Streamline boek ‘I AM TAO’

‘Dit is een voortreffelijk handboek om meer efficiëntie en creativiteit toe te voegen aan je werk en je leven.’ – David Allen, bedenker van Getting Things Done

I AM TAO – het boek over gestroomlijnde communicatie

In dit boek laat onze trainer Arjan Broere je kennismaken met I AM TAO, het boek over Streamline Certified.

Dé methode om helder, elegant en met aandacht te communiceren. 

En dat is hard nodig, want met de stortvloed aan mails, vergaderingen, appjes, socialmediaposts en andere informatie die we op ons af krijgen, is het soms lastig het overzicht te bewaren. Vaak worden we zelf ook niet gezien of gehoord, want zie maar eens iemand te bereiken die al net zo overweldigd is als jij.

Tijd voor helderheid en eenvoud, met als uitgangspunt: minder is meer. Minder letters, minder eindeloze powerpoints, minder lange mails en vergaderingen. Maar ook: meer gerichte communicatie en meer aandacht voor wat je communiceert.

Met de vijf stappen van I AM TAO leer je je communicatie te stroomlijnen en weg te halen wat overbodig is. Zo creëer je ruimte in je hoofd en in je werk, voor jezelf en voor iedereen met wie je samenwerkt.

I AM TAO is onderdeel van het materiaalpakket dat je bij onze Streamline training krijgt.

I AM TAO is bij ons te bestellen door onderstaand formulier in te vullen.

Na je bestelling ontvang je onze factuur. Als we je betaling hebben ontvangen, sturen we het boek naar je toe!

De prijs van het boek en de verzendkosten vind je hieronder. De verzendkosten zijn binnen Nederland. Voor verzending naar andere landen worden extra verzendkosten in rekening gebracht.

Meereffect - Getting Things Done

Bestelformulier boek I AM TAO

We gebruiken je persoonlijke gegevens alleen om deze aanvraag te beantwoorden en we respecteren je privacy.

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Streamline boek 'I AM TAO'

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.