Werkstress verminderen

Werkstress verminderen? Word (weer) ontspannen productief

Ken je dat? Je holt van meeting naar meeting terwijl je inbox maar vol blijft stromen. Deze situatie herhaalt zich terwijl je het gevoel hebt dat andere projecten meer aandacht verdienen. Het kan ook zo zijn dat jij telkens degene bent die ‘problemen’ voor een ander oplost op de werkvloer. Beide situaties zorgen voor meer stress en frustratie. Tijd om dit voor eens en voor altijd op een andere manier aan te pakken!

Werkstress verminderen gaat niet over één nacht ijs. Zeker als je dat in je eentje moet oplossen kan het een aardige kluif zijn. Daarom helpen we je hier graag bij met onze trainingen. Om werkstress te verminderen sluit de training Getting Things Done in de Praktijk hier volledig op aan. Krijg met deze training de praktische handvatten om (weer) ontspannen productief te worden.

Werkstress verminderen: waar moet ik beginnen?

Werkstress verminderen klinkt misschien wat zwaar. Toch kan bijna iedereen wel een situatie benoemen waar je dit ervaren hebt. Door er vroegtijdig bij te zijn kun je de kans op ernstige impact door stress op zowel je zakelijke als persoonlijke leven verkleinen. Stress op zakelijk gebied vloeit namelijk in je persoonlijke leven en dat wil je niet. Bij Meereffect geloven we in een productieve én ontspannen werkomgeving. Daarom willen we jou maar al te graag helpen dit te bereiken!

Hoe word ik weer productief op een ontspannen manier?

Productief zijn zonder een stressgevoel te ervaren heeft te maken met een mix van focus kunnen zijn als dat nodig is en overzicht bewaren. Maar… drukte is de stoorzender in dit hele proces. Door drukte raak je namelijk sneller het overzicht kwijt en kun je negatieve gevoelens zoals stress en frustratie ervaren. Overzicht creëren is een vaardigheid en is dus aan te leren. Hoe fijn is het als je uiteindelijk weer grip op je werk krijgt?

Volg een training GTD in de Praktijk

Werkstress verminderen is niet van de ene op de andere dag ‘geregeld’. Het vereist tijd, geduld en inzet. Bij Meereffect zijn we er om je te begeleiden op deze reis met onze training Getting Things Done in de Praktijk. Na deze training neem jij de volgende lessen mee naar huis:

  • Je weet hoe je rust in je hoofd kunt creëren. Dat betekent ‘hallo focus!’ op de zaken die er echt toe doen.
  • Je hebt de handvatten waarmee je snel en efficiënt informatie verwerkt.
  • Je hebt weer overzicht over alle verschillende taken en projecten.
  • Je weet weer hoe je op een ontspannen manier productiever kan werken.
  • Je hebt een goede start gemaakt met de implementatie van je eigen GTD-systeem.
  • Je weet hoe je na de training verder kunt groeien in productiviteit.

Vanuit enthousiasme over een toekomstbestendige manier van werken is ons bedrijf geboren. Wij, als kleine organisatie met gecertificeerde trainers, willen jou graag helpen om productiever te werken, meer te bereiken en het plezier terug te vinden in wat je doet.

Op naar meer focus, balans en grip

In de huidige maatschappij komt er meer informatie dan ooit op je af, meer dan je zelfs kunt verwerken. Des te belangrijker is het om de juiste focus, balans en grip op en in je werk én privé te vinden.

Bekijk de trainingspagina voor meer informatie. Je kunt hieronder ook vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten. Zij denken graag met je mee en sturen je de juiste weg op. Hopelijk tot snel!

Tip: liever eerst meer te weten komen over meereffect en onze trainingsmethoden? Schrijf je dan bij ons in voor onze tweewekelijkse gratis artikelen.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over de verschillende trainingen die wij geven? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen?

We gebruiken je gegevens alléén om te antwoorden op deze aanvraag en we respecteren je privacy.

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

De 10 Beste Timemanagement tips

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.