Getting Things Done Level 1 Training met Outlook

Herken je dit?

  • Je bent goed in je werk, maar je komt om in rompslomp, drukte en details.
  • Je verliest het overzicht en je laat steeds vaker steken vallen.
  • Er komt meer en meer werk op je af. Je pakket aan taken en projecten wordt zo groot dat je twijfelt of je alles ooit gedaan krijgt.
  • Je kan je werk maar moeilijk loslaten als je thuis bent.

Veel mensen hollen en vliegen om hun werk af te krijgen en komen daardoor nooit toe aan de zaken die ze echt belangrijk vinden. Hun inbox is altijd vol met e-mails en taken en hun hoofd altijd vol met zorgen en problemen.

Dat hoeft niet zo te zijn!

Je kan leren om controle te houden onder de meest stressvolle en chaotische omstandigheden, om in de waan van de dag toch efficiënt je doelen te bereiken en om tijd over te houden voor de zaken die je leuk of belangrijk vindt.

Wil je ook leren controle te krijgen over je werkzaamheden en meer te doen in minder tijd? Volg dan de eendaagse Getting Things Done (GTD) Level 1 Training. Je leert dan een werkwijze die je hoofd en inbox leeg maakt, je productiviteit verhoogt en die je weer zicht geeft op je doelen.

Tijdens de training leer je:

  • Hoe je je hoofd leegmaakt, zodat je je kan concentreren op de echt belangrijke dingen.
  • Hoe je snel en efficiënt alle informatie die je leven binnenkomt, verwerkt.
  • Hoe je van een wirwar aan taken en projecten een overzichtelijke lijst maakt.
  • Hoe je kiest wat je gaat doen en je goed voelt over die keuze.
  • Hoe je een productiviteitssysteem maakt dat precies past bij jouw wensen en situatie.
  • Hoe je het systeem volhoudt, zodat het een vast onderdeel wordt van je dagelijkse leven.

Gericht op kenniswerkers. Dé training om met GTD te beginnen of je begrip en toepassing van GTD te verdiepen.

Systeemkeuze en implementaties

Om Getting Things Done toe te passen maakt het niet uit met welke software je werkt. Of je nu op een Windows computer met Outlook werkt, op een Apple met Mail of dat je met een andere combinatie werkt, GTD is te implementeren in elk systeem. Het is alleen wel fijn om wat hulp te krijgen bij het inrichten van de software die jij gebruikt.

Bij de Getting Things Done Level 1 Training krijg je standaard toegang tot onze online leeromgeving waarin we je na de training helpen om GTD in jouw systeem te implementeren. Je vindt er video's en handige tips over de implementatie van GTD. Ook zijn er webinars over het optimaliseren van je e-mail en het eigen maken van je Wekelijks Onderhoud. Dus gebruik je Outlook, Evernote of bijvoorbeeld Gmail, wij helpen je stap voor stap om GTD te implementeren in jouw systeem!

Wil je graag extra hulp bij het toepassen van GTD in jouw mail- of takenprogramma? Dan kun je je ook direct opgeven voor onze live implementatieworkshop. Na de Level 1 training helpen we je dan op weg met de implementatie, zodat je zeker aan de slag gaat! Meer informatie over de implementatieworkshop lees je hier.

Ook kun je kiezen voor de Getting Things Done Level 1 Intensief training. Hier leer je GTD in twee intensieve dagen goed kennen, en implementeer je het ook gelijk in je eigen mail- of takenprogramma. Meer informatie over GTD Intensief lees je hier.

Locaties en materialen

De training wordt elke maand één keer in Utrecht of Amersfoort gegeven. Daarnaast trainen we regelmatig in Amsterdam, Rotterdam, Zwolle en Eindhoven. Tijdens de training ontvang je een uitgebreide set trainingsmaterialen, waaronder het boek ‘Getting Things Done’ van David Allen. Ook profiteer je van alle opvolging na de training: De online leeromgeving, onze druppelmails, de kennisbank en allerlei artikelen.

Data en tijden

De data van de trainingen vind je in de rechterzijbalk. Staat de locatie van jouw voorkeur niet op de agenda, mail dan voor meer informatie met info@meereffect.nl. Je bent welkom vanaf 9:00 uur en om 9:30 uur begint het programma. Rond 16:30/ 16:45 uur is de training weer afgelopen. Informatie over de hotels en bereikbaarheid vind je hier.

Kosten

Klik hier voor de prijzen.

Een beschrijving van deze training in pdf vind je hier.

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.

   +31 (0)88 0016 200   info@meereffect.nl

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens bij ons achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven