Getting Things Done Intensief

De Getting Things Done Level 1: Intensief training

Je wilt graag productiever en met meer overzicht en focus door je dag heen gaan, maar je weet nog niet goed hoe je dat het beste aan kunt pakken.

Misschien overweeg je daarom wel om een Getting Things Done Intensief training te volgen. Een goede keuze! Wij weten namelijk dat de Intensief training jou de grootste garantie biedt om je productiviteit naar het volgende niveau te tillen.

Persoonlijke begeleiding

In een Intensief training leggen we je gedurende twee dagen de basis van Getting Things Done uit.

Daarnaast zullen onze trainers je persoonlijk begeleiden bij het omzetten van de theorie naar de praktijk en ga je zelf aan de slag met je eigen e-mails en takenlijsten. Aan het einde van de training heb je een systeem dat is ingericht voor Getting Things Done.

Wat is Getting Things Done?

Video afspelen

“Grip gekregen op mijn mail en actielijst. Morgen met schone lei beginnen!”

– Jolanda Smid,
Waterschap Noorderzijlvest

Getting Things Done Level 1 Intensief is voor jou bedoeld als je:

 • meer overzicht over je taken, projecten en e-mail wil hebben,
 • je productiviteit en daadkracht wil verhogen, zodat je meer gedaan krijgt in dezelfde tijd,
 • meer ruimte wil maken voor je creativiteit en je privéleven,
 • beter wil aanvoelen waar je persoonlijke grenzen liggen,
 • beter wil om kunnen gaan met onderbrekingen en ad-hocwerk.

Werk je in een beroep waar kenniswerk slechts een bijkomstigheid is, maar waar je wel te veel tijd aan kwijt bent? Of vind je het fijn om genoeg tijd en ondersteuning te krijgen om zowel de theoretische als praktische elementen van Getting Things Done toe te passen? Dan is de Getting Things Done Intensief training perfect voor jou! 

Waarom Getting Things Done?

1,2. Bron: Master Thesis van Ari Sadik, Universiteit Tilburg, 2016. Resultaten te vinden op: https://www.meereffect.nl/onderzoek-gtd-training

3,4. Bron: Impact of GTD at Lufthansa Airplus International: A survey of participants in the 2-day GTD Fundamentals Seminar, Next Action Associates

Waarom Getting Things Done?

1,2. Bron: Master Thesis van Ari Sadik, Universiteit Tilburg, 2016. Resultaten te vinden op: https://www.meereffect.nl/onderzoek-gtd-training

3,4. Bron: Impact of GTD at Lufthansa Airplus International: A survey of participants in the 2-day GTD Fundamentals Seminar, Next Action Associates

Aandacht voor iedereen.

Met in totaal vijf à tien deelnemers zorgen onze trainers ervoor dat ze aandacht hebben voor iedereen. Ook weten we uit ervaring dat het samenwerken met andere deelnemers veel plezier, humor en doorzettingsvermogen genereert.

We helpen je de GTD gewoontes eigen te maken in jouw systeem.

Je neemt je eigen laptop of MacBook mee, zodat je ook meteen digitaal aan de slag kan met je eigen systeem. Er zijn verschillende soorten e-mail en takensystemen waar je Getting Things Done op kunt toepassen.  We adviseren je om GTD toe te passen in het systeem waar je al mee werkt. Ook gaan we ervan uit dat je de software die je gaat gebruiken voldoende kent, zodat we je tijdens de training zo goed mogelijk kunnen helpen met het toepassen van Getting Things Done.

We hebben onder andere ervaring met: 
 • Outlook 365
 • Outlook 2007- 2019
 • Google Apps
 • Evernote
 • Asana
 • Apple Mail

Meer dan een training!

Je komt enthousiast uit de training en je bent blij met wat je hebt geleerd, maar hoe zorg je er voor dat je het geleerde ook in jouw dagelijkse praktijk kunt toepassen? Het zou zonde zijn als je na de training, door gebrek aan ondersteuning, wat je geleerd hebt weer zou vergeten. Om je hierbij te helpen, bieden we je na de training een aantal ondersteuningsmiddelen.

Digitale leeromgeving:

Na de training bieden we je toegang tot onze digitale leeromgeving. Hier vind je een praktische handleiding waarmee je GTD kunt inrichten in jouw systeem, video’s over GTD-handigheidjes en allerlei praktische tips en artikelen om GTD goed in te richten.

Druppelmails:

Nadat je je GTD gewoontes eigen hebt gemaakt, helpen we je via deze e-mails druppelsgewijs verder met GTD. De e-mails zijn geschreven door onze trainers en bevatten tips, aandachtspunten en verdiepende stof om je verder op weg te helpen met GTD.

Praktische informatie

Locatie:

De GTD Level 1 intensief training wordt gegeven in een mooi hotel in het midden van het land. Informatie over de hotels en bereikbaarheid vind je hier

Materialen:

Om te zorgen dat je direct aan de slag kan, krijg je een uitgebreid trainingsboek, schema’s en artikelen over  Getting Things Done. Daarnaast ontvang je een implementatiegids voor je systeem en vijf handige kernkaarten.

Kosten:

De training kost 1.500 euro exclusief btw

Eerstvolgende Intensief training:

thumbnail
+

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen?

Laat je gegevens bij ons achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven