Aanbod Organisatie

Meer productiviteit is winst – voor iedereen.

Voor de moderne kenniswerker is verstandig omgaan met tijd, plaats en energie een voorwaarde om succesvol te zijn. Getting Things Done (GTD) is gericht op het slim verwerken van alle informatie die je leven binnenkomt: groot, klein, urgent, niet-urgent, belangrijk, minder belangrijk. Door alle informatie slim te verwerken ben je in staat om op elk moment de juiste beslissing te nemen en maximaal rendement te halen uit je beschikbare tijd, de plaats waar je op dat moment bent en de energie die je op dat moment hebt.

Het resultaat is niet alleen meer productiviteit, maar ook rust en overzicht.

Een ander sterk punt van GTD is dat het vertrekt vanuit de situatie waarin je je nu bevindt en niet vanuit een haast utopische toekomst in de hoop dat je daar ooit komt.

Als je midden in de stress zit en alle zaken die om je aandacht vragen te veel worden, word je daarmee graag stapsgewijs geholpen zodat je weer grip krijgt en houdt op je leven.

Afhankelijk van de wensen van jullie organisatie kunnen we op twee manieren samenwerken:

Vaak begint de samenwerking met een op maat gemaakt GTD Bedrijfsprogramma wat na verloop van tijd overgaat in het opleiden van een aantal eigen medewerkers tot in-house GTD trainers.

GTD Bedrijfsprogramma

De medewerkers zijn goed in hun vak, maar het lijkt alsof er steeds minder uit hun handen komt. Het lijkt alsof er steeds meer zaken om aandacht vragen, terwijl er steeds minder tijd overblijft om dat goed te doen. Het gevolg daarvan is dat niet alles altijd goed wordt afgemaakt, dat een afspraak wordt gemist, dat collega’s prikkelbaarder worden en dat soms zelfs de klant er de dupe van wordt.

In plaats van de symptomen te bestrijden, is het effectiever om de bron aan te pakken. Help de medewerkers weer overzicht en controle te krijgen – en houden - en vertrek daarbij vanuit de huidige situatie, niet vanuit een beoogde ideale situatie.

Er zijn verschillende opties, afhankelijk van de grootte van de organisatie en van wat de wensen zijn. Van een enthousiasmerende introductiepresentatie tot een intensieve tweedaagse training. We vinden het belangrijk om dit goed af te stemmen, zodat het programma zo goed mogelijk aansluit bij jullie organisatie.

Bel of mail ons om samen vast te stellen wat de beste route is om jullie organisatie zo efficiënt en (kosten)effectief mogelijk de voordelen van GTD aan te reiken.

   +31 (0)88 0016 200   info@meereffect.nl

Op basis hiervan maken wij een op maat gemaakt programmavoorstel met de best passende modaliteiten. We plannen een afspraak in om het voorstel toe te lichten en de verdere uitwerking te bespreken. Kort na ondertekening van het voorstel gaan we van start. Snel na de start pluk je de vruchten van je investering in GTD. In de praktijk blijkt dat de financiële investering in GTD zich in enkele weken tot maanden heeft terugverdiend.

Daarnaast resulteert het in een hogere medewerker tevredenheid, de medewerkers worden niet meer geleefd en ze zijn beter in staat om hun taken in de gestelde tijd tot een goed einde te brengen. Dit leidt weer tot minder ziekteverzuim, niet alleen kortdurend maar ook op de lange termijn geeft dit minder ziekteverzuim.

Gecertificeerde inhouse trainers

Word gecertificeerd om GTD trainingen te geven in jouw organisatie. In een intensief traject word je als trainer compleet vertrouwd gemaakt met alle ins en outs van GTD en weet je hoe je dat effectief overdraagt in jouw organisatie. Het meereffect train-de-trainer programma stelt jou in staat om GTD trainingen te geven binnen je eigen organisatie. Je volgt hiervoor een programma bij onze Master Trainer.

Het programma bestaat uit een training van drie aaneengesloten dagen gevolgd door een periode waarin je een minimaal proeftrainingen geeft. Na succesvolle afronding van het programma sta je geregistreerd als gecertificeerd GTD trainer bij de David Allen Company. Ook word je onderdeel van de wereldwijde online GTD trainers community.

Lees hier meer informatie over inhouse trainer worden.

Neem contact met ons op om samen vast te stellen of het train-de-trainer programma geschikt is voor jouw situatie.

   +31 (0)88 0016 200   info@meereffect.nl

Voordat het eerste deel van drie aaneengesloten dagen begint, meld je je aan via het intake formulier en volgt er een intake gesprek met de Master Trainer van meereffect.

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.

   +31 (0)88 0016 200   info@meereffect.nl

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens bij ons achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven