Getting Things Done Intensief

Til je productiviteit naar een hoger niveau!

Je bent goed in je werk, maar hebt vaak het idee dat je veel meer uit de dag kunt halen. Het liefst zou je productiever en met meer overzicht door je dag heen gaan, maar je weet nog niet goed hoe je dat het beste aan kunt pakken. 

Misschien overweeg je daarom wel om een Getting Things Done Intensief training te volgen.Een goede keuze! Wij weten namelijk dat de Intensief training jou de grootste garantie biedt om je productiviteit naar een hoger niveau te tillen.

Hoe ziet de Online Getting Things Done Intensief Training er uit?

Tijdens een Online Intensief training leggen we je gedurende twee dagen de basis van Getting Things Done uit. Daarnaast zullen onze trainers je online persoonlijk begeleiden en ga je aan de slag met je eigen e-mails en takenlijsten. Aan het einde van de training heb je een systeem dat is ingericht voor Getting Things Done.

Werk je in een beroep waar kenniswerk slechts een bijkomstigheid is, maar waar je wel te veel tijd aan kwijt bent? Of vind je het fijn om genoeg tijd en ondersteuning te krijgen om Getting Things Done toe te passen? Dan is de Getting Things Done Intensief training perfect voor jou!

Aandacht voor iedereen.

Met in totaal vijf à tien deelnemers zorgen onze trainers ervoor dat ze aandacht hebben voor iedereen. Ook weten we uit ervaring dat het samenwerken met andere deelnemers veel plezier, humor en doorzettingsvermogen genereert.

We helpen je de GTD gewoontes eigen te maken in jouw systeem.

Tijdens de Intensief training krijg je online uitleg en begeleiding van onze trainer  en ga je aan de slag met je eigen GTD systeem. Er zijn verschillende soorten e-mail en takensystemen waar je Getting Things Done op kunt toepassen. We adviseren je om GTD toe te passen in het systeem waar je al mee werkt. Ook gaan we ervan uit dat je de software die je gaat gebruiken voldoende kent, zodat we je tijdens de training zo goed mogelijk kunnen helpen met het toepassen van Getting Things Done.

GTD Intensief is voor jou bedoeld als je:

  • meer overzicht over je taken, projecten en e-mail wil hebben,
  • je productiviteit en daadkracht wil verhogen, zodat je meer gedaan krijgt in dezelfde tijd,
  • meer ruimte wil maken voor je creativiteit en je privéleven,
  • beter wil aanvoelen waar je persoonlijke grenzen liggen,
  • beter wil om kunnen gaan met onderbrekingen en ad-hocwerk.

Welke e-mailsystemen of takenmanagers kun je gebruiken?

Voor GTD maakt het niet uit met welke software je werkt, het is te implementeren in elk systeem. Tijdens de training krijg je een implementatiegids naar keuze. Voor de meeste toepassingen hebben we een gids, zoals Outlook, Evernote, GoogleApps of OneNote. We adviseren je wel om GTD toe te passen in het systeem waar je al mee werkt.

Meer dan een training!

Je komt enthousiast uit de training en je bent blij met wat je hebt geleerd, maar hoe zorg je er voor dat je het geleerde ook gaat toepassen? Het zou zonde zijn als je na de training, door gebrek aan investering in tijd en aandacht, het geleerde weer zou vergeten. Om je hierbij te helpen, bieden we je na de training een aantal ondersteuningsmiddelen.

Digitale leeromgeving

Na de training bieden we je toegang tot onze digitale leeromgeving. Hier vind je een praktische handleiding voor het inrichten van jouw GTD-systeem, video’s en webinars over het werken met GTD en allerlei praktische tips en artikelen om succesvol met GTD te werken.

Getting Things Done Intensief
Getting Things Done Intensief

Mindmarker

Om je te helpen om GTD toe te passen in de praktijk, krijg je tijdens de training toegang tot de app ‘Mindmarker’. Deze app stuurt je na de training berichten met vragen, korte video’s, en zelfevaluaties om je te helpen de GTD gewoontes eigen te maken.

Druppelmails

Nadat je je GTD gewoontes eigen hebt gemaakt, helpen we je via deze e-mails druppelsgewijs verder met GTD. De e-mails zijn geschreven door onze trainers en bevatten tips, aandachtspunten en verdiepende stof om blijvend aan je productiviteit te werken.

Getting Things Done Intensief

Praktische informatie & Aanmelden

Materialen

Om te zorgen dat je direct aan de slag kan, krijg je een uitgebreid trainingsboek, schema’s en artikelen over  Getting Things Done. Daarnaast ontvang je een implementatiegids voor je systeem en vijf handige kernkaarten.

Duur

Beide trainingsdagen beginnen om 09:30 uur en eindigen rond 17.00 uur.

Kosten

De online training kost 1.400 euro exclusief btw

Eerstvolgende training(en):

thumbnail
+
thumbnail
+

Liever op een andere dag?

Bekijk hier onze agenda.

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Getting Things Done Intensief

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.