Met korting naar de Masterclass ‘productief en efficiënt werken’

Wie kent het niet? Je begint een tekst te lezen, maar het lukt je niet je aandacht erbij te houden. Al na een paar regels weet je eigenlijk niet meer wat je net gelezen hebt. Er schiet je te binnen dat je nog een bijlage moet sturen en de vraag of de vergunning voor de auto al binnen is maar wat je net gelezen hebt, heeft geen indruk gemaakt.

Voor velen van ons is lezen een wezenlijk onderdeel van het werk. Stukken voor een bespreking, nieuws, strategische plannen, analyses, forse e-mails. Maar hoeveel weet je eigenlijk van lezen? Hoe doordacht zijn jouw leesstrategieën en de manier waarop je zorgt dat wat je leest ook echt beklijft? De kans is groot dat je ineffectieve gewoonten hebt, zoals tijdens het lezen aantekeningen maken of te langzaam lezen.

Hoe zou het zijn als je sneller kunt lezen en in enkele minuten vele pagina's met volle focus doorwerkt? Dat je daarna dat wat je gelezen hebt ook echt kent?

Op 2 november geeft Mark Tigchelaar (oprichter van UseClark) de masterclass Productief en efficiënt werken, waarin je:

  • leert snellezen
  • beter te focussen
  • leert 30% productiever te werken met de UseClark-methode.

Als speciale gast treedt David Allen op (schrijver van Getting Things Done. De kunst van stressvrije productiviteit en daarmee naamgever van de productiviteitsmethode Getting Things Done). David en Mark zullen samen ingaan op het vermogen een laserscherpe focus te ontwikkelen: hoe houd je concentratie moeiteloos vast?

Naast de masterclass ontvang je ook twee Live Webinars

  • Webinar 1: Laser Focus
  • Webinar 2. Memory Mastery

De locatie is: Hotel Casa aan de Eerste Ringdijkstraat 4 in Amsterdam.

Meld je snel aan via meereffect en krijg 100 euro korting op de toegangsprijs van 695 euro exclusief btw.  Stuur ons een mailtje naar info@meereffect.nl met je persoonsgegevens en het factuuradres, en we melden je aan voor deze masterclass!

Naar boven