Unieke zomeraanbiedingen van meereffect

Kennismakingsworkshop Streamline Certified voor managers en HR-medewerkers

Hoe vaak komt het bij jullie voor dat:

  • er mailtjes gestuurd worden waar achteraan gebeld wordt of je hem gelezen hebt?
  • je een vergadering bijwoont, waarvan je het gevoel hebt dat die wel iets efficiënter zou kunnen?
  • je een mail ontvangt, waarvan je je afvraagt wat jij ermee moet doen?
  • communicatie de oorzaak is van intern onbegrip?

Krijg meer gedaan met minder moeite door de kwaliteit van je communicatie te verbeteren.

Ontdek wat meer en beter samenwerken in de communicatie voor jouw organisatie kan betekenen. Een drie uur durende workshop over Streamline Certified: besef dat Getting Things Done velen malen effectiever wordt met de communicatietraining van Streamline Certified.

Wij helpen je graag om jouw communicatie en die van je hele team of organisatie te stroomlijnen, onder het motto ‘minder is meer’. Schrijf je snel in voor de workshop op 29 augustus! Slechts 99 euro exclusief btw! Vol = Vol

Deze training vindt plaats in het Carlton President Hotel in Utrecht, op 29 augustus 2019 om 13.30 uur tot 16.30 uur.

Meld je hier aan voor de kennismakingsworkshop Streamline Certified

In mijn werkende leven ben ik al decennialang bezig om te onderzoeken en uit te leggen hoe je dingen gedaan kunt krijgen met minder moeite. Toch heeft Streamline Certified mijn focus op dit gebied verder versterkt.
David Allen

Getting Things Done met Implementatieworkshop op één dag!

Deze zomer een vliegende start maken met Getting Things Done? Kom naar onze training, direct aansluitend krijg je een implementatieworkshop voor Outlook gebruikers! Voor slechts 595 euro exclusief btw(*), inclusief uitgebreid lunchbuffet en zomerdiner!

Op donderdag 11 juli organiseert meereffect deze unieke training voor iedereen met volle agenda’s, volle emailboxen en volle to-dolijsten.
Want je hoofd is om over dingen na te denken, niet om aan dingen te denken.

Deze training vindt plaats in het Carlton President Hotel in Utrecht, op 11 juli 2019 om 09.30 uur tot 19.00 uur. De implementatieworkshop is geschikt voor alle versies van Outlook (ook Office 365!).

Deze training heeft reeds plaatsgevonden. Heb je alsnog interesse in deze training? Neem contact met ons op via info@meereffect.nl of via +31(0)88 0016 200.


Getting Things Done met implementatieworkshop voor GTD deelnemers

Herhalen is de kracht van het leren!
GTD in de herhaling MET implementatieworkshop

Ooit deelgenomen aan de training Getting Things Done? Je hebt de training gevolgd, en je werkt in de basis met GTD door bijvoorbeeld de GTD-lijsten te gebruiken. Of je hebt de training wel gevolgd, maar helaas ben je er nooit aan toe gekomen om hiermee echt te werken. En wil je deze training eigenlijk nog een keer volgen om jouw kennis op te frissen en aan te scherpen?

In de training leer je de basis van GTD en zal er gedurende de dag gelegenheid zijn om aanpassingen te doen in jouw systeem. Wat werkt wel in jouw systeem en wat nog niet? De checklist die je kunt gebruiken bij het Wekelijks Onderhoud komt ook aan bod. Tijdens de training ontvang je de implementatiegids van jouw systeem, zodat je er direct mee aan de slag kan.

Voor slechts 399 euro exclusief btw(*) kan je deze zomer opnieuw deelnemen aan de Getting Things Done training. Kom op 23 juli naar deze unieke opfrissessie! Gebruik je Outlook (Windows/Mac, ook Office 365!), Google Apps, Evernote (Windows/Mac) of OneNote, of een ander systeem? Laat het gerust even weten en vermeld svp bij het aanmelden even in het opmerkingenveld wanneer je de training hebt gevolgd.

Deze training vindt plaats in het Carlton President Hotel in Utrecht, op 23 juli 2019 om 09.30 uur tot 16.45 uur.

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor deze training. Heb je alsnog interesse? Neem contact met ons op via info@meereffect.nl of via +31(0)88 0016 200.

Naar boven