Over ons

Meereffect

Wij zijn meereffect, een trainingsbureau en dé slimmer werken expert in de Benelux.

Bijna 20 jaar geleden is meereffect begonnen uit eigen enthousiasme over een manier van werken die wél productief en toekomstbestendig is. Ondertussen hebben we al tienduizenden deelnemers getraind. En nog steeds is ons doel om zoveel mogelijk kenniswerkers in de Benelux te helpen slimmer te werken en communiceren.

We willen jou ook graag helpen om ontspannen en met aandacht te werken, productiever te worden en meer te bereiken. Als je dat ook graag wil, dan zijn we blij dat je ons hier hebt gevonden!

Onze trainers zijn ervaren en professioneel en erg enthousiast in hun verhaal.

Deelnemers beoordelen hen met een 9 of hoger. We vinden het belangrijk dat de methodiek goed doordacht is en tegelijkertijd zo praktisch is dat je er de volgende dag meteen mee aan de slag kan en er dus gelijk de vruchten van plukt. 

Meereffect logo

Tips voor slimmer leven en werken

Voor veel mensen zijn onze gratis artikelen over slimmer werken een goed begin om ons beter te leren kennen.

Elke 14 dagen sturen we een praktisch verhaal over slimmer leven en werken naar ruim 40.000 abonnees! Dat abonnement is gratis — het is één van onze manieren om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen.

Legal
Over ons
Sjabloon Dashboard

Onze trainingen

Onze trainingen zijn voor iedereen die weer ontspannen productief wil zijn.

Je leert niet alleen wat het is en hoe je het toepast, je krijgt ook toegang tot onze digitale leeromgeving met artikelen, video’s en meer effectieve manieren om snel te leren wat je nodig hebt. 

Onze trainingen zijn praktisch opgebouwd, met een goede afwisseling tussen inzichten en praktijk, waardoor je direct aan de slag kunt. Het resultaat: productief én ontspannen in je werk- en privéleven!

Lees hier meer over onze trainingen:

Slimmer Werken – Navigeren naar meer ontspannen productiviteit

GTD in de Praktijk – Dagelijks rust en overzicht

Streamline Certified – Stroomlijn je communicatie in vijf stappen

Projecten & Prioriteiten – Keuzes maken en doen wat je wil doen

Focus & Richting – Weten waar je het voor doet

Onze klanten

Onze klantenkring is een mooie mix van organisaties, groot en klein, waarin kenniswerkers elke dag weer een toegevoegde waarde willen hebben.

In elke organisatie waarin kenniswerkers actief zijn, helpt meereffect om effectiever en daarmee productiever te zijn en er tegelijk voor te zorgen dat mensen weer rust en overzicht hebben. Mensen voelen zich weer mens, hebben controle en geven weer hun volle aandacht aan die zaken die op dat moment het meeste van waarde voor hen zijn.

KLM logo
Over ons
Over ons
Over ons
Meereffect - Getting Things Done
Over ons

Ons team

Arjan Broere

Over ons

Arjan traint kenniswerkers zodat ze met volledige aandacht hun werk ontspannen kunnen doen.

Met ruime ervaring in het trainingsvak heeft Arjan een eigen aanpak ontwikkeld die doelgericht is maar die hij graag combineert met relativering en humor.

Naast trainen en coachen is Arjan Broere auteur van diverse productiviteitsboeken.

Lianne Terpstra

Over ons

Lianne is een energieke en gedreven trainer. Vanuit haar brede werkervaring in zowel de lijn als ondersteunende afdelingen, kan zij vanuit verschillende invalshoeken kijken en inzichten bieden.

Lianne beweegt zich gemakkelijk in verschillende werelden. Van de energie en inspiratie die de deelnemers ervaren tijdens het volgen van de training wordt zij heel gelukkig.

Ruben van der Zee

Over ons

Ruben is een trainer in hart en nieren. Hij houdt van de interactie met deelnemers, waarbij hij graag inspeelt op de sfeer in de groep.

Hij is een praktijkdeskundige en kan daardoor als geen ander de ins en outs van Getting Things Done overbrengen aan onze deelnemers.

Renske Zuurveen

Over ons

Renske krijgt altijd energie van productiviteit en overzicht creëren bij zichzelf en anderen. Als trainer wordt ze omschreven als toegankelijk, duidelijk, inspirerend en humoristisch. Ze is nieuwsgierig naar iedere deelnemer en past zich gemakkelijk aan aan diverse doelgroepen.

Ze experimenteert graag met digitale tools en houdt van slimmer online (samen)werken.

Leonie Labrie

Over ons

Leonie is een enthousiaste en energieke trainer en helpt kenniswerkers aan overzicht, structuur en rust.

Ze kan je alles vertellen over het werken met Getting Things Done en is dol op de apps en software die je daarbij kunt inzetten.

Amal Kloppenburg

Meereffect op de beurs HRM in de Zorg 2022
Amal Kloppenburg spreekt dagelijks met mensen over de inzet van GTD en Streamline Certified trainingen binnen hun organisatie. Ze heeft een positieve insteek en een gezellige persoonlijkheid. Amal helpt bedrijven graag met een passende oplossing. Ze neemt graag de tijd om ook jullie te informeren en adviseren over de diverse mogelijkheden van onze Getting Things Done trainingen.

Ingrid Admiraal

Meereffect op de beurs HRM in de Zorg 2022

Ingrid is een enthousiaste adviseur die met oprechte interesse in mensen organisaties helpt om de training te krijgen die ze nodig hebben om productiever te werken. Ze adviseert onze klanten en gecertificeerde trainers vanuit haar operationele en managementervaring die ze in ruim 25 jaar in de bancaire sector heeft opgedaan. Haar eigen enthousiasme over Getting Things Done en Streamline Certified is zeker te merken.

Judith Adams

Meereffect op de beurs HRM in de Zorg 2022

Judith bemant de backoffice bij meereffect.

De kans is groot dat je haar aan de telefoon krijgt als je interesse hebt in een incompany training.

Judith weet alles van ons aanbod en wat goed aansluit bij onze klanten. Ook doet ze de planning van alle trainingen.

Judith Rijntjes- Lubbers

Over ons

Judith Rijntjes- Lubbers is onze office manager.

Judith regelt alle praktische- en administratieve zaken rondom de trainingen en op kantoor. 

Ze zorgt ervoor dat alles rondom de trainingen op orde is zodat onze deelnemers helemaal tevreden zijn.

Eva de Vries

Over ons

Eva de Vries is Manager Operations bij meereffect.

Ze vindt afwisseling in haar werk erg leuk, dus zorgt ze voor de personeelszaken, boekhouding, marketing en overige administratieve zaken. Ook voert ze regelmatig verschillende projecten uit die bij een bedrijf als meereffect nodig zijn.

Rob Admiraal

Over ons

Rob is de zakelijk leider van meereffect en vindt het leuk om met van alles en nog wat aan de slag te zijn.

Hij geniet ervan dat de deelnemers standaard blij en enthousiast de zaal uitkomen omdat ze ècht wat hebben geleerd dat hen gaat helpen. Met ruim 25 jaar ervaring is zijn motto nog altijd: ‘Respect people, make money, have fun!’

Wil je meer weten over ons of onze trainingen?

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Over ons

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.