Getting Things Done

Wat is Getting Things Done?

Getting Things Done, vaak afgekort naar GTD, is een verzameling principes en gewoonten die je helpen om productiever en efficiënter te werken. De actiegebaseerde managementmethode Getting Things Done is gebaseerd op het gelijknamige boek van David Allen. Het is al meer dan 15 jaar een wereldwijde bestseller met meer dan 2,5 miljoen verkochte exemplaren. In meer dan 70 landen worden GTD-trainingen gegeven.

Official GTD logo without tagline

Je bent goed in je vak, maar kom je wel toe aan je werk?

Je bent goed in het vak dat je doet en je vindt het ook nog eens leuk om te doen! Helaas kom je, door een te veel aan input, niet toe aan dat leuke, uitdagende werk waar je voor bent opgeleid.

Afleiding, werkdruk en onderbrekingen

Hoeveel van jouw mentale energie heb je nodig om overzicht te krijgen in die overvolle mailbox? Hoe vaak, wanneer je eindelijk echt geconcentreerd aan het werk kunt, zijn daar opeens je collega’s met een vraag of bespreekpunt? Het keer op keer verliezen van overzicht en concentratie is vermoeiend en zorgt ervoor dat je werkdruk eerder toeneemt dan afneemt.

Zou je niet liever met je echte werk bezig zijn?

Hoeveel tijd zou het jou opleveren als je geen last meer zou hebben van afleiding, werkdruk en onderbrekingen? Stel je voor hoe het zou zijn als je voortaan elke dag met focus, overzicht en rust zo productief mogelijk kon zijn.

Dit is precies waar meereffect kenniswerkers en bedrijven al jaren mee helpt. Wij weten door jarenlange ervaring namelijk wat echt werkt: de productiviteitsmethode Getting Things Done®.

Waarom zou jij voor Getting Things Done kiezen?

Een aantal voordelen van GTD:

  • GTD is praktisch en direct toepasbaar.
  • Heeft als startpunt waar jij nu bent en niet waar je zou moeten zijn.
  • Werkt voor alle kenniswerkers.
  • Bespaart tijd. Lees hier meer
  • Verbetert de productiviteit en betrouwbaarheid van de hele organisatie.
  • Geeft je minder stress, meer productiviteit en tijdsbesparing. Lees hier meer

Vandaag nog beginnen met effectiever en efficiënter werken? Bekijk hier de actuele trainingsagenda en meld je aan.

Ons GTD aanbod

 

In twee dagen heb jij de basis van Getting Things Done volledig toegepast in jouw syteem en ben je klaar om met meer overzicht, rust en focus aan het werk te gaan.

Tijdens de GTD Level 1 training krijg jij de basis uitgelegd en ben je klaar om GTD voor jezelf toe te passen!

Ga nog dieper op GTD in zodat je niet alleen op dagelijks niveau naar je werk kijkt, maar meer haalt uit je Wekelijks Onderhoud en je Projectenlijst.

Leer wat de kracht van focus en richting is en maak je GTD vaardigheden compleet tijdens de Getting Things Done Level 3 training.

Do you want to do the Getting Things Done course in English? There is always a possibility for an incompany course in English. If you want to registrer for an open course, we have planned an English version in July 2020.

Voor grotere organisaties is het rendabel om hun eigen, interne trainers op te leiden. Daarmee halen zowel de medewerkers als de organisatie maximaal rendement uit GTD.

Gerelateerd aanbod

Ga jij elk jaar weer gestrest op vakantie? Kun je tijdens je vakantie moeilijk ontspannen en blijft je in je hoofd bezig met werk? Met onze Vakantiebooster ga je vanaf nu wél ontspannen op vakantie.

Eén op één of met een collega: coaching op je eigen werkplek door een erkende coach.

Keuzewijzer

Iedereen leert anders en iedereen begint op een ander niveau. Volg onze keuzewijzer en bekijk welke training het beste bij jou aansluit!

Ga naar de keuzewijzer

Gratis mini-training Getting Things Done

Wie kan beter uitleggen wat GTD is, dan David Allen. De schrijver van Getting Things Done. De kunst van stressvrije productiviteit. Het boek dat aan de basis staat van deze methode. In 2 minuten legt David Allen uit wat GTD is én hij geeft 5 tips, waarmee je direct resultaat boekt.

Ontvang de training

Naar boven