Officiële GTD partners in de Benelux

We willen vijf miljoen kenniswerkers blij maken met Getting Things Done.

Samen met onze partners doen we dat in alle branches en organisaties, voor zzp’ers, ondernemers, managers en werknemers, op verschillende manieren. 

Als Master License Holder voor de Benelux is meereffect aangesteld om onder andere de kwaliteit van Getting Things Done te waarborgen en om trainers te certificeren als Getting Things Done trainer.

Officiële GTD partners in de Benelux

Vital Talent

“Bijdragen aan een betere wereld door het aanbieden van bijzondere vaardigheden en inzichten om jezelf en anderen te ontwikkelen”

De naam VitalTalent verwijst naar onze filosofie om mensen in hun kracht te zetten. Het is de kunst om talenten van mensen te zien, te ontwikkelen en ze daarmee meer toegevoegde waarde voor de organisatie te laten leveren. Wanneer mensen de kans krijgen om hun (verborgen) talenten te ontwikkelen, komen ze letterlijk los en gaan ze passie en deskundigheid combineren. Men wordt bijzonder effectief en positief, met als gevolg dat mensen, teams en zelfs gehele organisaties vitaler worden. Dit leidt tot betere resultaten, meer innovatieve ideeën en een toekomstbestendige organisatie.

Door meereffect erkende GTD trainers:

Officiële GTD partners in de Benelux

Els Slob

Els Slob is een enthousiaste gecertificeerde Getting Things Done trainer en heeft daarnaast ruime ervaring in coaching-on-the-job.

Zij is creatief, veelzijdig en flexibel. Els is niet bang voor het stellen van kritische vragen. Vindt het steeds weer een geweldige uitdaging om GTD optimaal aan te sluiten op iemands persoonlijke situatie. Vooral gericht op 1-op-1 training en training van duo’s, teams en kleine groepen.

Ook geeft Els training/coaching op een bijzondere externe locatie. Door uit je werkomgeving te komen geef je jezelf de mogelijkheid optimaal te focussen. De ervaring leert dat een externe plek een enorme concentratieboost geeft en juist door de bijzondere omgeving en accommodatie wordt de training/ coaching een beleving!

Els is actief vanuit haar eigen bedrijf: Bureau de baas

Officiële GTD partners in de Benelux

Erik Heijnen

Erik Heijnen is gecertificeerd Level 1 en Level 2 trainer en coach. Hij geeft sinds 2015 GTD trainingen. Erik heeft in zijn loopbaan meerdere managementfuncties vervuld. Hij begrijpt wat er van kenniswerkers of leidinggevenden verwacht wordt. Met zijn werkervaring en kennis en ervaring met GTD helpt hij professionals en leidinggevenden bij het implementeren van GTD, hun ontplooiing en het ontdekken en verwezenlijken van hun doelen.

“Jaren geleden maakte ik kennis met GTD en begon ik de waarde voor mijn werk en privé te ervaren. GTD bracht me rust en overzicht en zette me in de driver seat en hielp me mijn doelen waar te maken. Als GTD-practioner pas ik GTD dagelijks toe en ervaar ik de waarde ervan. Het is mijn missie om anderen de kracht van GTD te laten ontdekken om zo bij te dragen aan hun ontplooiing, ontwikkeling en groei.”

Meer informatie over Erik en zijn bedrijf vind je hier.

Officiële GTD partners in de Benelux

Angelique Bouwman

Angelique Bouwman is gecertificeerd GTD-trainer, level 1 & 2 en practicioner sinds 2015. Ze is fan vanaf het eerste uur, toen het boek uitkwam in 2001. Ze werkte na haar studie Bestuurlijke informatica als projectmanager in de ICT en 10 jaar als theaterproducent met GTD. Sinds 2007 is ze coach en professional organizer en hielp talloze gedesorganiseerde mensen weer op de rails.

”Vanaf het moment dat ik het boek heb gelezen ben ik fan, en David is één van mijn helden. Toen ik het kocht was ik theaterproducent en ik ging de winkel in met de gedachte: ‘iemand moet hebben nagedacht over hoe je dit slim kunt doen’. Dit was mijn eindeloze to-do lijst met dingen die mijn team liever gisteren dan vandaag af wilde zien. Ik heb het boek toegepast en nooit meer losgelaten. Mijn leven zonder GTD zou niet hetzelfde zijn geweest. Ik gun iedereen de ruimte die het je kan opleveren en mijn missie is dan ook GTD voor iedereen!”

Je vindt haar bedrijf hier.

Officiële GTD partners in de Benelux

Dave Dirks

In zijn eigen coachpraktijk en trainingsbureau helpt hij professionals, leidinggevenden en groepen verder te komen op persoonlijk en professioneel vlak. “Mensen helpen het maximale er uit te halen!”, is de missie van Dave.

Als meesterlijk coach richt hij zich in de coachgesprekken en trainingen steeds op zelfonderzoek en het ontwikkelen van inzichten en vaardigheden. Gaandeweg realiseerde hij zich dat de Getting Things Done methode, die hij zelf al meer dan 15 jaar toepast, niet vanzelfsprekend is voor zijn coachees. Daarom biedt hij als gecertificeerd GTD trainer de Level 1 training als aanvulling aan op zijn coach- en trainingstrajecten. Het resultaat blijft in zijn ogen mooi: meer rust en controle over je leven.

Voor alle informatie over wat Dave voor jouw bedrijf kan betekenen, kun je terecht op zijn website.

Officiële GTD partners in de Benelux

Maarten Tigchelaar

Met zijn achtergrond als bedrijfskundige en met jarenlange ervaring in implementaties van bedrijfssoftware is Maarten Tigchelaar de perfecte trainer om GTD binnen uw organisatie te introduceren en onderdeel te laten worden in de bedrijfsvoering.

Maarten gebruikt GTD voor zichzelf om ruimte te creëren. Hierdoor staat hij midden in het leven en pakt hij de kansen die voorbij komen, op zakelijk én persoonlijk vlak, met beide handen aan. Weten wat Maarten voor u, uw team of uw organisatie kan betekenen? Kijk dan op zijn website.

Officiële GTD partners in de Benelux

Matthijs Collard

Matthijs studeerde Industrieel Ontwerpen in Delft en heeft zich daarna gericht op het ontwerpen van digitale producten. Hij startte een ontwerpbureau, een IT bedrijf en is betrokken bij divers start-ups. Matthijs heeft altijd een sterke focus gehad op productief en efficiënt werken door het toepassen van nieuwe werkwijzen en software tooling. Op deze manier kregen de teams veel voor elkaar zonder over te werken.

Een aantal jaar geleden bedacht hij dat zijn bedrijf ook zelf-organiserend zou kunnen zijn; werken zonder managers. De gedachte is dat iedereen volwassen en professioneel genoeg is om eigen keuzes te maken die bijdragen aan de groei van het bedrijf. Het bedrijf adopteerde het Holacracy model dat sterk beïnvloed is door Getting Things Done. Matthijs werd gecertificeerd GTD Level 1 trainer nadat hij merkte dat hij zijn collega’s zou kunnen helpen met het organiseren van hun eigen werk en het maken van betere keuzes.

Inmiddels is het GTD lexicon gemeengoed geworden bij zijn collega’s en traint hij nu andere teams die ook een efficiënte en moderne werkwijze nastreven.

Bezoek zijn website voor zijn contactgegevens.

Officiële GTD partners in de Benelux

Paul van der Kraan

Paul van der Kraan is enthousiast GTD-er vanaf het verschijnen van het eerste Nederlandstalige boek begin 2000. De methode heeft hem geholpen bij het opbouwen van een succesvolle carrière bij overheid, not-for-profit en het bedrijfsleven.Zijn visie is dat mensen autonome wezens zijn met eigen speelruimte en keuzemogelijkheden. Zij kunnen die speelruimte het beste invullen als zij meester zijn over hun bezigheden en acties. Hij heeft ervaren dat GTD daarbij de sleutel is en doet niets liever dan anderen ook dat inzicht en die mogelijkheden te bieden. Als GTD-trainer level 1 en zijn jarenlange ervaring als docent en manager staat hij borg voor een effectieve training gemixed met humor en vele voorbeelden uit de praktijk.
Op zijn website kun je meer over Paul lezen.

Officiële GTD partners in de Benelux

Jan Buskens

Jan is een doorwinterde GTD’er. Hij heeft al meer dan 10 jaar als actief gebruiker van GTD op de teller staan. De opleidingen die hij geeft zijn dan ook doorspekt met verhalen over zijn eigen ervaringen. En door al die ervaring weet hij met gemak de problemen die mensen met GTD ervaren, op te lossen.

Jan ontdekte GTD toen hij meer dan 10 jaar geleden op zoek was naar een systeem dat hem kon helpen met de werkdruk die hij ervoer als zelfstandig ondernemer. Hij bestelde het boek via Amazon, las het in twee dagen uit, kocht een inbox en een labeler en hij was vertrokken. Dankzij GTD heeft hij de drukste periode van zijn leven zonder kleerscheuren overleefd. Bovenop het gezinsleven heeft hij een full-time job als zelfstandig ondernemer, bouwt hij na zijn uren websites (als hobby) en is hij volop bezig om GTD in België aan de man te brengen. Neen, stress is Jan onbekend.

Voor alle informatie over de opleidingen die Jan geeft, kun je terecht op zijn website. Zijn opleidingen komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille waardoor de Vlaamse overheid 30% van de prijs van een opleiding op zich neemt.

Officiële GTD partners in de Benelux

Maarten de Block

Maarten richt zich op mensen met meer ambitie dan tijd. Zelf runt hij 3 bedrijven, is hij auteur en vrijwilliger. Dankzij Getting Things Done krijgt hij dit allemaal gedaan en houdt hij bovendien voldoende tijd over voor gezin, familie, vrienden, ontspanning,

Maarten is zo enthousiast over de Getting Things Done methode dat hij die kennis wilde doorgeven en zich liet certificeren als GTD trainer. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk bij zijn deelnemers.

Op zijn website biedt hij naast trainingen ook gratis webinars en podcasts aan.

Het bedrijf is erkend door de KMO-portefeuille, waardoor je voor alle opleidingen tot 30% subsidie kan genieten.

Officiële GTD partners in de Benelux

Adrian Schilling

Adrian Schilling is certified GTD® trainer, intercultural consultant and coach. He also facilitates cooperation in multicultural teams.

Adrian credits his experience in GTD with allowing him to move from being an idealist to a pragmatic idealist, enabling him to transform dreams into reality for himself and for others. Adrian grew up in a bi-cultural environment, and has since his early years always been fascinated by building bridges between the seemingly unbridgeable, be that ideas or people.

After a time with the German Army he studied in Holland and Germany and graduated in Politics, Administration and International Relations.

He is dedicated to making the spiritual principles of humility, love, care and the dedication of ourselves to a greater cause a pragmatic reality both in business and life.

Contact information: adrian.schilling (at) uni-value.org

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Officiële GTD partners in de Benelux

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.