Getting Things Done Training Focus & Richting

GTD Training Focus & Richting

Open Inschrijving

Ben jij een GTD’er die de basis onder de knie heeft? Zijn je projectenlijst, je rollen en verantwoordelijkheden goed in kaart gebracht en heb je je Wekelijks Onderhoud goed onder controle? Dan is het nu tijd voor de Getting Things Done training Focus & Richting! 

In deze training leer je wat de kracht van focus en richting is en hoe je dit inzet.

Mis je nog samenhang tussen de verschillende aandachtshorizonnen?

Getting Things Done helpt je om op de juiste momenten met de juiste zaken bezig te zijn. Deze vaardigheid vraagt oefening. In de praktijk merk je dat je in je dagelijkse werk lekker druk bezig bent en dat je bij je Wekelijks Onderhoud, of bij je (half)jaarlijkse heisessie of persoonlijk terugblikmoment flink moet bijsturen. Het grondniveau (je taken en agenda) en de hogere niveaus (je projecten, rollen en verantwoordelijkheden, doelen, visie en levensdoel) zijn lang niet altijd soepel te matchen.

Wat onze deelnemers vinden:

This is a course that made me think of my ambitions and gave food for thought on how to fulfil them.

— Anna Maria Prifti, Inditex

De Getting Things Done training Focus & Richting

De GTD training Focus & Richting is de laatste stap binnen GTD. Op dit punt ben je al een ervaren GTD’er en ben je in control. Je bent productiever en geniet van meer rust en vrijheid. De ruimte die je met GTD hebt gecreëerd zorgt ervoor dat je nu de mogelijkheid hebt om uit te zoomen. Tijdens de training Focus & Richting ga je aan de slag met de hogere horizonnen. Je brengt jouw principes, visie en doelen in kaart en legt het verband met de keuzes die je dagelijks maakt.

Wat leer je tijdens de training?

De training Focus & Richting helpt je om je aandachtshorizonnen aan te vullen en aan te scherpen, zodat ze elkaar versterken. Hierdoor ben je beter in staat om elke dag de juiste richting op te gaan, namelijk de richting die jij belangrijk vindt. Het helpt je om je aandacht te sturen, om in je dagelijks leven snel te schakelen tussen het grondniveau en je hogere aandachtshorizonnen. Je bent steeds beter in staat om op het moment suprême de juiste keuzes te maken die in lijn zijn met wat jij wil, waar je voor staat. Door snel te kunnen schakelen met je hogere horizonnen, kun je beter keuzes maken, op een bewuste manier.

Dit zorgt ook voor meer rust over de keuzes die je maakt en de zaken die je kiest niet te doen. In de training geven we je concrete handvatten om met je lange termijn ambities dagelijks je beste werk te doen. Met een compleet overzicht van wat je aandacht heeft, wordt het makkelijker om je aandacht te sturen naar wat hier en nu voor jou het meest belangrijk is.

Aan het eind van de training Focus & Richting:

  • ben je in staat om soepel in- en uit te zoomen, zodat je dagelijkse praktijk geheel overeen komt met wat jij wil in je leven;
  • kun je makkelijker schakelen tussen de verschillende aandachtshorizonnen;
  • weet je hoe je je aandacht beter kunt sturen naar wat er hier en nu voor jou het meest belangrijk is.

Praktische Informatie & Aanmelden

Materialen

De training wordt gemiddeld vier keer per jaar gegeven. Tijdens de training ontvang je het werkboek van de training en materialen om notities te maken.

Locatie

De training Focus & Richting geven we in het midden van het land, in Utrecht of in Amersfoort.

Data en tijden

Vanaf 9:00 uur heten we je welkom met een kopje thee of koffie. De training start om 9:30 uur en is rond 16:30 uur afgelopen. Er is een uur lunchpauze en er zijn twee pauzes tussendoor. Onze trainingsdata vind je op de aanmeldpagina. De eerstvolgende training vind je onderaan op deze pagina.

Kosten

De kosten voor de Getting Things Done Training Focus & Richting zijn 695 euro exclusief 21% btw per persoon.

Eerstvolgende training(en):

thumbnail
13 april 2023
09:30
16:30
Carlton President Hotel Utrecht

Zit de training vol, of volg je de training liever op een andere dag?

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Getting Things Done Training Focus & Richting

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.