Getting Things Done Coaching

Hoe zou het zijn als één van onze vriendelijke coaches je op je eigen werkplek helpt met het implementeren van Getting Things Done? Geen kritiek en commentaar, maar enthousiasme, aanmoediging en praktische tips voor het optimaliseren van je eigen workflow?

Dit is mogelijk door middel van coaching door een ervaren GTD coach.

shutterstock_245521324

Wij bieden twee soorten coaching:

On the job coaching

On the job coacing is één op één coaching waarbij we je helpen om je eigen systeem helemaal op de rit te zetten. Meestal trekken we daar twee dagen voor uit, maar overleg gerust als je iets anders wil. Coaching is duurder dan GTD Intensief, maar vooral voor hardcore kenniswerkers (managers/ondernemers) is het zeer de moeite waard.

Junior coaching

Junior coaching is vooral handig na afloop van een incompany training, waarbij onze junior coach langsloopt op jullie afdeling om iedereen te helpen met het inrichten van Outlook voor supersnel mail-verwerken.

De juiste coach

Het is belangrijk dat er een goede klik is tussen jou en de coach. Er is inmiddels een aantal erkende coaches in Nederland en België. Klik hier voor een overzicht van coaches. Zelf richt meereffect zich voornamelijk op het geven van trainingen.

Kosten

Klik hier voor de prijzen.

Eerstvolgende actie

Bel of e-mail ons om een datum af te spreken! Tel nr: +31(0) 343 421 381 of e-mail: info@meereffect.nl. Het is handig als je vast enkele geschikte data bij de hand hebt.

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.

   +31 (0) 343 421 381   info@meereffect.nl

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens bij ons achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Bel mij terug

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven