit en wat een moderne werkplek kan betekenen in je zoektocht naar toegenomen productiviteit.

Schrijf je nu in via meereffect voor de GTD Summit of meld je aan voor een meereffect training en maak kans op een gratis GTD Summit ticket! Lees hier meer.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes over de GTD Summit? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Naar boven