Training Slimmer Werken

Navigeer naar meer ontspannen productiviteit

Herken je dit? Je werkt hard en je doet erg je best om je werk goed te doen. Dit lukt aardig, maar toch voelt het niet altijd alsof je doelgerichte en efficiënte werkdagen hebt. Ook merk je dat je regelmatig uit koers raakt van wat je energie geeft en waarin jij waarde toevoegt.

Dit kan verschillende redenen hebben, misschien ben je ongemerkt veel tijd kwijt aan taken die eigenlijk niet bij jouw werkzaamheden of rollen horen. Of misschien is het lastig om, tussen alle mails en dagelijkse zaken die er spelen, goed zicht te houden op jouw doelen en prioriteiten.

Veel mensen ervaren ook afleiding, een gebrek aan een goede concentratie. Het is lastig om hier grip op te krijgen, want je reageert vaak in een reflex. 

Hoe kun je zorgen voor verbetering in je werk? Hoe kun je groeien in slimmer werken? Dit gaat een stap verder dan het toepassen van losse tips. In de training helpen we je om weer te gaan werken met aandacht en focus. Dat je jezelf ontwikkelt doordat je, in je eigen werk en in de samenwerking met collega’s, je prioriteiten helder hebt, bewustere keuzes maakt en dit structureel blijft verbeteren.

Training Slimmer Werken

Wat levert de training Slimmer Werken je op?

In de training ga je aan de slag en breng je op een praktische manier je doelen en prioriteiten in kaart. Ook helpen we je om na te denken over gewoonten en over blokkades die je ervaart en hoe je deze kunt omvormen. Je leert hoe je jezelf kan blijven verbeteren in je werk en hoe je knelpunten aanpakt. En hoe je hier een doorlopend proces van maakt, zodat het structureel bijdraagt aan slimmer werken.

Aan het eind van de training:

  • Heb je een overzicht met je doelen en prioriteiten en weet je hoe je dit regelmatig kunt bijhouden en meten.
  • Weet je hoe je je afleiding kunt verminderen en ben je je sneller bewust hiervan zodat je geconcentreerder werkt.
  • Ben je in staat om problemen te onderkennen, zodat je ze kunt aanpakken en hierdoor meer bereikt.
  • Heb je je verschillende rollen helder, zodat ze passen bij je werkzaamheden.
  • Herken je gewoonten en weet je hoe je verkeerde kunt aanpassen en goede behouden en uitbreiden.

Hoe ziet de training eruit?

Kom je bij meereffect een training volgen, dan krijg je een professionele training die op een leuke manier wordt gebracht. Het is, zo blijkt uit evaluaties, een mix van eye-openers en verrassend praktische acties.

Bij aankomst word je vriendelijk ontvangen door onze trainer. Ook heb je even de tijd om met de andere deelnemers te praten. Daarna start het programma waar onze trainer je helpt om te leren hoe je slimmer kunt werken. Ook zorgen we voor voldoende pauzes, zodat je het geleerde gedurende de dag rustig kan verwerken.

Training Slimmer Werken

We ondersteunen je ook na de training

In de training maak je je eigen Dashboard, zodat je direct de vertaling hebt gemaakt naar het dagelijks werk. Je kunt er de dag erna meteen mee aan de slag. Werken met aandacht en voldoende focus op de prioriteiten wordt een gewoonte. Dit vraagt wat inzet van jezelf. Wij zorgen ervoor dat de drempel van de training naar de dagelijkse praktijk zo laag mogelijk is.

Om je hier nog extra bij te helpen, krijg je toegang tot onze digitale leeromgeving met enkele video’s en tips.

Praktische informatie en aanmelden

Voor wie:

De training is geschikt voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen. Voorkennis via onze andere trainingen is niet nodig.

Materialen:

Tijdens de training ontvang je een compleet deelnemerspakket inclusief het werkboek van de training, een verbeterlijst en een samenvatting van Elementaire gewoontes van James Clear.

Locaties:

Er zijn regelmatig trainingen gepland, op verschillende mooie locaties die goed bereikbaar zijn met de auto en openbaar vervoer.

Data en tijden:

Vanaf 9:00 uur heten we je welkom met een kopje thee of koffie. De training start om 9:30 uur en is rond 16:30 uur afgelopen. Er is een uur lunchpauze en er zijn twee pauzes tussendoor.

Onze trainingsdata vind je op de aanmeldpagina.

Kosten:

De kosten voor de training Slimmer Werken zijn 695 euro exclusief 21% btw per persoon.

Kom je met één of meer collega’s naar dezelfde training? Schrijf je dan in hetzelfde aanmeldingsformulier in en ontvang teamkorting. Bij twee t/m vier deelnemers ontvangt elke deelnemer 30 euro korting en bij vijf of meer deelnemers ontvangt elke deelnemer 75 euro korting.

Wil je met je team of afdeling tegelijkertijd de training doen? Kijk dan naar onze incompany mogelijkheden!

Vandaag nog beginnen met slimmer werken? Bekijk de actuele trainingsagenda en meld je aan.

Elke twee weken handige tips en artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

Elke twee weken sturen wij een artikel met nuttige informatie en handige tips naar onze abonnees. Wil jij deze gratis artikelen ook ontvangen? Schrijf je hier in!

Keuzewijzer

Training Slimmer Werken

Verlang jij ook naar werken met meer focus, naar meer balans tussen werk en privé en grip op je taken en projecten? Kijk dan snel verder hoe wij je het beste kunnen helpen!

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Training Slimmer Werken

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.