Lokale partners

Officiële Getting Things Done partners in de Benelux

Als Master License Holder voor de Benelux is meereffect ook aangesteld om de kwaliteit van Getting Things Done te waarborgen en om trainers te certificeren als Getting Things Done trainer.

People putting the pieces together conceptWe willen vijf miljoen kenniswerkers blij maken met Getting Things Done. Samen met onze partners doen we dat in alle branches en organisaties, voor zzp'ers, ondernemers, managers en werknemers, op verschillende manieren. Meer daarover vind je onder ons aanbod.

Natuurlijk zijn alle trainers / coaches van meereffect gecertificeerd: onze Master Trainer Arjan Broere en onze trainers Marleen Kwast en Ruben van der Zee.

Getting Things Done trainers:

De volgende personen zijn door meereffect erkend als Getting Things Done trainer:

Els Slob

 

Els Slob

Els Slob is een enthousiaste gecertificeerde Getting Things Done trainer en heeft daarnaast ruime ervaring in coaching-on-the-job.

Zij is creatief, veelzijdig en flexibel. Els is niet bang voor het stellen van kritische vragen. Vindt het steeds weer een geweldige uitdaging om GTD optimaal aan te sluiten op iemands persoonlijke situatie. Vooral gericht op 1-op-1 training en training van duo’s, teams en kleine groepen.

Els is actief vanuit haar eigen bedrijf: Bureau de baas

 

ralf waljaard bw

 

Ralf Waljaard

Ralf is gecertificeerd GTD trainer en kent vanuit zijn jarenlange ervaring als projectmanager als geen ander het belang van een goede zelf-organisatie om staande te blijven in de hectiek van alle dag. Hij is er steeds op gericht zijn werk zo efficiënt en effectief mogelijk te doen, daarbij zoekt hij naar een gezonde balans tussen werk en privé, inspanning en ontspanning. De juiste dingen doen, op het juiste moment, voor een optimaal resultaat. Getting Things Done is voor hem de perfecte methode gebleken om dat voor elkaar te krijgen.

Ralf is werkzaam voor QNH Consulting. QNH verbindt op een slimme manier mensen, processen en IT om passende oplossingen te vinden voor lastige IT vraagstukken. Professionaliteit, bevlogenheid en samenwerken zijn hun kernwaarden.

Binnen QNH is Ralf mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het Project Management Competence Center en als coach begeleidt hij collega’s bij het verbeteren van hun vakinhoudelijke kennis en gedragsvaardigheden.

 

Emeli_Colen

 

Emeli Colen

Emeli Colen is een administratieve en secretariële duizendpoot en de oprichter van BLACK Curaçao. Door haar jarenlange ervaring als directiesecretaresse weet ze als geen ander hoe belangrijk het is staande te blijven in de hectiek van alle dag.

Getting Things Done is voor Emeli de perfecte methode om orde en rust te creëren in haar drukke leventje. Sinds haar terugkeer naar Curaçao bleek ze GTD meer dan ooit nodig te hebben en merkte ze de behoefte van anderen. Hierop heeft Emeli besloten de stap te nemen om GTD naar Curaçao te halen.

BLACK is de officiële Getting Things Done partner van meereffect voor de ABC eilanden & Caribisch Nederland (Aruba, Bonaire, Sint Maarten, Saba, Sint Eustatius en Curacao).

 

Dirk Verkruysse

 

Dirk Vercruysse

Niet geboren met een uitzonderlijk talent voor zelforganisatie, is Dirk voortdurend op zoek naar manieren om slimmer en leuker te werken.
Als ICT projectleider en trainer bij oa. Capgemini en als freelancer zocht en vond hij hulp in methodes als Prince 2 en Scrum.
Het nauwgezet noteren van alle taken en acties zorgden voor een aangenaam gevoel van rust. Maar dat systeem volstond niet.
GTD bleek de missing steps te bevatten! Actiegericht denken en vooral het reflecteren over je systeem, waren de ‘magic potion’.
Waar Dirk van houdt, daar loopt ie ook van over.
Dus wil hij België warm maken voor GTD, op zijn manier, vol geestdrift en met eindeloos veel geduld.
Zo kan ook jij ervaren wat je allemaal kan doen in je al zo beperkte tijd, eens je hoofd leeg is en er rust is weergekeerd in je leven.
Je kan Dirk bereiken via zijn website.

 

jan-buskens

 

Jan Buskens

Jan is een doorwinterde GTD’er. Hij heeft al 10 jaar als actief gebruiker van GTD op de teller staan. De opleidingen die hij geeft zijn dan ook doorspekt met verhalen over zijn eigen ervaringen. En door al die ervaring weet hij met gemak de problemen die mensen met GTD ervaren, op te lossen.

Jan ontdekte GTD toen hij 10 jaar geleden op zoek was naar een systeem dat hem kon helpen met de werkdruk die hij ervoer als zelfstandig ondernemer. Hij bestelde het boek via Amazon, las het in twee dagen uit, kocht een inbox en een labeler en hij was vertrokken. Dankzij GTD heeft hij de drukste periode van zijn leven (de laatste 12 maanden) zonder kleerscheuren overleefd. Bovenop het gezinsleven heeft hij een full-time job als zelfstandig ondernemer, bouwt hij na zijn uren websites (als hobby) en is hij volop bezig om GTD in België aan de man te brengen. En alsof dat nog niet genoeg was heeft hij het afgelopen jaar ook nog eens een grondige verbouwing aan zijn huis gedaan, inclusief twee keer verhuizen. Neen, stress is Jan onbekend.
Voor alle informatie over de opleidingen die Jan geeft, kun je terecht op zijn website.

 

 

Angelique Bouwman

Sinds Angelique Bouwman Getting Things Done is gaan toepassen is haar leven veranderd. Ze ontdekt GTD als ze in 2001 tegen het boek van David Allen aanloopt. In die tijd werkt ze als theaterproducent en heeft ze lange lijsten met dingen die liever gisteren dan vandaag af moeten zijn. Op zoek naar een effectievere manier van werken blijkt de methode van Allen haar op het lijf geschreven.

Sindsdien is Angelique een enthousiast fan van GTD en past dit toe in haar eigen werk en leven. Ze besloot haar werk te maken van het overbrengen van de GTD-methodiek aan anderen.

Angelique Bouwman is gecertificeerd GTD-trainer, opgeleid als bedrijfskundig informaticus en sinds 2007 professional organizer. Je vindt haar bedrijf hier.

 

Wil je gecertificeerd worden?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.

   +31 (0) 343 421 381   info@meereffect.nl

 

Naar boven