Over ons

Meereffect

Hallo, wij zijn het team van meereffect, de officiële Getting Things Done Partner van de David Allen Company voor België, Nederland en Luxemburg. En ja, meereffect is begonnen uit ons eigen enthousiasme over een manier van werken die wél goed werkt in deze tijd. Een systeem waar we zelf erg blij van werden — en waar we ondertussen al tienduizenden klanten in de Benelux mee hebben kunnen helpen.

Onze eigen inboxen zijn praktisch elke dag minimaal één keer leeg. En dat voelt heel goed. Als je datzelfde wil, zonder meteen in een hutje op de hei te moeten gaan wonen, zijn we blij dat je ons hier hebt gevonden.

Voor veel mensen zijn onze gratis artikelen over slimmer werken een goed begin om ons beter te leren kennen. Elke 14 dagen sturen we een praktisch verhaal over slimmer leven en werken naar ruim 40.000 abonnees! Dat abonnement is gratis — het is één van onze manieren om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. Ook jij kunt je direct abonneren.

Ons hoofdproduct, de ééndaagse Getting Things Done Level 1 Training met online ondersteuning, is er voor iedereen die 20% meer productiviteit en een heerlijk helder hoofd wil. Je kunt hier meer lezen over onze trainingen, waarbij je niet alleen Getting Things Done leert toe te passen, maar ook toegang krijgt tot onze online implementatieomgeving met artikelen, video's en meer effectieve manieren om snel te leren wat je nodig hebt. Ook kun je onze productbrochure downloaden (pdf).

GTD BUG - Color_400x400Onze GTD trainingen zijn praktisch opgebouwd, met een goede afwisseling tussen inzichten en praktijk, waardoor je direct aan de slag kunt gaan met GTD. Het resultaat: productief én ontspannen in je werk- en privéleven!

Onze klanten

Onze klantenkring is een mooie mix van organisaties, groot en klein, waarin kenniswerkers elke dag weer een toegevoegde waarde willen hebben. In elke organisatie waarin kenniswerkers actief zijn, helpt meereffect om effectiever en daarmee productiever te zijn en er tegelijk voor te zorgen dat mensen weer rust en overzicht hebben. Mensen voelen zich weer mens, hebben controle en geven weer hun volle aandacht aan die zaken die op dat moment het meeste van waarde voor hen zijn.

Werkt meereffect ook voor jou?

Word je werk langzamerhand een bron van onrust? Begin je het overzicht kwijt te raken en moet je ’s avonds steeds weer denken aan klusjes van je werk? Loopt je inbox steeds verder vol, en krijg je je e-mail niet meer elke dag verwerkt?

Je worstelt hiermee, en je hebt niet de rust, tijd en inzicht om zelf orde op zaken te stellen. Stel je toch eens voor dat je meer rust zou ervaren in je werk, en goed overzicht zou hebben over ál je taken en projecten. Stel je voor dat je elke dag je inbox een keer leeg hebt en dat je met een voldaan gevoel aan het eind van de dag naar huis gaat.

Het kan écht: meer doen met minder tijd – en minder stress

Als jouw werk deels uit ‘kenniswerk’ bestaat, is GTD dé methode voor jou. Als je werkt met e-mail, afspraken moet onthouden, te maken hebt met planningen, notulen, vergaderingen, projecten, vervolgacties of moet delegeren, kan GTD jou helpen om meer overzicht en rust te krijgen, zowel zakelijk, als ook in je privéleven.

GTD is in twee minuten uit te leggen. Het is een eenvoudige en heldere methode die goed te begrijpen is. Het implementeren van GTD in jouw leven en werk kost twee dagen. In die twee dagen ken je de principes en praktijk van GTD en heb je je agenda, takenlijst, en archief op orde. Om GTD goed in je systeem te krijgen en het tot een gewoonte te maken kost tijd. Neem die tijd ook gerust, want het loont zeker. Terwijl je jouw GTD systeem optimaliseert, merk je dat andere stappen al gewoontes zijn geworden.

Je kan GTD toepassen in Outlook, in Gmail, Evernote of wat je ook maar gebruikt. Ook met pen en papier werkt het uitstekend. GTD schrijft geen specifiek systeem voor. Het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt bij je gekozen systeem, waarschijnlijk het systeem dat je nu al gebruikt.

Voorbeelden van wat GTD je biedt:

  • bijzaken worden weer bijzaken
  • jij bepaalt weer de balans tussen werk en privé
  • je hebt weer grip op je leven in plaats van geleefd te worden
  • je hebt altijd een compleet en actueel overzicht van al je verplichtingen
  • je hebt ruimte om nieuwe ideeën te creëren en nieuwe activiteiten op te pakken
  • je inbox is leeg

Samengevat: minder stress en meer plezier.

Kijk bij ons aanbod met welke oplossing we jou, jouw afdeling en jouw hele organisatie kunnen helpen.

Klik hier voor een overzicht van organisaties, rollen en functies die door ons zijn getraind.

Ons team

Arjan Broere
Master Trainer Arjan Broere traint kenniswerkers zodat ze met volledige aandacht hun werk ontspannen kunnen doen.

Getting Things Done is de rijk gevulde gereedschapskist die daarbij helpt.
Met ruime ervaring in het trainingsvak heeft Arjan een eigen aanpak ontwikkeld die doelgericht is maar die hij graag combineert met relativering en humor.

Naast trainen en coachen is Arjan Broere auteur van o.a. 'Overleef je inbox in 60 minuten''Het nieuwe werken. Hoe werk je effectiever en productiever', 'De kleine Lifehacking voor Dummies' en 'De kleine Allen'.

Marleen

Marleen Kwast is als Senior Trainer een enthousiaste persoonlijkheid, die het geweldig vindt om mensen te trainen in Getting Things Done.

Ze begon zelf met Getting Things Done om grip te houden op haar werk bij verschillende projecten en organisaties. En nog steeds geniet ze van wat dat oplevert: oprecht betrokken kunnen zijn bij veel initiatieven, zonder dat dit haar boven het hoofd groeit.

Marleen is een hele goede trainer die, lekker vrolijk en extravert, onze deelnemers helpt om overzicht en grip te krijgen op hun werk.

Ruben

Ruben is een trainer in hart en nieren. Hij houdt van de interactie met deelnemers, waarbij hij graag inspeelt op de sfeer in de groep.

Een aantal jaar geleden was hij op zoek naar een manier om orde te scheppen in zijn eigen administratie. Hij kwam uit bij meereffect en sindsdien werkt hij met Getting Things Done. Hij is dus een praktijkdeskundige, en kan daardoor als geen ander de ins en outs van Getting Things Done overbrengen aan onze deelnemers.

Michelle

Michelle haalt als trainer haar energie uit het inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Van nature een chaotisch en enthousiast persoon, die via Getting Things Done orde heeft weten te scheppen zonder spontaniteit te verliezen. Ze doet niets liever dan deelnemers een inspirerende dag te geven met praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan. Naast trainen en coachen is Michelle werkzaam als HR Consultant voor een financiële dienstverlener.

Judith

Judith Adams is sales en marketing assistente en is een ster in het opmaken van voorstellen voor onze klanten. 

Ook bemant ze de backoffice bij meereffect en is de kans groot dat je haar aan de telefoon krijgt als je interesse hebt in een incompany training. Judith weet alles van ons aanbod en wat goed aansluit bij onze klanten.

welmoed

Welmoed Klomp is onze commercieel/ administratief medewerker.

De kans is groot dat als je ons belt, je Welmoed aan de telefoon krijgt. Welmoeds taak is om ervoor te zorgen dat alle praktische- en administratieve zaken rondom onze trainingen goed geregeld zijn. Ze heeft contact met de trainingslocaties en deelnemers en zorgt er ook nog eens voor dat alle trainingsmaterialen in orde zijn.

Amal Kloppenburg rijdt als adviseur het hele land door. Ze spreekt dagelijks met mensen over de inzet van Getting Things Done trainingen binnen hun organisatie.

Ze heeft een positieve insteek en een gezellige persoonlijkheid. Amal helpt bedrijven graag met een passende oplossing. Ze neemt graag de tijd om ook jullie te informeren en adviseren over de diverse mogelijkheden van onze Getting Things Done trainingen.

Jeroen van Mierlo adviseert onze klanten als accountmanager over het inzetten van Getting Things Done.

Daarvoor komt hij op heel veel plaatsen in het land en is hij veel in contact met mensen om samen met hen te kijken wat het beste werkt voor hun organisatie. Jeroen is een rustige en vriendelijke persoonlijkheid die goed kan luisteren. Hij werkt zelf al jaren met GTD en weet als geen ander welke voordelen dit biedt.

 

Nathan

Nathan de Vries adviseert onze klanten als sales | marketing manager over het inzetten van Getting Things Done.

Hij houdt ervan om met mensen in gesprek te gaan, overeenkomsten te sluiten met partners en zich bezig te houden met het uitwerken van nieuwe plannen. Daarnaast houdt hij zich bezig met allerlei marketingprojecten om zoveel mogelijk mensen te helpen met GTD!

 

Eva

Eva de Vries is Manager Operations bij meereffect. 

Ze is verantwoordelijk voor de administratie, boekhouding, personeelszaken, en alles wat er maar komt kijken bij een bedrijf als meereffect. Eva werkt al zo lang bij meereffect, dat zij zo'n beetje alles weet, alles kan vinden en iedereen doorheeft. Heel handig als je ons belt en haar aan de telefoon krijgt.

Rob

Rob is de zakelijk leider van meereffect en geniet ervan om flink aan de slag te zijn met van alles en nog wat.

Hij vindt het leuk om meereffect als organisatie te runnen, waarin deelnemers blij en enthousiast de zaal uitkomen omdat ze ècht wat hebben geleerd dat hen gaat helpen. Zijn visie is om meereffect te laten groeien en de spin in het web te laten zijn van het GTD ecosysteem in de Benelux. Met ruim 25 jaar ervaring is zijn motto nog altijd: ‘Respect people, make money, have fun!’

Contactgegevens

E-mail:     info@meereffect.nl

Wij reageren altijd op je e-mails. Beloofd.

Telefoon: +31 (0)88 0016 200

Ook aan de telefoon nemen we graag de tijd om met je mee te denken. Bel ons gerust.

Adresgegevens

Ons postadres is:
Meereffect B.V.
Postbus 350
3940 AJ Doorn

En het bezoekadres is:
Ambachtsweg 4-L
3953 BZ  Maarsbergen

telefoon   +31 (0)88 0016 200
e-mail      info@meereffect.nl

KVK nummer: 30164846
BTW nummer: NL808850039B01

Lees ook onze Privacy Policy.

Hier vind je de Algemene- en leveringsvoorwaarden die van toepassing zijn op onze producten.

linkedin kleur twitter kleur Facebook kleur

mersebergen1

Naar boven