Getting Things Done® Coaching

Wil jij door individuele GTD coaching werken met overzicht en vanuit rust?
  • Werk één op één met onze meereffect GTD coach: individueel afgestemd op jouw vereisten en uitdagingen. De coaching kan zowel op locatie als online.
  • GTD coaching geeft je controle in het dagelijks leven en overzicht over al je verplichtingen. Het geeft meer rust en tijd voor privézaken en je weet dat je ook op de lange termijn met de juiste zaken bezig bent. Afhankelijk van het doel en je wensen is de coaching één of twee dagen.
  • Heb jij een senior-rol en heb je behoefte aan coaching om weer overzicht te krijgen over je verantwoordelijkheden, met alle bijbehorende projecten en taken? Wil je weer grip op je werk in plaats van te worden geleefd door je omgeving? Alleen of samen met bijvoorbeeld een assistent, meereffect biedt je coaching op maat met behulp van de beproefde methode Getting Things Done.
  • Coaching is een snelle en effectieve manier om GTD direct toe te passen. De coach biedt je begeleiding die bij jou past, op de plek waar jij wil, waardoor je weer stressvrij kunt werken!

Wat onze deelnemers vinden

Wat ik waardeer aan de coaching is de praktische inzetbaarheid en direct zichtbare implementatie mogelijkheden. Arjan kent de materie zo door en door, waardoor hij snel schakelt en heel goed kan meedenken in hoe alles wat ik alles wat opperde, kon aanpakken.

— Ank van der Veer, Ank. Coaching & Begeleiding

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer!

Je kunt ons bellen via +31 (0)88 0016 200 of  onderstaand contactformulier invullen.

Meereffect - Getting Things Done

Informatie aanvragen - Coaching

We gebruiken je gegevens alléén om te antwoorden op deze aanvraag en we respecteren je privacy.

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Getting Things Done<sup>®</sup> Coaching

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.