Microsoft Outlook

Nachtmerrie of productiviteitstool?

Wanneer je werkt met Outlook, ben je niet alleen. En als je soms de behoefte hebt om je computer het raam uit te smijten, ben je waarschijnlijk ook niet de enige. Overvolle inboxen, tientallen, honderden of zelfs duizenden e-mails per dag — het kan een mooie baan veranderen in een energievretend monster.

Nu is er hoop!

Als onderdeel van de Getting Things Done Training leren wij mensen om hun e-mail te verwerken in de helft van de tijd. Elke dag jóuw inbox leeg, hoe lijkt je dat?

Getting Things Done leert je om goed om te gaan met alle informatie die er op je afkomt. En een groot deel van die informatie komt bij veel mensen binnen via de e-mail. Bij meereffect geven we trainingen in Getting Things Done en helpen we je bij het toepassen van deze principes in Outlook en een aantal andere platformen. En dat is heel praktisch. We helpen je op een manier die bij je past, live of via internet, via een gids of via video's: na onze training en implementatie werk je veel sneller in Outlook dan je nu doet!

Hoe kan je profiteren van onze Outlook expertise?

Ben je op zoek naar de manier om meer overzicht te hebben over je werk en om de stroom e-mails het hoofd te bieden? Schrijf je dan in voor onze GTD Level 1 training. Tijdens de training leren we je hoe Getting Things Done je weer rust en controle teruggeeft over alles wat er in je leven gebeurt. Daarnaast krijg je ook een implementatiegids voor Outlook en toegang tot de online Outlook implementatiemodule waar je video's en webinars kunt bekijken om Outlook stap voor stap goed in te richten.

Kan jouw hele afdeling of team wel wat sneller met Outlook werken? Dan bespreken we graag de mogelijkheden voor een incompany training met je. Bel ons via +31 (0)88 0016 200 of vul het contactformulier in.

Stop met onnodig tijd verliezen in Outlook en zorg dat je weer aan je échte werk toekomt!

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.

   +31 (0)88 0016 200   info@meereffect.nl

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens bij ons achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven