We zijn op zoek naar een sales collega!

Heb je ervaring in het verkopen van trainingen en vind je productiviteit belangrijk? Lees dan vooral verder!

Meereffect bestaat uit een klein team van gedreven mensen met een passie voor productiviteit en daarmee voor GTD. Elk jaar trainen we duizenden kenniswerkers. Deelnemers zijn stuk voor stuk enthousiast over de inhoud van GTD en de manier waarop meereffect de stof overbrengt: praktisch en doelgericht. Sinds dit jaar hebben een aanvullend product: Streamline Certified. Ook deze stof brengen we praktisch en doelgericht.

We zoeken uitbreiding van ons team met een vaardige accountmanager die er plezier aan beleeft om zeker drie tot vijf keer per week met organisaties om de tafel te zitten. Hierbij bespreek je hoe GTD en Streamline Certified de medewerkers gaat helpen en zorg je ervoor dat dit omgezet wordt in opdrachten. Daarnaast heb je veelvuldig telefonisch contact.

Wat we zoeken in onze nieuwe collega is passie, empathie en resultaatgerichtheid.

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van voldoende opdrachten uit het ‘incompany’ segment. Dit betekent dat je veel onderweg bent in heel Nederland. We verwachten dat je gemiddeld één dag in de week op ons kantoor in Maarsbergen bent om met je collega’s de voortgang van de diverse projecten te borgen. Het overgrote deel van de doelstelling is te behalen bij organisaties waar we al een relatie mee hebben; de hoeveelheid ‘cold calling’ is derhalve beperkt. Wel zul je veel telefonisch contact hebben, dus een prettige telefoonstem en een flinke drive om te bellen zijn van belang.

Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto, in overeenstemming met de functie.  Het betreft een functie van 36-40 uur per week.

We verwachten van je dat je naast het Nederlands, het Engels prima beheerst, zowel in woord als geschrift.

Ben je een aimabel en proactief persoon die zelf het noodzakelijke werk ziet en daarmee aan de gang gaat en komt jouw profiel overeen met bovenstaande, dan willen we graag kennis met je maken om vast te stellen of we bij elkaar passen.

Stuur daarom voor 31 oktober 2017 je curriculum vitae met motivatie naar Eva de Vries: eva@meereffect.nl.  Geef in je motivatie ook aan wat jij in een werkgever zoekt en waarom je juist bij meereffect succesvol wilt zijn. Het gaat om een representatieve functie, dus vinden we het fijn als je een foto van jezelf bijvoegt.

Naar boven