Getting Things Done Intensief

Til je productiviteit naar een hoger niveau!

Getting Things Done Intensief

Er bestaan allerlei soorten handige takenmanagers, organisatiesystemen en apps, maar er is er niet één die je écht productiever maakt; want uiteindelijk ben jij degene die het werk doet en de keuzes maakt. Tegelijkertijd heb je wel veel ideeën, dromen en doelen die je wil bereiken, maar je weet dat je hier je best voor moet doen, anders komt er niets van.

Je bent goed in je werk, maar je hebt vaak het idee dat je veel meer uit de dag kunt halen. Je hebt soms weinig (of helemaal geen) overzicht en je bent de hele dag in de weer met e-mails, taken en het blussen van brandjes die je niet zag aankomen. Wanneer je klaar bent met werken, heb je niet het gevoel dat je verder bent gekomen en kun je het werk maar moeilijk loslaten.

Herkenbaar? Dan is Getting Things Done de oplossing voor jou!

GTD Level 1 Intensief training

Een goed begin is het halve werk! In tegenstelling tot de standaard Getting Things Done Level 1 training duurt een Intensief training twee dagen. Met deze extra dag bieden we je naast het leggen van de GTD basis ook persoonlijke begeleiding bij het inrichten van jouw GTD systeem.

We pakken de vijf stappen van GTD op en je leert per stap wat de best practices van die stap zijn. Voor elke stap bepaal je hoe jij die gaat inrichten en gebruiken en krijg je de gelegenheid om dat ook meteen te gaan doen. De trainer(s) zijn aanwezig om je te begeleiden en je vragen te beantwoorden. Sommige oefeningen en opdrachten doe je alleen, andere in tweetallen. Vaak bespreken we ze plenair.

Na de training blijven we je ondersteunen in het creëren van overzicht over al jouw taken, projecten en verantwoordelijkheden, waardoor je na verloop van tijd steeds meer overzicht, focus en rust zult ervaren.

Aan het eind van de Intensief training:

  • weet je hoe je voor rust in je hoofd zorgt, zodat je je kan concentreren op de echt belangrijke zaken;
  • heb je handvatten waarmee je snel en efficiënt alle informatie die je leven binnenkomt verwerkt;
  • heb je weer overzicht over alle verschillende taken en projecten;
  • weet je hoe je met jouw wensen en in jouw situatie productiever kunt werken;
  • heb je een op maat gemaakt GTD-systeem en kan je meteen aan de slag met een nieuwe manier van werken!

Wat onze deelnemers vinden:

Een goede, snelle praktische training die je enthousiast maakt om er direct mee aan de slag te gaan.

— Francis Bout, Koninklijke Visio

Aandacht voor iedereen

Met maximaal tien deelnemers zorgen onze trainers ervoor dat ze aandacht hebben voor iedereen. Ook weten we uit ervaring dat het samenwerken met andere deelnemers veel plezier, humor en doorzettingsvermogen genereert.

We helpen je de GTD gewoontes eigen te maken in jouw systeem

Er zijn verschillende soorten e-mail- en takensystemen waar je Getting Things Done in kunt toepassen. We adviseren je om GTD te implementeren in het systeem waar je al mee werkt. Ook gaan we ervan uit dat je de software die je gaat gebruiken voldoende kent, zodat we je tijdens de training zo goed mogelijk kunnen helpen met het toepassen van Getting Things Done.

Meer dan een training!

Je komt enthousiast uit de training en je bent blij met wat je hebt geleerd, maar hoe zorg je er voor dat je het geleerde ook gaat toepassen? Het zou zonde zijn als je na de training, door gebrek aan investering in tijd en aandacht, het geleerde weer zou vergeten. Om je hierbij te helpen, bieden we je na de training een aantal ondersteuningsmiddelen.

Digitale leeromgeving

Na de training bieden we je toegang tot onze digitale leeromgeving. Hier vind je een praktische handleiding voor het inrichten van jouw GTD-systeem, video’s en webinars over het werken met GTD en allerlei praktische tips en artikelen om succesvol met GTD te werken.

Getting Things Done Intensief
Getting Things Done Intensief

Mindmarker

Om je te helpen om GTD toe te passen in de praktijk, krijg je tijdens de training toegang tot de app ‘Mindmarker’. Deze app stuurt je na de training berichten met vragen, korte video’s, en zelfevaluaties om je te helpen de GTD gewoontes eigen te maken.

Druppelmails

Nadat je je GTD gewoontes eigen hebt gemaakt, helpen we je via deze e-mails druppelsgewijs verder met GTD. De e-mails zijn geschreven door onze trainers en bevatten tips, aandachtspunten en verdiepende stof om blijvend aan je productiviteit te werken.

Getting Things Done Intensief

Praktische informatie & Aanmelden

Materialen

Om te zorgen dat je direct aan de slag kan, krijg je een uitgebreid trainingsboek, schema’s en artikelen over Getting Things Done. Daarnaast ontvang je een implementatiegids voor je systeem en vijf handige kernkaarten. Ook ontvang je het boek ‘Getting Things Done – de kunst van stressvrije productiviteit’ 

Data

Een totaaloverzicht van onze trainingsdata vind je op de aanmeldpagina. De eerstvolgende Intensief training vind je onderaan op deze pagina.

Kosten

  • De training kost 1.500 euro exclusief btw.

Eerstvolgende training:

thumbnail
+

Zit de training vol of wil je liever op een andere dag de training volgen?

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Getting Things Done Intensief

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.