Welkom bij de Summer course van meereffect! 

Welkom bij de Summer course van meereffect! 

Ben je op zoek naar meer rust en structuur in je dagelijkse werkzaamheden? Wil je leren hoe je efficiënter omgaat met de stroom van informatie die dagelijks op je afkomt? Dan is de training Getting Things Done in de praktijk iets voor jou!

De Summer course biedt de perfecte gelegenheid om tijdens de rustigere zomermaanden aan de slag te gaan met het verbeteren van jouw werkproces. Of je nu individueel wilt deelnemen of met jouw team, wij hebben voor ieder wat wils.  

Individuele training 

Op 3 en 4 juli en op 24 en 25 augustus organiseren we de tweedaagse training GTD in de praktijk. Tijdens deze praktijkgerichte training leer je hoe je de GTD-methode kunt toepassen in jouw dagelijkse werkzaamheden. Na afloop van de training ga je naar huis met handvatten om de stroom aan informatie beter te kunnen verwerken en een systeem dat als een huis staat.  

Heb je al langer het idee om een GTD training te volgen, maar lijkt het er nooit van te komen? Grijp dan nu je kans en meld je aan voor de Summer course!  

Teamtraining 

Wil je samen met jouw team aan de slag met GTD? Dan biedt onze Summer course voor teams de uitkomst! Tijdens deze training krijgen jouw teamleden handvatten om efficiënter om te gaan met de informatie die dagelijks binnenkomt, waardoor zij meer rust in hun hoofd krijgen en zich beter kunnen concentreren op de echt belangrijke zaken. Het pakket van de Summer course voor teams bestaat uit: 

  • De training GTD in de praktijk  
  • Een Getting Things Done poster met QR code voor het inschrijven,  
  • Een inspirerende tekst voor intern gebruik en  
  • Een GRATIS Vakantiebooster om ontspannen op vakantie te gaan én bij terugkomst weer zorgeloos aan het werk te gaan.  

Heeft jouw team niet de mogelijkheid om de training tijdens de zomermaanden te volgen? Geen probleem! Onze trainers staan ook in de maanden daarna voor je klaar om jouw team te helpen bij het implementeren van GTD.  

Wacht niet langer en meld je nu aan voor de Summer course! Of je nu individueel wilt deelnemen of met jouw team, wij helpen je graag bij het creëren van meer rust en structuur in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Om je in te schrijven voor de open inschrijving, lees hier meer en meld je aan.

Voor de incompany mogelijkheden, neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 (0)88 001 6200. We zien je graag! 

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

De 10 Beste Timemanagement tips

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.