Het laatste nieuws van meereffect – Maart 2021

Het laatste nieuws van meereffect – Maart 2021

In dit nieuwsbericht lees je het laatste meereffect nieuws van maart 2021! Ditmaal gaat het over interessante artikelen en podcasts, onze nieuwe website en de certificering van een aantal nieuwe trainers.

BNR Werkverkenners

Onlangs is onze trainer Arjan Broere te gast geweest bij de podcast van BNR Werkverkenner. Hij vertelt je hier een aantal nuttige dingen over hoe je efficiënt samenwerkt en dus dingen echt gedaan krijgt als team.

Nieuwe gecertificeerde trainers:

We hebben deze maand weer een aantal nieuwe trainers mogen verwelkomen bij meereffect.

1. Maarten de Block

Maarten gaat Getting Things Done trainingen geven in België. Wil je bij Maarten een training volgen? Kijk dan op zijn website: https://www.productief.eu/

2. Elias Ott

Elias Ott gaat de Getting Things Done trainingen verzorgen voor bol.com. Gefeliciteerd Elias!

3. Paul van der Kraan

Paul is gestart als corporate trainer in de Tweede Kamer en gaat ook aan de slag als zelfstandig Getting Things Done. Op zijn website kun je meer over Paul lezen.

Onderzoek over Burn-Out klachten

Onlangs is er onderzoek gedaan naar de verschillende factoren die verantwoordelijk zijn voor burn-out klachten. Je leest het volledige rapport op de website van TNO.

Online en klassikale trainingen: Wat is het verschil?

In ons laatste artikel hebben we het over de verschillen tussen de klassikale en online trainingen van vandaag de dag. Zijn deze verschillen groot? Is er een trainingsvorm beter dan de ander? Is er ook ruimte om te socializen tijdens een online training? Je leest het in dit artikel.

Nieuwe website

Je zal het ongetwijfeld al hebben gezien, maar we hebben onze website een flinke opknapbeurt gegeven. Hiermee bieden we jou en alle andere websitebezoekers een snellere en gerichtere service aan. Mocht je nog wat dingen tegenkomen kan je ons natuurlijk altijd een berichtje sturen, dan lossen we het zo snel mogelijk op!

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Het laatste nieuws van meereffect – Maart 2021

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.