Gecertificeerd Trainer

Wil jij anderen helpen om slimmer te werken?

Wil jij jouw enthousiasme over slimmer werken delen met mensen om je heen? Word dan gecertificeerd trainer en ontwikkel jouw vaardigheden om op professionele wijze jouw kennis te delen met anderen!

Om gecertificeerd trainer te worden volg je een ‘train-je-trainer programma’ bij onze Master Trainer. Er zijn verschillende trainingen waarin je gecertificeerd kan worden.

Gecertificeerd Trainer

Werk jij in een grotere organisatie en denk je dat veel van jouw collega’s ook baat zouden hebben bij de voordelen van Slimmer Werken, Streamline of Getting Things Done? En vind je het leuk om jouw kennis over te brengen aan anderen? Laat je dan door meereffect certificeren als trainer waardoor je – naast je huidige baan – anderen kunt helpen met hun productiviteit!

Is de organisatie waar jij werkzaam bent wat kleiner? Dan ben je misschien eerder geholpen met een of meer trainingen op locatie door een trainer van meereffect.

Lees hier meer over onze incompany trainingen.

Als gecertificeerd trainer zorg je voor maatwerk!

  • Jouw organisatie profiteert van een interne trainer die de bedrijfscultuur en de systemen waar mee gewerkt wordt, als geen ander kent.
  • Jij werkt samen met je collega’s en je bent daarom in de gelegenheid om hen in de praktijk te begeleiden met het toepassen van wat ze leren.
  • Meereffect zorgt voor de trainingsmaterialen, marketingmaterialen en biedt digitale ondersteuning aan de deelnemers.

Op deze manier zorg jij voor nog meer maatwerk en verhoog je de effectiviteit van het werk voor jouw organisatie!

Hoe word je gecertificeerd?

Aan de hand van een gesprek met onze accountmanagers, waarin we samen hebben afgestemd wat de investering is en wat de verwachtingen zijn, beslis je of je gecertificeerd wil worden.
Na het tekenen van de offerte start je certificering door een telefonisch of online kennismakingsgesprek met onze Master Trainer.

Het programma

Om gecertificeerd te worden volg je een programma dat bestaat uit een training van drie afzonderlijke dagen, gevolgd door een periode waarin je zelf een aantal trainingen geeft om gecertificeerd te raken. Ook zijn er een aantal schriftelijke opdrachten te maken die de Master Trainer beoordeelt. 

Tijdens het driedaagse trainingsprogramma volg je eerst de training als deelnemer, waarna je vervolgens onder begeleiding van onze Master Trainer aan de slag gaat en leert hoe je de training zelf kunt geven. Zodra je er klaar voor bent, ontvang je van ons de benodigde materialen om een aantal eigen trainingen te organiseren ten behoeve van je certificering. Wanneer je genoeg succesvolle trainingen hebt gegeven, kun je jouw certificering afronden.
Vanaf dan kun je aan de slag als gecertificeerd trainer!

Interesse?

Vul dan onderstaand formulier in. Eén van onze accountmanagers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op!

Meereffect - Getting Things Done

Informatie aanvragen - Certificering

We gebruiken je gegevens alléén om te antwoorden op deze aanvraag en we respecteren je privacy.

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Gecertificeerd Trainer

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.