GTD® Training
Projecten & Prioriteiten

Keuzes maken en doen wat je wil doen

Naast de dagelijkse taken en afspraken die je hebt, zijn er ook veel zaken die niet helder zijn en die niet de juiste aandacht krijgen. Regelmatig kan dat ertoe leiden dat je heel druk bent met alles wat vandaag speelt, ten koste van wat je eigenlijk wil bereiken.

Maar hoe zorg je er nou voor dat je niet alleen je dagelijkse taken op orde hebt, maar dat je ook ruimte hebt voor creatieve ideeën en voor de taken die bij je rollen en verantwoordelijkheden horen? En hoe zorg je ervoor dat je niet vastloopt in problemen, maar dat je ze als een project aanpakt en verder helpt? De GTD training Projecten & Prioriteiten helpt je hierbij.

Open Inschrijving

Wat levert de training Projecten & Prioriteiten je op?

Met een complete projectenlijst wordt het veel makkelijker om prioriteiten te stellen op een niveau van weken tot maanden. Als een taak eigenlijk meerdere acties heeft, kun je het al als een project bekijken. Dit helpt om alles goed in beeld te hebben.

Tijdens de training ga je aan de slag om een goede projectenlijst te maken. Ook denk je na over wat jouw rollen en verantwoordelijkheidsgebieden zijn en welke projecten hierbij horen.

Ook ga je aan de slag met een aantal van je eigen projecten en je leert om ze te plannen met het Natuurlijk Planningsmodel, waarmee je jouw projecten goed doordacht aanpakt en verder brengt. En je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat je alles goed op de rit houdt.

Aan het eind van de training:

  • heb je een complete en overzichtelijke projectenlijst;
  • kan je jouw projecten beter plannen met het Natuurlijk Planningsmodel;
  • weet je wat je rollen en verantwoordelijkheden zijn en hoe je hier aandacht aan geeft;
  • vertrouw je op de keuzes die je maakt en ben je bezig met wat voor jou belangrijk is;
  • maak je de juiste afweging in prioriteiten met voldoende aandacht voor de langere termijn.

Hoe ziet de training eruit?

Kom je bij meereffect een training volgen, dan krijg je een professionele training die op een leuke manier wordt gebracht. Het is, zo blijkt uit evaluaties, een mix van eye-openers en verrassend praktische acties.

Bij aankomst word je vriendelijk ontvangen door onze trainer. Ook heb je even de tijd om met de andere deelnemers te praten. Daarna start het programma waar onze trainer helpt om te leren hoe je slimmer kunt werken. Ook zorgen we voor voldoende pauzes, zodat je het geleerde gedurende de dag rustig kan verwerken.

GTD<sup>®</sup> Training <br>Projecten & Prioriteiten

We ondersteunen je ook na de training

In de training maak je je eigen projectenlijst en overzicht van rollen en verantwoordelijkheden. Je kunt hier de dag na de training mee aan de slag. Wij zorgen ervoor dat de drempel van de training naar de dagelijkse praktijk zo laag mogelijk is.

Om je hierbij te helpen, krijg je toegang tot onze digitale leeromgeving met een aantal webinars. Deze webinars zijn bedoeld als aanvulling op de training, zodat je op je eigen tijd en tempo kunt werken en je wat je geleerd hebt, kunt verdiepen.

Wat onze deelnemers vinden:

Level 2 is een gericht vervolg op de basisprincipes uit Level 1. Een next step in nóg productiever werken.

— Dré Hendriks, EQIN BV

Getting Things Done levert je het volgende op:

1,2. Bron: Master Thesis van Ari Sadik, Universiteit Tilburg, 2016. Resultaten te vinden op: https://www.meereffect.nl/onderzoek-gtd-training

3,4. Bron: Impact of GTD at Lufthansa Airplus International: A survey of participants in the 2-day GTD Fundamentals Seminar, Next Action Associates

Praktische informatie & aanmelden

Voor wie:

De training is geschikt voor iedereen die de GTD training heeft gevolgd of op een andere manier bekend is met GTD.

Materialen:

Tijdens de training ontvang je een compleet deelnemerspakket inclusief het werkboek van de training en een uittreksel van het boek ‘Ready for Anything’.

Data en tijden:

Deze training wordt momenteel alleen incompany aangeboden. Wil je individueel de training volgen? Vul dan het contactformulier in en geef je interesse aan ons door.

Kosten:

Wil je met je team of afdeling tegelijkertijd de training doen? Kijk dan naar onze incompany mogelijkheden!

Vandaag nog beginnen met keuzes maken en doen wat je wil doen? Vul het contactformulier in en geef je interesse aan ons door!

Elke twee weken handige tips en artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

Elke twee weken sturen wij een artikel met nuttige informatie en handige tips naar onze abonnees. Wil jij deze gratis artikelen ook ontvangen? Schrijf je hier in!

Keuzewijzer

GTD<sup>®</sup> Training <br>Projecten & Prioriteiten

Verlang jij ook naar werken met meer focus, naar meer balans tussen werk en privé en grip op je taken en projecten? Kijk dan snel verder hoe wij je het beste kunnen helpen!

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

GTD<sup>®</sup> Training <br>Projecten & Prioriteiten

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.