Streamline Training

Stroomlijn je communicatie

Door de vele digitale communicatiekanalen is de hoeveelheid communicatie flink toegenomen. Dit heeft ervoor gezorgd dat veel tijdrovende gewoonten zijn ontstaan en ingesleten.

Je mailt heel veel heen en weer met je collega’s of leveranciers, je krijgt appjes over niet urgente zaken en er zijn lange discussies via de e-mail met veel mensen in de cc. Veel communicatie is niet doordacht en onduidelijk. Dit kost veel meer tijd dan nodig zou zijn en levert soms wrijving en irritaties op.

Met Streamline Certified© maak jij het verschil op een praktische, doelgerichte manier.

Wil jij meer bereiken met je communicatie? Dan is Streamline wat voor jou!

Wat levert de Streamline training je op?

Tijdens de Streamline training leer je wat de vijf stappen van gestroomlijnde communicatie zijn en hoe je deze effectief inzet. Deze stappen zijn toe te passen op alle vormen van communicatie zoals e-mail, vergaderingen, presentaties en documenten.
Ook helpen we je om goede afspraken te maken over de communicatie met je collega’s.

In de training wisselen we af tussen stevige inhoud, inspiratie maar ook praktisch aan de slag gaan met elkaar.

Aan het eind van de training:

  • Denk je bewust na over elke boodschap die je communiceert en weet je hoe je deze stroomlijnt. Al heel snel wordt dit een gewoonte.
  • Kun je heldere afspraken maken over je communicatie met je collega’s door juiste richtlijnen.
  • Weet je hoe je ideeën tot uitvoering brengt door na te denken over je doel en hoe je dit kunt bereiken.
  • Bepaal je steeds wat je doelgroep is, zodat je gericht communiceert en je alleen die mensen bereikt die bereikt moeten worden.
  • Weet je wat de acties zijn in je eigen communicatie, zodat je weet hoe je deze kunt verbeteren en je alle stappen kunt toepassen in je werk.

Hoe ziet de training eruit?

Kom je bij meereffect een training volgen, dan krijg je een professionele training die op een leuke manier wordt gebracht. Het is, zo blijkt uit evaluaties, een mix van eye-openers en verrassend praktische acties.

Bij aankomst word je vriendelijk ontvangen door onze trainer. Ook heb je even de tijd om met de andere deelnemers te praten. Daarna start het programma waar onze trainer je helpt om de vijf stappen van gestroomlijnde communicatie te begrijpen en toe te passen. Ook zorgen we voor voldoende pauzes, zodat je het geleerde gedurende de dag rustig kan verwerken.

Streamline Training

We ondersteunen je ook na de training

Om de drempel van de training naar de dagelijkse praktijk zo laag mogelijk te houden, krijg je na de training toegang tot onze digitale leeromgeving. Hier staan allerlei handige tips en extra’s om wat je hebt geleerd nog verder uit te diepen. Ook kun je aan de slag om communicatierichtlijnen op te stellen, voor jezelf of samen met collega’s, wat helpt om efficiënter te communiceren.

Wat onze deelnemers vinden:

Veel gereflecteerd over mijn huidige communicatiegedrag en zin om vanaf morgen het efficiënter te gaan doen.

— Dyane Marcelis, ASVZ

Streamline in twee minuten

Praktische informatie & aanmelden

Voor wie:

De training is geschikt voor iedereen die efficiënter wil leren communiceren via e-mail, vergaderingen, presentaties of wat voor vorm ook.

Materialen

Je ontvangt een compleet deelnemerspakket inclusief Streamline werkboek en praktische materialen om de Streamline gewoontes eigen te maken. Ook krijg je het boek ‘I AM TAO’, dat je als naslagwerk kan gebruiken na de training.

Locaties:

Er zijn regelmatig trainingen gepland, op verschillende mooie locaties die goed bereikbaar zijn met de auto en openbaar vervoer.

Data en tijden:

Vanaf 9:00 uur heten we je welkom met een kopje thee of koffie. De training start om 9:30 uur en is rond 16:30 uur afgelopen. Er is een uur lunchpauze en er zijn twee pauzes tussendoor.

Onze trainingsdata vind je op de aanmeldpagina.

Kosten:

De kosten voor de Streamline training zijn 695 euro exclusief 21% btw per persoon.

Kom je met één of meer collega’s naar dezelfde dagtraining? Schrijf je dan in hetzelfde aanmeldingsformulier in en ontvang teamkorting. Bij twee t/m vier deelnemers ontvangt elke deelnemer 30 euro korting en bij vijf of meer deelnemers ontvangt elke deelnemer 75 euro korting.

Wil je met je team of afdeling tegelijkertijd de training doen? Kijk dan naar onze incompany mogelijkheden!

Vandaag nog beginnen met effectiever en efficiënter communiceren? Bekijk de actuele trainingsagenda en meld je aan.

Elke twee weken handige tips en artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

Elke twee weken sturen wij een artikel met nuttige informatie en handige tips naar onze abonnees. Wil jij deze gratis artikelen ook ontvangen? Schrijf je hier in!

Keuzewijzer

Streamline Training

Verlang jij ook naar werken met meer focus, naar meer balans tussen werk en privé en grip op je taken en projecten? Kijk dan snel verder hoe wij je het beste kunnen helpen!

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Streamline Training

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.