Gezondheid en veiligheid tijdens de klassikale trainingen van meereffect 

Kom je bij meereffect een training volgen, dan krijg je een professionele training die op een leuke en praktische manier wordt gebracht.

Naast de aandacht die wij besteden om jou een aangename en succesvolle training te bieden, vragen we onze deelnemers om de actuele overheidsrichtlijnen door te nemen en zich hieraan te houden. Onze trainers doen dit vanzelfsprekend ook.

Bij aanvang van de training geven we liever geen hand, voor jou en onze gezondheid, maar we verwelkomen je graag met een glimlach.

“De GTD training was inspirerend om nu eens echt werk te maken van mijn werkprocessen. Ook heeft het een aantal goede processen binnen ons team op gang gebracht.”

– Jeroen van Dam, Isala

 
Incompany trainingen

Het aanbod van Incompany trainingen van meereffect geeft ruimte aan zowel klassikale trainingen als online live trainingen. Hoewel de vorm van de online training anders is, is de inhoud precies hetzelfde. Als organisatie kun je dus zelf de keuze maken wat voor jullie gewenst is, ook gezien factoren als zaalhuur en reistijd.

Bij een klassikale Incompany training draag je er als organisatie zorg voor dat de locatie voldoet en de medewerkers zich houden aan de actuele overheidsrichtlijnen.

Open trainingen

De meeste trainingen geven we klassikaal, tenzij de maatregelen worden aangepast en we niet meer gebruik kunnen maken van de locaties met horeca. In dat geval zetten we de training om naar een online versie. De GTD training wordt standaard enkele keren per jaar online gegeven.  Je kan dus zelf kiezen van welke trainingsvorm jij gebruik wil maken.

Kom je naar een klassikale training? Neem dan de actuele overheidsrichtlijnen door en houd je hieraan. 

Voor het omboeken of annuleren van je deelname aan een training, gelden onze algemene- en leveringsvoorwaarden

Zorgen, vragen of opmerkingen?

Heb je naar aanleiding van bovenstaande richtlijnen nog zorgen, vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op en dan overleggen wij samen hoe we dit het beste kunnen oplossen.

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Gezondheid en veiligheid tijdens de klassikale trainingen van meereffect 

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.