Inspiratieworkshop Slimmer Werken

Werk verandert in een razend tempo, de tijd van de typemachine is echt voorbij. Moderne technologie maakt het werk sneller dan ooit.

Raast jouw wereld gewoon door, of pak jij de regie? In een actieve en inspirerende workshop nemen we je mee en zetten je aan het denken over je eigen productiviteit. Wat kan jij daarin verbeteren?

Een inspirerende workshop

Inspiratieworkshop Slimmer Werken

We geven waardevolle tips over verschillende situaties in het werk die regelmatig herkenning zullen oproepen. Door praktische en direct toepasbare adviezen uit doordachte methodieken, worden jullie geïnspireerd om productiever en efficiënter te werken.

Samen zijn jullie in staat om een duurzame verandering te realiseren. De workshop bestaat uit aansprekende tips uit de beste trainingen die de deelnemers direct kunnen inzetten in hun dagelijkse werk. 

Boek de Inspiratieworkshop!

Zijn jullie op zoek naar manieren om slimmer te werken en bij te dragen aan duurzaam werken? Boek dan de Inspiratieworkshop Slimmer Werken.

Onze trainers zijn stuk voor stuk zeer ervaren op het gebied van productiviteit en hebben veel praktijkervaring. Ze komen graag langs voor een interactieve workshop.

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om deze workshop op te laten volgen door één of meer trainingen. 

Inspiratieworkshop Slimmer Werken

Slimmer werken met meer effect!

De Inspiratieworkshop Slimmer Werken kan zowel klassikaal als online gegeven worden. De duur van de workshop is twee uur.

We hebben enkele zaalvoorwaarden die helpen bij een soepele gang van zaken, deze ontvang je vooraf. Zo zorgen we samen voor een professionele en leuke workshop!

Ben je benieuwd of wij op jullie bijeenkomst een workshop kunnen geven? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. We helpen je graag!

Heb je interesse in de Inspiratieworkshop?

Vul dan onderstaand aanvraagformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meereffect - Getting Things Done

Informatie aanvragen - Incompany Training

We gebruiken je gegevens alléén om te antwoorden op deze aanvraag en we respecteren je privacy.

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Inspiratieworkshop Slimmer Werken

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.