Gezondheid en veiligheid tijdens de klassikale trainingen van meereffect 

Kom je bij meereffect een training volgen, dan krijg je een professionele training die op een leuke en praktische manier wordt gebracht. Naast de aandacht die wij besteden om jou een aangename en succesvolle training te bieden nemen we, in verband met COVID-19, ook maatregelen om jouw gezondheid én die van anderen niet in gevaar te brengen. De actuele overheidsrichtlijnen zijn hierin leidend.

“De GTD training was inspirerend om nu eens echt werk te maken van mijn werkprocessen. Ook heeft het een aantal goede processen binnen ons team op gang gebracht.”

– Jeroen van Dam, Isala

 
Incompany trainingen

Het aanbod van Incompany trainingen van meereffect geeft ruimte aan zowel klassikale trainingen als online live trainingen. Hoewel de vorm van de online training anders is, is de inhoud precies hetzelfde. Als organisatie kun je dus zelf de keuze maken wat voor jullie gewenst is, ook gezien factoren als zaalhuur en reistijd.

Bij een klassikale Incompany training draag je er als organisatie zorg voor dat de locatie voldoet en de medewerkers zich houden aan de actuele overheidsrichtlijnen.

Open trainingen

Ons Open aanbod is zowel online als klassikaal. Je kan dus zelf kiezen van welke trainingsvorm jij gebruik wil maken om de voordelen van Getting Things Done en Streamline Certified te ervaren.

Kom je naar een klassikale training? Neem dan de actuele overheidsrichtlijnen door en houd je hieraan. Mocht je klachten hebben op de dag van de training, blijf dan thuis. Kom je met het OV, denk dan aan het verplichte mondkapje.

Omdat onze Open trainingen in hotels worden gegeven, is het verplicht om een coronatoegangsbewijs (QR-code) te tonen bij binnenkomst. Je kunt deze QR-code aanmaken door een vaccinatiebewijs, testbewijs of herstelbewijs toe te voegen in de CoronaCheck-app. Zorg eventueel voor een geprinte versie van je coronabewijs (DCC) QR-code, mocht je je mobiele telefoon of tablet niet bij de hand hebben. Bij binnenkomst zal deze QR-code gescand worden. Draag hiernaast een mondkapje wanneer je je verplaatst in het hotel en houd 1,5 meter afstand tot anderen.

Voor het omboeken of annuleren van je deelname aan een training, gelden onze algemene- en leveringsvoorwaarden

Zorgen, vragen of opmerkingen?

Heb je naar aanleiding van bovenstaande richtlijnen nog zorgen, vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op en dan overleggen wij samen hoe we dit het beste kunnen oplossen.

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Gezondheid en veiligheid tijdens de klassikale trainingen van meereffect 

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.