Aanbod Individueel

In staat zijn te doen wat je kiest om te doen.

Herken je dit?

 • Je bent goed in je werk, maar je komt om in rompslomp, drukte en details
 • Je verliest het overzicht en je laat steeds vaker steken vallen
 • Er komt meer en meer werk op je af. Je pakket aan taken en projecten wordt zo groot dat je twijfelt of je alles ooit gedaan krijgt
 • Je kan je werk maar moeilijk loslaten als je thuis bent

C Ammentorp Dreamstime.com Woman Working In Home Office Smiling At Camera PhotoVeel mensen hollen en vliegen om hun werk af te krijgen en komen daardoor nooit toe aan de zaken die ze echt belangrijk vinden. Hun inbox is altijd vol met e-mails en taken en hun hoofd altijd vol met zorgen en problemen.

Ben je op zoek naar een training waarin je leert om de controle te houden onder de meest stressvolle en chaotische omstandigheden? Waarmee je in de waan van de dag toch efficiënt je doelen bereikt en zo tijd over houdt voor de dingen die je leuk en belangrijk vindt?

Kom dan naar een van onze open trainingen, waarbij je samen met andere professionals leert hoe je controle krijgt over je werkzaamheden en je meer kunt doen in minder tijd.

Getting Things Done Level 1 Training met Outlook

De Getting Things Done Level 1 Training met Outlook geeft je in één dag overzicht en controle over je leven en werk.

 • Je leert hoe je alle informatie die je leven binnenkomt in een betrouwbare systeem zet. Het maakt niet uit welk systeem, wat je zelf prettig vindt of al gebruikt.
 • GTD zorgt ervoor dat je je volle aandacht hebt bij wat je nu aan het doen bent, waardoor je controle krijgt en rust ervaart.
 • Je leert hoe je deze aanpak tot een gewoonte maakt, zodat het onderdeel wordt van je dagelijkse routine.
 • Je krijgt na de training uitgebreide ondersteuning door middel van onze kennisbank met forums, druppelmails, artikelen en tips.

En of je nu werkt met Outlook op Windows of met Evernote op de Mac, wij helpen je om GTD te implementeren in jouw systeem. Tijdens de training ontvang je een implementatiegids en na de training heb je toegang tot onze online implementatieomgeving. Je kiest hier voor de implementatie waarmee jij wil gaan werken met GTD.

Wil je nog meer rendement uit GTD halen? Maak dan je directe collega’s ook enthousiast! Als je met mensen samenwerkt die ook GTD gebruiken, heb je dubbel effect. Bovendien krijg je korting als je je tegelijk met je collega’s inschrijft.

Meld je direct aan voor de GTD Level 1 Training met Outlook

Getting Things Done Intensief

Met Getting Things Done Intensief voer je GTD in 2 dagen volledig in, op maat voor jou.

 • Je past GTD toe op je e-mailinbox, je archief en je taken- en projectlijst.
 • Na de GTD Intensief heb je een compleet overzicht van je werk en leven, een actuele lijst met projecten en een complete lijst met Eerstvolgende Acties.
 • Deze training is het beste van 2 werelden: je leert wat GTD is én je implementeert direct GTD in jouw eigen systeem.
 • Uiteraard heb je na de training ook toegang tot ons unieke e-learning systeem, zoals de kennisbank met allerlei forums, de druppelmails, artikelen en tips.

Getting Things Done Intensief is geschikt voor zowel mensen die de meereffect training al gedaan hebben, als voor mensen die Getting Things Done nog niet kennen.

Meld je direct aan voor GTD Intensief

Mocht er geen GTD Intensief gepland staan, stuur dan een e-mail naar info@meereffect.nl en we houden je op de hoogte van nieuwe data.

Getting Things Done Coaching

On the job coaching is één op één coaching waarbij we je helpen om je eigen systeem helemaal op de rit te zetten.

Het is belangrijk dat er een goede klik is tussen jou en de coach. Er zijn inmiddels een aantal erkende coaches in Nederland. Bekijk alle erkende coaches.

Bel of e-mail ons om een datum af te spreken! Het is handig als je vast enkele geschikte data bij de hand hebt.

   +31 (0) 343 421 381   info@meereffect.nl

Getting Things Done Practitioner

Test je kennis en toepassing van GTD en word GTD Practitioner. Na afronding van dit traject ontvang je het door de David Allen Company erkende certificaat ‘GTD Practitioner’.

 • Ben je een ervaren GTD-er die zijn systeem wel eens getest wil zien?
 • Wil je GTD op een excellent niveau begrijpen én toepassen?

Dan is GTD Practitioner iets voor jou! In dit traject testen we aan de hand van een uitgebreide vragenlijst jouw systeem en tijdens de Practitionersdag kun je met andere GTD-ers ervaringen uitwisselen. Deelname is mogelijk na de GTD Level 1 Training of - Intensief.

Meld je direct aan voor GTD Practitioner

Schrijf je nu in

Kies de training die je wil volgen en schrijf je in. Een overzicht van data vind je hier.

Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je aanmelding, inclusief factuur. Een week voor de training ontvang je van ons een e-mail met meer informatie. Het trainingsmateriaal ligt voor je klaar bij aanvang van de training.

Download hier onze productbrochure in pdf met alle trainingen van meereffect.

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.

   +31 (0) 343 421 381   info@meereffect.nl

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens bij ons achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven