Microsoft Outlook

Outlook: Nachtmerrie of productiviteitstool?

Wanneer je werkt met Outlook, ben je niet alleen. En als je soms de behoefte hebt om je computer het raam uit te smijten, ben je waarschijnlijk ook niet de enige. Overvolle inboxen, tientallen, honderden of zelfs duizenden e-mails per dag — het kan een mooie baan veranderen in een energievretend monster. Je hebt ongetwijfeld gezocht naar een Outlook training om meer overzicht te krijgen en sneller te kunnen werken. Wij bieden je echter meer dan alleen een Outlook training.

Meer dan een Outlook training

Het is misschien een grote stap om te kiezen voor onze, veel bredere, Getting Things Done training, maar wellicht herken je de volgende punten:

  • Je bent goed in je vak, maar soms ben je de hele dag in de weer met ad hoc e-mails en taken.
  • Je hebt het idee dat er meer uit een dag te halen is maar je kunt er je vinger niet opleggen hoe je dat doet.
  • Je merkt dat je snel afgeleid wordt en dat het lastig is om geconcentreerd aan het werk te zijn.
  • Aan het eind van de dag mis je het gevoel dat je een stuk verder bent gekomen.

Als onderdeel van onze Getting Things Done methode leren wij mensen hoe ze Outlook kunnen gebruiken om sneller hun e-mail te verwerken. Elke dag jóuw inbox leeg, hoe lijkt je dat? Het voordeel van onze training is dat het zich niet alleen focust op Outlook, maar ook hoe jij weer rust en overzicht krijgt over alle informatie die op je af komt.

Gebruik je geen Outlook?

Wij helpen je tijdens de training om GTD op te zetten in je eigen systeem. Jij kent je systeem, wij kennen GTD, samen zorgen we dat je GTD implementeert! 

Over Getting Things Done

Getting Things Done leert je om goed om te gaan met alle informatie die er op je afkomt. En een groot deel van die informatie komt bij veel mensen binnen via de e-mail. Bij meereffect geven we trainingen in Getting Things Done en helpen we je bij het toepassen van deze principes in Outlook en een aantal andere platformen. En dat is heel praktisch. We helpen je op een manier die bij je past, live of via internet, via een gids of via video’s: na onze training en implementatie werk je veel sneller in Outlook dan je nu doet!

Hoe kan je profiteren van onze Outlook expertise?

Ben je op zoek naar de manier om meer overzicht te hebben over je werk en om de stroom e-mails het hoofd te bieden?
Schrijf je dan in voor onze Training GTD in de Praktijk.

Tijdens de training zet je je eigen GTD-systeem op volgens de vijf stappen van GTD. In de training ga je aan de slag met het toepassen of optimaliseren hiervan, zodat je overzicht creëert over al je taken en projecten. 

Daarnaast krijg je ook een implementatiegids voor Outlook en toegang tot de online Outlook implementatiemodule waar je video’s en webinars kunt bekijken om Outlook stap voor stap goed in te richten. 

Kan jouw hele afdeling of team wel wat sneller met Outlook werken? Dan bespreken we graag de mogelijkheden voor een incompany training met je.

Stop met onnodig tijd verliezen in Outlook en zorg dat je weer aan je échte werk toekomt!

Twijfel je nog?

Schrijf je dan in voor onze gratis mini training en proef alvast wat Getting Things Done voor jou kan betekenen!

Meereffect - Getting Things Done

Ontvang jouw gratis GTD mini-training

... en iedere twee weken een praktisch verhaal of nuttige tip over slimmer leven en werken (al ruim 40.000 abonnees!)
Wij houden ook niet van spam en we respecteren je privacy.

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Microsoft Outlook

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.