I AM TAO – het boek over gestroomlijnde communicatie

I AM TAO – het boek over gestroomlijnde communicatie

We hebben ‘m net binnengekregen: I AM TAO, het nieuwe boek van onze Master Trainer Arjan Broere. Het gaat over Streamline Certified, dé methode om je communicatie te stroomlijnen en helder, elegant en met aandacht te communiceren.

Dit is ook de inhoud die aan bod komt tijdens onze Streamline Certified trainingen, maar nu kun je er vast mee kennismaken in de vorm van een lekker leesbaar en praktisch boek.

Wil je het boek bestellen? Doe dat dan via Managementboek, dan heb je het snel binnen. Een leuke cadeautip voor de feestdagen of voor jezelf om lekker te lezen in de kerstvakantie.

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

I AM TAO – het boek over gestroomlijnde communicatie

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.