Officiële Getting Things Done partners in de Benelux

Als Master License Holder voor de Benelux is meereffect aangesteld om onder andere de kwaliteit van Getting Things Done te waarborgen en om trainers te certificeren als Getting Things Done trainer.

We willen vijf miljoen kenniswerkers blij maken met Getting Things Done. Samen met onze partners doen we dat in alle branches en organisaties, voor zzp'ers, ondernemers, managers en werknemers, op verschillende manieren. Meer daarover vind je onder ons aanbod.

Natuurlijk zijn alle trainers van meereffect gecertificeerd: onze Master Trainer Arjan Broere en onze trainers Marleen Kwast en Ruben van der Zee.

Naast meereffect biedt de organisatie VitalTalent ook incompany trainingen aan.

De volgende personen zijn door meereffect erkend als Getting Things Done trainer in de Benelux:

Vital Talent

“Bijdragen aan een betere wereld door het aanbieden van bijzondere vaardigheden en inzichten om jezelf en anderen te ontwikkelen”

De naam VitalTalent verwijst naar onze filosofie om mensen in hun kracht te zetten. Het is de kunst om talenten van mensen te zien, te ontwikkelen en ze daarmee meer toegevoegde waarde voor de organisatie te laten leveren. Wanneer mensen de kans krijgen om hun (verborgen) talenten te ontwikkelen, komen ze letterlijk los en gaan ze passie en deskundigheid combineren. Men wordt bijzonder effectief en positief, met als gevolg dat mensen, teams en zelfs gehele organisaties vitaler worden. Dit leidt tot betere resultaten, meer innovatieve ideeën en een toekomstbestendige organisatie.

Els Slob

Els Slob is een enthousiaste gecertificeerde Getting Things Done trainer en heeft daarnaast ruime ervaring in coaching-on-the-job.

Zij is creatief, veelzijdig en flexibel. Els is niet bang voor het stellen van kritische vragen. Vindt het steeds weer een geweldige uitdaging om GTD optimaal aan te sluiten op iemands persoonlijke situatie. Vooral gericht op 1-op-1 training en training van duo’s, teams en kleine groepen.

Ook geeft Els training/ coaching op een bijzondere externe locatie. Door uit je werkomgeving te komen geef je jezelf de mogelijkheid optimaal te focussen. De ervaring leert dat een externe plek een enorme concentratieboost geeft en juist door de bijzondere omgeving en accommodatie wordt de training/ coaching een beleving!

Els is actief vanuit haar eigen bedrijf: Bureau de baas

Ralf Waljaard

Ralf is gecertificeerd GTD trainer en kent vanuit zijn jarenlange ervaring als projectmanager als geen ander het belang van een goede zelf-organisatie om staande te blijven in de hectiek van alle dag. Hij is er steeds op gericht zijn werk zo efficiënt en effectief mogelijk te doen, daarbij zoekt hij naar een gezonde balans tussen werk en privé, inspanning en ontspanning. De juiste dingen doen, op het juiste moment, voor een optimaal resultaat. Getting Things Done is voor hem de perfecte methode gebleken om dat voor elkaar te krijgen.

Ralf is werkzaam voor QNH Consulting. QNH verbindt op een slimme manier mensen, processen en IT om passende oplossingen te vinden voor lastige IT vraagstukken. Professionaliteit, bevlogenheid en samenwerken zijn hun kernwaarden.

Angelique Bouwman

Angelique Bouwman is gecertificeerd GTD-trainer, level 1 & 2 en practicioner sinds 2015. Ze is fan vanaf het eerste uur, toen het boek uitkwam in 2001. Ze werkte na haar studie Bestuurlijke informatica als projectmanager in de ICT en 10 jaar als theaterproducent met GTD. Sinds 2007 is ze coach en professional organizer en hielp talloze gedesorganiseerde mensen weer op de rails.

''Vanaf het moment dat ik het boek heb gelezen ben ik fan, en David is één van mijn helden. Toen ik het kocht was ik theaterproducent en ik ging de winkel in met de gedachte: 'iemand moet hebben nagedacht over hoe je dit slim kunt doen'. Dit was mijn eindeloze to-do lijst met dingen die mijn team liever gisteren dan vandaag af wilde zien. Ik heb het boek toegepast en nooit meer losgelaten. Mijn leven zonder GTD zou niet hetzelfde zijn geweest. Ik gun iedereen de ruimte die het je kan opleveren en mijn missie is dan ook GTD voor iedereen!'' 

Je vindt haar bedrijf hier.

Dave Dirks

In zijn eigen coachpraktijk en trainingsbureau helpt hij professionals, leidinggevenden en groepen verder te komen op persoonlijk en professioneel vlak. “Mensen helpen het maximale er uit te halen!”, is de missie van Dave.

Als meesterlijk coach richt hij zich in de coachgesprekken en trainingen steeds op zelfonderzoek en het ontwikkelen van inzichten en vaardigheden. Gaandeweg realiseerde hij zich dat de Getting Things Done methode, die hij zelf al meer dan 15 jaar toepast, niet vanzelfsprekend is voor zijn coachees. Daarom biedt hij als gecertificeerd GTD trainer de Level 1 training als aanvulling aan op zijn coach- en trainingstrajecten. Het resultaat blijft in zijn ogen mooi: meer rust en controle over je leven.

Voor alle informatie over wat Dave voor jouw bedrijf kan betekenen, kun je terecht op zijn website.

Maarten Tigchelaar

Met zijn achtergrond als bedrijfskundige en met jarenlange ervaring in implementaties van bedrijfssoftware is Maarten Tigchelaar de perfecte trainer om GTD binnen uw organisatie te introduceren en onderdeel te laten worden in de bedrijfsvoering.

Maarten gebruikt GTD voor zichzelf om ruimte te creëren. Hierdoor staat hij midden in het leven en pakt hij de kansen die voorbij komen, op zakelijk én persoonlijk vlak, met beide handen aan. Weten wat Maarten voor u, uw team of uw organisatie kan betekenen? Kijk dan op zijn website.

Jan Buskens

Jan is een doorwinterde GTD’er. Hij heeft al meer dan 10 jaar als actief gebruiker van GTD op de teller staan. De opleidingen die hij geeft zijn dan ook doorspekt met verhalen over zijn eigen ervaringen. En door al die ervaring weet hij met gemak de problemen die mensen met GTD ervaren, op te lossen.

Jan ontdekte GTD toen hij meer dan 10 jaar geleden op zoek was naar een systeem dat hem kon helpen met de werkdruk die hij ervoer als zelfstandig ondernemer. Hij bestelde het boek via Amazon, las het in twee dagen uit, kocht een inbox en een labeler en hij was vertrokken. Dankzij GTD heeft hij de drukste periode van zijn leven zonder kleerscheuren overleefd. Bovenop het gezinsleven heeft hij een full-time job als zelfstandig ondernemer, bouwt hij na zijn uren websites (als hobby) en is hij volop bezig om GTD in België aan de man te brengen. Neen, stress is Jan onbekend.

Voor alle informatie over de opleidingen die Jan geeft, kun je terecht op zijn website. Zijn opleidingen komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille waardoor de Vlaamse overheid 30% van de prijs van een opleiding op zich neemt.

Naar boven