Vers van de pers: De kleine E-mailtips voor Dummies

Vers van de pers: De kleine E-mailtips voor Dummies

Voor velen vormt e-mail een bron van druk en afleiding. Hoe maak je van e-mail weer een prettig communicatiemiddel? Hoe word je minder gestoord en kun je je e-mail toch onder controle houden? Dat vraagt om een aantal acties.

In De kleine E-mailtips voor Dummies (€ 8,99) lees je wat je kunt doen om van e-mail weer een handig communicatiemiddel te maken. Het boekje (echt lekker dun!) bevat tips om minder mail te krijgen, betere mails te maken en sneller mails te verwerken. Voor Outlook, Gmail en Mac Mail vind je ook concrete tips en adviezen hoe je één en ander instelt.

Een belangrijke pijler in De kleine mailtips is Getting Things Done. Het boek is geschreven door meereffect-trainer Arjan Broere. Aan de hand van de Beslis- en Organiseerstappen uit GTD lees je hoe je ook je inbox onder controle krijgt en 'inbox zero' dagelijks een haalbaar onderdeel van je dag wordt.

Het is boek is vanaf 24 oktober nieuw in je boekhandel verkrijgbaar dus koop en lees. Of doe het cadeau aan die ene collega die wel wat hulp met e-mail kan gebruiken. Scheelt jou ook weer wat Wachten Op-acties!

 

 

Naar boven