Getting Things Done training – incompany

De Getting Things Done training op jullie locatie

Ben jij niet de enige die op zoek is naar een manier om productiever te werken, maar heb je meer collega’s die dit goed kunnen gebruiken? Dan komen wij graag bij jullie langs om een Getting Things Done incompany training te geven.

GTD helpt jou om effectiever en productiever te werken, maar als je samen met je collega’s, team of afdeling een incompany training volgt, heeft het nog meer effect. Ook is het fijn om samen nieuwe vaardigheden te leren en kun je elkaar stimuleren om het toe te passen.

Bij een incompany training vragen we jullie om de locatie, beamer, scherm en de catering te regelen. Het helpt om hiervoor een goede zaal uit te kiezen, dit komt de training ten goede.

Onze trainer zorgt er deze dag voor dat jullie je volledig kunnen richten op GTD. Niet alleen leer je hoe GTD werkt, maar ook hoe je het kunt toepassen. Je krijgt een professionele training die op een leuke manier wordt gebracht. We hopen dat we je kunnen verrassen en we maken de training graag zo praktisch mogelijk.

"GTD is een zeer bruikbare, praktische training voor het op orde krijgen en houden van de workload."

- Frans de Meijer,
Stichting Nederlands Paramedisch Instituut

Wat past bij jullie?

Er zijn drie mogelijkheden voor een incompany training.

Jarenlange ervaring leert ons dat het een deelnemer twee dagen kost om met GTD in de eigen praktijk aan de slag te gaan. Eén dag uitleg en één dag implementatie. Je kunt deze implementatie (deels) zelf doen, of je kunt ervoor kiezen dit in te plannen en begeleid te doen. Onze ervaring is dat het er in eigen tijd regelmatig bij inschiet. Het meeste rendement haal je dus uit de Intensief training.

Hieronder vind je een overzicht van onze Getting Things Done Incompany trainingen.

GTD Intensief trainingGTD training met implementatiemoduleGTD training
Tijdsinvesteringtwee dagenéén dagéén dag
Aantal deelnemersmaximaal 5 per trainermaximaal 12maximaal 30
ImplementatieTijdens de training implementeer je GTD in je eigen systeem.Tijdens de training richt je GTD in. De verdere implementatie doe je op je eigen werkplek.Tijdens de training oefen je met GTD, de implementatie doe je op je eigen werkplek.
BenodigdhedenEen zaal met voor elke deelnemer een eigen werkplek, inclusief computer/ laptop.*Een zaal met voor elke deelnemer voldoende tafelruimte, inclusief een zaal met computers/laptops.*Een zaal met voor elke deelnemer voldoende tafelruimte.*

(*) Zie voor het volledige overzicht onze zaalvoorwaarden.

"Zeer nuttige handvatten gekregen om productiever (=efficiënter) te gaan werken."

- Wouter Leegwater
Bouwmaat Nederland B.V.

Programma en tijden

De datum (of data) van de training plannen we in goed onderling overleg.

Onze trainingen hebben een vast programma met ruim de tijd voor een lunch en voor koffie- en theepauzes. De precieze tijden zijn afhankelijk van welke training jullie volgen en wat jullie wensen zijn.

Aan de slag!

Heb je interesse in een Getting Things Done training? Neem dan contact met ons op. Samen bespreken we wat jullie huidige situatie – en wat de gewenste situatie is. We willen graag weten wie jullie zijn en wat jullie verbeterd willen hebben, zodat we zo goed mogelijk kunnen helpen.

Samen bespreken we een datum en stemmen we alle benodigde praktische zaken af. Dit ontvang je overzichtelijk in een offerte. Zodra de offerte getekend is, ben je verzekerd van een grote verbeteringsslag binnen je team!

Gaan jullie nu voor meer productiviteit in het werk binnen je team of afdeling? Hoe eerder je de keuze maakt, hoe meer tijd het scheelt! We beloven je dat de GTD training een waardevolle investering is voor jullie organisatie.

Neem contact met ons op via +31 (0)88 0016 200 of via info@meereffect.nl. Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens bij ons achter en we bellen je terug – beloofd!

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

"Een inspirerende training die voorbij vliegt, je energie geeft en je doet afvragen of je deze energie niet elke dag kan hebben."

- Arnold Spaans,
BV Cyclotron VU

Naar boven