Coaching on the job

Hoe zou het zijn als één van onze vriendelijke coaches je op je eigen werkplek helpt met het implementeren van Getting Things Done? Geen kritiek en commentaar, maar enthousiasme, aanmoediging en praktische tips voor het optimaliseren van je eigen workflow?

Dit is mogelijk door middel van coaching door een ervaren coach.

Coaching on the job

On the job coacing is één op één coaching waarbij we je helpen om je eigen systeem helemaal op de rit te zetten. Meestal trekken we daar twee dagen voor uit, maar overleg gerust als je iets anders wil. Coaching is duurder dan GTD Intensief, maar vooral voor hardcore kenniswerkers (managers/ondernemers) is het zeer de moeite waard.

De juiste coach

Het is belangrijk dat er een goede klik is tussen jou en de coach. Er is inmiddels een aantal erkende coaches in Nederland en België. Klik hier voor een overzicht van coaches. Zelf richt meereffect zich voornamelijk op het geven van trainingen.

Kosten

Klik hier voor de prijzen.

Eerstvolgende actie

Kijk in het overzicht van onze coaches wie jou het meest aanspreekt en neem contact met hen op. Het is handig als je vast enkele geschikte data bij de hand hebt.

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.

   +31 (0)88 0016 200   info@meereffect.nl

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens bij ons achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Bel mij terug

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven