Bezoek ons op de Nationale Conferentie Vitaliteit.

Bezoek ons op de Nationale Conferentie Vitaliteit.

𝗪𝗶𝗹 𝗷𝗶𝗷 𝗮𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝘀𝗹𝗮𝗴 𝗼𝗺 𝗱𝗲 𝘃𝗶𝘁𝗮𝗹𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘀𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗲𝗻 𝘁𝗲𝗮𝗺 𝘁𝗲 𝗯𝗲𝘃𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗿𝗴𝗿𝗼𝘁𝗲𝗻?

Bezoek ons dan op de Nationale Conferentie Vitaliteit op 27 november. Tijdens deze dag vertellen wij hoe jij de vitaliteit binnen jouw organisatie kunt verbeteren met ons exclusief trainingsaanbod op het gebied van productiviteit.  

Bezoek onze collega’s op de stand en kom naar de workshop Slimmer duurzaam (blijven) werken die wordt gegeven door onze master trainer Arjan Broere. Arjan is  expert op het gebied van  productiviteitstrainingen bij Meereffect in Getting Things Done, Slimmer Werken en Streamline. Naast trainen en coachen is Arjan auteur van diverse boeken en podcasts over slimmer werken; o.a. Lifehacking, Ons werk is stuk en De Kleine Allen.

Arjan zal in zijn workshop laten zien hoe je door Slimmer Werken meer focus, concentratie en rust werk gedaan krijgt en meer bereikt met minder inspanning. O.a met Getting Things Done, een methode van de bedenker David Allen en tevens auteur van Getting Things Done. De kunst van stressvrije productiviteit. Het boek dat aan de basis staat van deze bewezen en wereldwijd gebruikte methode die je overzicht en controle biedt, waardoor je meer kunt bereiken.

𝙆𝙤𝙢 𝙟𝙞𝙟 𝙤𝙤𝙠? 𝙒𝙞𝙟 𝙝𝙚𝙗𝙗𝙚𝙣 𝙣𝙪 𝙚𝙚𝙣 𝙖𝙖𝙣𝙩𝙧𝙚𝙠𝙠𝙚𝙡𝙞𝙟𝙠𝙚 𝙠𝙤𝙧𝙩𝙞𝙣𝙜𝙨𝙘𝙤𝙙𝙚 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙟𝙚.
Je krijgt nu maar liefst 20% korting op jouw ticket. De code is MEEREFFECT20 en je mag deze code invullen bij het afrekenen op de website www.conferentievitaliteit.nl om de korting te activeren.

Kom je niet naar de beurs, maar wil je wel graag meer weten over vitaliteit binnen jouw organisatie? Kijk dan op onze website voor ons trainingsaanbod. 

Voor de incompany mogelijkheden, neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 (0)88 001 6200. We zien je graag! 

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Bezoek ons op de Nationale Conferentie Vitaliteit.

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.