GTD® Training
Focus & Richting

Weten waar je het voor doet

Ben jij in je dagelijkse werk druk bezig met taken en afspraken, maar heb je het idee dat je soms wat koers mist? Het is misschien niet eens zo dat je geen visie en doelen voor jezelf hebt, je hebt zeker plannen en dromen! Maar dat jaarlijkse moment waarop je terugkijkt en plannen maakt voor de komende tijd, lijkt elk jaar weer hetzelfde te zijn. De praktijk van de dagelijkse beslommeringen lijkt maar weinig te maken te hebben met de grotere dingen die je wil bereiken en de dingen die je belangrijk vindt.

Ook al heb je je dagelijkse zaken prima op orde, hoe zorg je ervoor dat de samenhang met de ‘hogere niveaus’ er is?

Open Inschrijving

Wat levert de training Focus & Richting je op?

In de training breng je je visie, waarden, normen en doelen in kaart. Je leert de verbinding te maken met je rollen en verantwoordelijkheden, je projecten en je dagelijks werk met taken en afspraken. Dit werkt zakelijk zo, maar ook privé, waardoor de training bijdraagt aan zowel jouw werkgeluk en welzijn als aan een betere connectie met waar je organisatie voor staat.

Je leert sneller schakelen tussen de verschillende horizonnen, waardoor je beter keuzes kunt maken, op een bewuste manier.

Aan het eind van de training:

  • Heb je nagedacht over je doelen, visie en waarden en weet je hoe je deze vertaalt naar je dagelijkse werkzaamheden.
  • Weet je hoe je de verschillende aandachtshorizonnen verder helder krijgt en aanscherpt.
  • Kun je in- en uitzoomen op verschillende niveaus van verplichtingen om de samenhang daar tussen te blijven zien.
  • Weet je hoe je praktische stappen zet richting je doelen, waardoor je er concreet naartoe kan werken.
  • Kun je je aandacht sturen naar wat hier en nu het meest belangrijk is, in lijn met de aandachtshorizonnen.

Hoe ziet de training eruit?

Kom je bij meereffect een training volgen, dan krijg je een professionele training die op een leuke manier wordt gebracht. Het is, zo blijkt uit evaluaties, een mix van eye-openers en verrassend praktische acties.

Bij aankomst word je vriendelijk ontvangen door onze trainer. Ook heb je even de tijd om met de andere deelnemers te praten. Daarna start het programma waar onze trainer je helpt om te leren hoe je slimmer kunt werken. Ook zorgen we voor voldoende pauzes, zodat je het geleerde gedurende de dag rustig kan verwerken.

GTD<sup>®</sup> Training<br> Focus & Richting

Wat onze deelnemers vinden:

It gives me tools to get things done by a well-explained trainer and supporting videos.

— Raymond Butteling, Inditex

Getting Things Done levert je het volgende op:

1,2. Bron: Master Thesis van Ari Sadik, Universiteit Tilburg, 2016. Resultaten te vinden op: https://www.meereffect.nl/onderzoek-gtd-training

3,4. Bron: Impact of GTD at Lufthansa Airplus International: A survey of participants in the 2-day GTD Fundamentals Seminar, Next Action Associates

Praktische informatie & aanmelden

Voor wie:

De training is geschikt voor iedereen die de GTD training heeft gevolgd of op een andere manier bekend is met GTD.

Materialen:

Tijdens de training ontvang je een compleet deelnemerspakket inclusief het werkboek en een uittreksel van het boek ‘Making it all work’ van David Allen.

Data en tijden:

Deze training wordt momenteel alleen incompany aangeboden. Wil je individueel de training volgen? Vul dan het contactformulier in en geef je interesse aan ons door.

Kosten:

Wil je met je team of afdeling tegelijkertijd de training doen? Kijk dan naar onze incompany mogelijkheden!

Vandaag nog beginnen met de verbinding leggen tussen je dagelijks werk en waar je het voor doet? Vul het contactformulier in en geef je interesse aan ons door!

Elke twee weken handige tips en artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

Elke twee weken sturen wij een artikel met nuttige informatie en handige tips naar onze abonnees. Wil jij deze gratis artikelen ook ontvangen? Schrijf je hier in!

Keuzewijzer

GTD<sup>®</sup> Training<br> Focus & Richting

Verlang jij ook naar werken met meer focus, naar meer balans tussen werk en privé en grip op je taken en projecten? Kijk dan snel verder hoe wij je het beste kunnen helpen!

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

GTD<sup>®</sup> Training<br> Focus & Richting

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.