Gezondheid, hygiëne en veiligheid tijdens de klassikale trainingen van meereffect 

We gaan weer van start met klassikale trainingen!

Vanaf juli gaan we weer beginnen met onze klassikale Open GTD trainingen. De eerste trainingen vinden plaats op 7 juli in Amsterdam. Dit gaat om de GTD Level 1 training in het Nederlands en de GTD Level 1 training in het Engels. De eerste paar klassikale trainingen voor incompany staan al gepland vanaf juni.

Hoe ziet de anderhalve meter training eruit?

Naast de aandacht die wij besteden om jou een aangename een succesvolle training te bieden nemen we, in verband met COVID-19, ook maatregelen om jouw gezondheid én die van anderen niet in gevaar te brengen. Hieronder vind je de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen van meereffect. De dan actuele RIVM-richtlijnen zijn hierin leidend.

1. Algemeen

Het aanbod van trainingen van meereffect geeft ruimte aan zowel klassikale trainingen als online live trainingen. De deelnemer of organisatie kan dus zelf de keuze maken wat voor hen gewenst is, ook gezien bijvoorbeeld factoren als het vervoer. Op alle locaties waar meereffect training geeft, wordt zorgvuldig afgestemd dat minimaal onderstaande maatregelen op orde zijn, zowel in hotels voor de open trainingen als op locatie bij incompany trainingen.

2. Maatregelen locaties

De hygiënemaatregelen bij de hotels zijn aangescherpt. Zo vindt regelmatige schoonmaak en desinfectie plaats van contactpunten als deurklinken, kaartterminals, liftknoppen, toiletten etc. Tussen de zitplaatsen van de deelnemers is minimaal 1,5 meter ruimte. Er is voldoende ruimte in de zaal om de 1,5 meter te waarborgen, ook als het gaat om looppaden en ruimte bij de catering. Voor onze klassikale trainingen houden we voorlopig een maximale groepsgrootte inclusief trainer(s) aan van 18 personen. De tijdstippen en ruimtes van de lunch en pauzemomenten vinden plaats in de zaal of worden afgestemd met eventuele andere groepen, zodat er voldoende ruimte gewaarborgd is. Er is extra handzeep en desinfectiegel aanwezig.

3. Persoonlijke maatregelen voor de deelnemers en trainers

  • Uiteraard volg je de meest recente RIVM-richtlijnen op.
  • Blijf thuis als jij, of iemand uit het gezin, klachten hebt.
  • Iedereen houdt anderhalve meter afstand van elkaar.
  • We schudden geen handen, maar begroeten elkaar vriendelijk.
  • Bij binnenkomst in de zaal/locatie vragen we je handen te desinfecteren met een aanwezige gel of spray.
  • Volg de aanwijzingen van de locatie op, zoals looproutes en gebruik openbare ruimtes.
  • Kom je met het OV naar onze training, denk dan aan het verplichte mondkapje.
  • Verlaat je tafel/plek alleen als het echt nodig is. Er zijn voldoende pauzemomenten om de benen te strekken, koffie/thee te halen of gebruik te maken van het toilet. In de zaal geldt namelijk het FILO principe: First In Last Out. Zo voorkomen we onnodig passeren van elkaar.

Liever nog niet klassikaal? De online mogelijkheden blijven bestaan!

Naast onze klassikale trainingen blijven wij ook de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan online trainingen. Uit onze ervaringen van de afgelopen maanden blijkt dat wij hier dezelfde kwaliteit en leeropbrengst mee kunnen bieden als met onze klassikale trainingen. In onze trainingsagenda vind je welke trainingen klassikaal of online worden gegeven. 

Zorgen, vragen of opmerkingen?

Wil je meedoen aan een klassikale training, maar heb je naar aanleiding van bovenstaande richtlijnen nog zorgen, vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op en dan overleggen wij samen hoe we dit het beste kunnen oplossen.

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven