Incompany Trainingen

Slimmer werken met meereffect

Sinds 2005 hebben de praktische trainingen van meereffect al veel teams, afdelingen en organisaties geholpen met slimmer werken. Het is echt mogelijk om met minder inspanning meer gedaan te krijgen. Het is hiervoor belangrijk om vaardigheden te ontwikkelen om op een hoger niveau naar het eigen werk en de communicatie te kijken en van hieruit beslissingen te nemen. Medewerkers worden hierdoor ontspannen productief, wat bijdraagt aan hun eigen vitaliteit, maar ook aan een prettige samenwerking en aan goede resultaten.

Incompany Trainingen

Elke training van meereffect helpt de medewerkers met een ander belangrijk aspect om slimmer te werken. De trainingen voldoen aan de eisen die we daaraan stellen: praktisch, bewezen, verrassend, met humor gebracht en altijd professioneel.
Ook zorgen we ervoor dat de drempel naar de dagelijkse praktijk zo laag mogelijk is, want dat bepaalt voor een groot deel het succes van een training.

Samen productief

De trainingen helpen elke medewerker om slimmer te werken, maar als ze samen met hun collega’s, team of afdeling een incompany training volgen, heeft dit nog meer effect. Samen nieuwe vaardigheden leren stimuleert de deelnemers om het in de praktijk toe te passen. Zo ontstaan gezamenlijke productieve gewoonten.

Een aantal organisaties die wij recent hebben mogen helpen aan meer productiviteit

Incompany Trainingen
Incompany Trainingen
Incompany Trainingen
Incompany Trainingen
Incompany Trainingen
Incompany Trainingen

Ons productaanbod

Hieronder vind je de verschillende trainingen die medewerkers helpen ontspannen productief te zijn. Wil je eerst een inspirerende workshop bij jou op locatie? Lees dan hier verder.

Ook is het mogelijk om een productiviteitspakket van twee of drie trainingen af te nemen waarmee je als organisatie gedurende het jaar investeert in je medewerkers. 

Voor uitgebreide informatie over de trainingen en de mogelijkheden helpen onze adviseurs je graag verder. 

Slimmer Werken

Training Slimmer Werken

Deze training helpt medewerkers om in kaart te brengen waar ze staan, waar ze naar toe willen en hoe ze navigeren. Hierdoor werken ze weer met aandacht en focus.

Medewerkers blijven zich ontwikkelen doordat ze in hun eigen werk en in de samenwerking met collega’s, hun prioriteiten helder hebben, bewustere keuzes maken en structureel blijven verbeteren.

GTD basis - in de Praktijk

Incompany Trainingen

Deelnemers leren om de vijf stappen van de Getting Things Done methode toe te passen in hun werk- en privéleven. Op deze manier creëren ze overzicht over al hun taken en projecten. Na de training zijn ze klaar om met meer overzicht, focus en rust aan het werk te gaan.

De training is ook als tweedaagse te boeken, zodat de deelnemers een snelle start maken.

Streamline Training

Keuzewijzer resultaat - OI SC

Deelnemers leren wat de vijf stappen van gestroomlijnde communicatie zijn en hoe ze deze effectief kunnen inzetten. Ook helpen we om goede afspraken te maken over de onderlinge communicatie. Dit is toe te passen op alle vormen van communicatie zoals e-mail, vergaderingen, presentaties en documenten.

De training is ook als organisatiebreed programma te boeken.

Projecten & Prioriteiten

Open Inschrijving

Door projecten te plannen volgens het Natuurlijk Planningsmodel, leren deelnemers hoe ze hun projecten goed kunnen aanpakken en verder brengen. Hiermee wordt het veel makkelijker om te prioriteren op een niveau van weken tot maanden, zodat er niet alleen naar vandaag en morgen wordt gekeken.

Focus & Richting

Open Inschrijving

Deelnemers leren hoe ze kunnen in- en uitzoomen op verschillende niveaus van verplichtingen om de samenhang daar tussen aan te brengen en vast te houden. Ze blijven geïnspireerd en gemotiveerd doordat ze de hogere niveaus op de radar houden en snel kunnen schakelen en beslissen in het dagelijkse werk wat bijdraagt aan de grote lijn en wat niet.

Wat onze deelnemers vinden:

Leerzaam. Hier kan ik zeker wat mee.

— Astrid Prins-Janssen, Gemiva-SVG Groep

Programma en tijden

De datum (of data) van de training plannen we graag in goed onderling overleg. Onze trainingen hebben een vast programma met ruim de tijd voor een lunch en voor koffie- en theepauzes. Jullie regelen zelf de locatie en de catering. Bekijk hier onze zaalvoorwaarden.

Onze trainer zorgt er deze dag voor dat jullie je volledig kunnen richten op de training. Je krijgt een professionele training die op een leuke manier wordt gebracht. We hopen dat we je kunnen verrassen en we maken de training graag zo praktisch mogelijk.

Incompany Trainingen

Heb je interesse in een meereffect training?

We helpen je graag met advies over de verschillende trainingen en de mogelijkheden! Neem gerust contact op met onze adviseurs. Samen bespreken we wat jullie huidige situatie – en wat de gewenste situatie is, zodat we jullie zo goed mogelijk kunnen helpen.

Meereffect - Getting Things Done

Informatie aanvragen - Incompany Training

We gebruiken je gegevens alléén om te antwoorden op deze aanvraag en we respecteren je privacy.

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Incompany Trainingen

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.