GTD Basistraining wordt GTD Level 1 Training

 Vanaf maart 2017 voeren wij een wijziging door in onze Getting Things Done training. Qua inhoud verandert er weinig aan de training, de verandering zit hem vooral in de opzet van ons aanbod.

Waar we van de basistraining een variant ‘met Outlook’ en een ‘zonder Outlook’ hadden, verdwijnt dit bij de Level 1 training. Er is maar één Level 1 training. Deze is zowel voor kenniswerkers die met Outlook werken, als voor kenniswerkers die zonder Outlook werken.

Tijdens de Level 1 training laten we in een korte demo zien hoe het eruit ziet als je GTD toepast in Outlook. We tonen dit in Outlook, omdat de meeste kenniswerkers met Outlook werken. De principes van GTD zijn voor alle systemen gelijk.

Bij de Level 1 training krijg je toegang tot een implementatiegids en video’s om GTD op te zetten in de software van jouw keuze. Als je Outlook 2016 gebruikt, krijg je dus een implementatiegids voor Outlook 2016 inclusief video’s en verdere toelichting.

Als je deze keuze nog niet hebt gemaakt, helpen we je daar natuurlijk bij.

Hiernaast krijg je bij de Level 1 training ook een aantal digitale implementatiesessies van ons, om je nog verder op weg te helpen. Met de implementatiesessie e-mailmanagement kun je je e-mailworkflow optimaliseren. Met de sessie over wekelijks onderhoud leer je hoe je dit goed in de vingers krijgt en blijft toepassen. 

Kort samengevat:

  • Elke GTD Level 1 Training is nu geschikt voor Outlook, Evernote, Gmail, etc.
  • Twee digitale implementatiesessies zijn aan de training toegevoegd.
  • De nieuwe training is 100 euro goedkoper geworden dan de basistraining met Outlook.
Naar boven