Kom de marketing doen bij meereffect!

Kom de marketing doen bij meereffect!

Wat vind jij leuk aan marketing? Bedenken hoe je meer mensen bereikt of alles aanpakken wat daarvoor nodig is? Voor deze functie kan het allebei!

In de rol van marketingmanager bij meereffect ben je met veel verschillende aspecten van de marketing bezig. Je zorgt voor aansprekende teksten in de diverse kanalen, goede brochures en strakke websiteteksten. Maar je denkt ook na over hoe je meer deelnemers naar onze trainingen krijgt, via de diverse kanalen en funnels die je opzet of optimaliseert. En natuurlijk check je wat er resultaat heeft en wat niet. De uitdaging is het schakelen tussen plannen maken, uitvoeren en meten. Maar dat is ook meteen wat de functie leuk maakt: de vrijheid om steeds weer keuzes te maken en om te realiseren wat je zelf hebt opgezet!

Door jouw rol bij meereffect kunnen we meer deelnemers trainen in ontspannen productiviteit. Veel kenniswerkers hebben moeite met hun werkbalans. Stress en drukte liggen vaak op de loer en de hoeveelheid communicatie neemt flink toe, waardoor het soms lastig is om zelf orde op zaken te stellen. Daar helpen wij met onze trainingen bij. Door mensen slimmer te laten werken en niet harder. Maar hoe bereiken we nog meer mensen? Daar speel jij een belangrijke rol in!

Lees hier meer over deze functie. We horen graag van je!

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Kom de marketing doen bij meereffect!

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.