Inhouse trainer Getting Things Done

In een intensief programma word je als trainer compleet vertrouwd gemaakt met alle ins en outs van GTD en weet je hoe je dat effectief overdraagt in jouw organisatie.

Het meereffect train-de-trainer programma stelt jou in staat om GTD trainingen te geven binnen jouw eigen organisatie. Je volgt hiervoor een programma bij onze Master Trainer. Het programma bestaat uit een training van drie aaneengesloten dagen gevolgd door een periode waarin je een minimaal aantal proeftrainingen geeft. Na succesvolle afronding van het programma sta je geregistreerd als gecertificeerd GTD trainer bij de David Allen Company. Ook word je onderdeel van de wereldwijde online GTD trainers community.

Voordat het eerste deel van drie aaneengesloten dagen begint, meld je je aan via het intake formulier en volgt er een intake gesprek met de Master Trainer van meereffect.

Je collega's kunnen vanaf dan bij jou training volgen om hun productiviteit te vergroten en te leren werken met GTD. Wij stellen daarvoor de trainers- en deelnemersmaterialen beschikbaar, jullie regelen de rest.

Eerstvolgende actie

Wil je meer weten? Neem contact met ons op om samen vast te stellen of het train-de-trainer programma geschikt is voor jouw situatie. Tel nr: +31(0)88 0016 200.

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.

   +31 (0)88 0016 200   info@meereffect.nl

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens bij ons achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven