Training GTD® basis in de Praktijk

Dagelijks rust en overzicht

Als er meer op je afkomt dan je kunt wegwerken, geeft dit werkdruk. Naast alle taken en projecten die je doet stroomt je inbox vol en komen er adhoc klussen tussendoor. Door de drukte ervaar je  stress en frustratie en raak je het overzicht kwijt. Als jij leert hoe je overzicht kan creëren, krijg je weer grip op je werk. Dat zorgt voor ontspannen productiviteit.

Getting Things Done helpt je om niet harder te werken, maar een stap terug te doen en overzicht te krijgen over je werk. Vanuit deze positie kun je beter keuzes maken en krijg je weer grip op je werkzaamheden. Dit zorgt ervoor dat je creatiever, productiever en meer ontspannen aan het werk bent!

Training GTD<sup>®</sup> basis in de Praktijk

Wat levert de training GTD basis – in de Praktijk je op?

Tijdens de training zet je je eigen GTD-systeem op volgens de vijf stappen van GTD. In de training ga je aan de slag met het toepassen of optimaliseren hiervan, zodat je overzicht creëert over al je taken en projecten. We maken de vijf stappen van GTD heel praktisch, we geven veel tips en je oefent met lastige voorbeelden, die in de praktijk nou eenmaal voorkomen. Na de training ben je klaar om direct de volgende dag met meer overzicht, focus en rust aan het werk te gaan.

Aan het eind van de training:

  • Weet je hoe je voor rust in je hoofd zorgt, zodat je je kan concentreren op de echt belangrijke zaken.
  • Heb je handvatten waarmee je snel en efficiënt alle informatie die je leven binnenkomt verwerkt.
  • Heb je weer overzicht over alle verschillende taken en projecten.
  • Weet je hoe je op een ontspannen manier productiever kan werken.
  • Heb je een goede start gemaakt met de implementatie van je eigen GTD-systeem, zodat je dit direct kan gebruiken.
  • Weet je hoe je na de training verder kan groeien in je productiviteit.

Meer dan een training!

Om de drempel van de training naar de dagelijkse praktijk zo laag mogelijk te houden, krijg je na de training toegang tot enkele ondersteunende middelen.

Digitale leeromgeving

Na de training bieden we je toegang tot onze digitale leeromgeving. Hier vind je praktische implementatiegidsen, video’s en webinars om je werkwijze verder te verfijnen. 

Training GTD<sup>®</sup> basis in de Praktijk
Training GTD<sup>®</sup> basis in de Praktijk

Druppelmails

Nadat je je GTD gewoontes eigen hebt gemaakt, helpen we je via deze e-mails druppelsgewijs verder met GTD. De e-mails zijn geschreven door onze trainers en bevatten tips, aandachtspunten en verdiepende stof om blijvend aan je productiviteit te werken.

Wat onze deelnemers vinden:

Training met veel handige tips en lesmateriaal, wat je echt in de praktijk goed kunt gebruiken.

— Sirelda Palma, Nationale Nederlanden

Hoe ziet de training eruit?

Kom je bij meereffect een training volgen, dan krijg je een professionele training die op een leuke manier wordt gebracht. Het is, zo blijkt uit evaluaties, een mix van eye-openers en verrassend praktische acties.

Bij aankomst word je vriendelijk ontvangen door onze trainer. Ook heb je even de tijd om met de andere deelnemers te praten. Daarna start het programma waar onze trainer je helpt om de verschillende GTD-aspecten te begrijpen en toe te passen. Ook zorgen we voor voldoende pauzes, zodat je het geleerde gedurende de dag rustig kan verwerken.

Voor GTD maakt het niet uit met welke software je werkt, het is te implementeren in elk systeem. Tijdens de training krijg je een implementatiegids naar keuze. Voor de meeste toepassingen hebben we een gids, zoals Outlook, Evernote, GoogleApps of OneNote. We adviseren je wel om GTD toe te passen in het systeem waar je al mee werkt.

Getting Things Done<sup>©</sup> Training

Getting Things Done levert je het volgende op:

1,2. Bron: Master Thesis van Ari Sadik, Universiteit Tilburg, 2016. Resultaten te vinden op: https://www.meereffect.nl/onderzoek-gtd-training

3,4. Bron: Impact of GTD at Lufthansa Airplus International: A survey of participants in the 2-day GTD Fundamentals Seminar, Next Action Associates

Praktische informatie en aanmelden

Voor wie:

De training is geschikt voor iedereen die de GTD training heeft gevolgd of op een andere manier bekend is met GTD.

Materialen:

 Je ontvangt een compleet deelnemerspakket inclusief het boekje ‘De Kleine Allen’, een implementatiegids en praktische materialen om de GTD-gewoontes eigen te maken.

Locaties:

Er zijn regelmatig trainingen gepland, op verschillende mooie locaties die goed bereikbaar zijn met de auto en openbaar vervoer.

Vormen training:

De training GTD basis – in de Praktijk is standaard als dagtraining te volgen, maar enkele keren per jaar bieden we ook een tweedaagse ‘Intensief’ training aan. Lees hier meer.

Data en tijden:

Een overzicht van de trainingsdata vind je in onze agenda. Vanaf 9:00 uur heten we je welkom met een kopje thee of koffie. De training start om 9:30 uur en is rond 16:30 uur afgelopen. Er is een uur lunchpauze en er zijn twee pauzes tussendoor.

Kosten:

De dagtraining kost 695,- euro exclusief 21% btw.

De tweedaagse Intensief training kost 1.650 euro exclusief 21%  btw.

Kom je met één of meer collega’s naar dezelfde training? Schrijf je dan in hetzelfde aanmeldingsformulier in en ontvang teamkorting. Bij twee t/m vier deelnemers ontvangt elke deelnemer 30 euro korting en bij vijf of meer deelnemers ontvangt elke deelnemer 75 euro korting.

Wil je met je team of afdeling tegelijkertijd de training doen? Kijk dan naar onze incompany mogelijkheden!

Vandaag nog beginnen met effectiever en efficiënter werken? Bekijk de actuele trainingsagenda en meld je aan.

Een snelle start maken met een tweedaagse training?

Wil jij verzekerd zijn van jouw GTD succes en wil je graag uitgebreide en persoonlijke ondersteuning krijgen om Getting Things Done echt goed toe te passen? Misschien is de tweedaagse Intensief training dan wat voor jou!

Enkele keren per jaar organiseert meereffect een speciale editie van GTD basis – in de Praktijk: de Intensief. Doordat je twee dagen investeert, heb je meer tijd om alles toe te passen dat je leert én je weet zeker dat je aan de slag gaat, omdat de training in je agenda staat. Het programma heeft een prettige afwisseling tussen uitleg en zelf aan de slag gaan.

Het zijn twee dagen, van 9:30 tot 16:30 uur. Je kunt ervoor kiezen om tussendoor naar huis te gaan, of juist te overnachten in het hotel en er even helemaal uit te zijn. De meeste van onze hotels hebben hier een korting voor. 

Wil jij GTD verder leren toepassen in jouw praktijk, met meer begeleiding en in een kleinere groep? Dan zien we je graag bij één van onze Intensief trainingen!

Elke twee weken handige tips en artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

Elke twee weken sturen wij een artikel met nuttige informatie en handige tips naar onze abonnees. Wil jij deze gratis artikelen ook ontvangen? Schrijf je hier in!

Keuzewijzer

Training GTD<sup>®</sup> basis in de Praktijk

Verlang jij ook naar werken met meer focus en naar ontspannen productiviteit? Maar twijfel je nog over welke training het meest geschikt is voor jou? Kijk dan snel verder hoe wij je het beste kunnen helpen!

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Training GTD<sup>®</sup> basis in de Praktijk

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.