Getting Things Done level 3

Getting Things Done Level 3 training

Ben jij een GTD’er die Level 1 en Level 2 onder de knie heeft? Zijn je projectenlijst, je rollen en verantwoordelijkheden goed in kaart gebracht en je takenlijsten bijna altijd actueel? Dan is het nu tijd voor de Getting Things Done Level 3 training! 

Nog niet zo lang geleden heeft David Allen de laatste hand gelegd aan de Level 3 training. In deze training leer je wat de kracht van focus en richting is.

Mis je nog samenhang tussen de verschillende aandachtshorizonnen?

Getting Things Done helpt je om op de juiste momenten met de juiste zaken bezig te zijn. Deze vaardigheid vraagt oefening. In de praktijk merk je dat je in je dagelijkse werk lekker druk bezig bent, en dat je bij je Wekelijks Onderhoud, of bij je (half)jaarlijkse heisessie of persoonlijk terugblikmoment  flink moet bijsturen. Het grondniveau (je taken en agenda) en de hogere niveaus (je projecten, rollen en verantwoordelijkheden, doelen, visie en levensdoel) zijn lang niet altijd soepel te matchen.


“Je vermogen om kracht te genereren, is evenredig aan je vermogen afleidingen tegen te gaan.”

David Allen

 

Wat leer je tijdens de Getting Things Done Level 3 training?

De Level 3 training helpt je om je aandachtshorizonnen aan te vullen en aan te scherpen, zodat ze elkaar versterken. Hierdoor ben je beter in staat om elke dag de juiste richting op te gaan, namelijk de richting die jij belangrijk vindt. Het helpt je om je aandacht te sturen, om in je dagelijks leven snel te schakelen tussen het grondniveau en je hogere aandachtshorizonnen. Je bent steeds beter in staat om op het moment suprême de juiste keuzes te maken die in lijn zijn met wat jij wilt, waar je voor staat. Door snel te kunnen schakelen met je hogere horizonnen, kun je beter keuzes maken, op een bewuste manier.

Dit zorgt ook voor meer rust over de keuzes die je maakt en de zaken die je kiest niet te doen. In de Level 3 training reiken we je concrete middelen aan om met je lange termijn ambities dagelijks je beste werk te doen. Met een compleet overzicht van wat je aandacht heeft, wordt het makkelijker om je aandacht te sturen naar wat hier en nu voor jou het meest belangrijk is.

Opbouw van de training

De dag begint met een inleiding en uitleg over de kracht van focus. Het tweede deel van de ochtend gaan we aan de slag met het denken op hogere horizonnen. Na de welverdiende lunch komt het integreren van je horizonnen aan bod. De tweede helft van de middag gaat over dynamisch sturen en we eindigen met hoe het geleerde goed is toe te passen in de praktijk.

Locaties en materialen

De Level 3 training wordt gegeven op mooie, centrale locaties in het land. De precieze locatie staat aangegeven per editie. De Level 3 training wordt twee keer per jaar gegeven.

Tijdens de training ontvang je het werkboek Getting Things Done Level 3 en het boek Making it all work van David Allen.

Kosten

De kosten voor de Getting Things Done Level 3 Training zijn 645 euro exclusief btw per persoon.

Eerstvolgende training:

thumbnail
10 december 2020
09:30
16:30
Hotel-Restaurant De Klepperman Amersfoort

Wij bieden onze GTD trainingen in twee vormen aan:

1. Online GTD training

De online training wordt live gegeven door onze vaste trainers.

De software die we gebruiken, maakt dat je actief mee kunt doen via video, audio of chat en biedt de mogelijkheid om in kleinere groepen opdrachten te doen. De software werkt op alle gangbare apparaten en platformen. Met enquêtes en opdrachten geleid door twee trainers, is het een afwisselende dag.

2. Klassikale GTD training

Bij aankomst word je ontvangen met koffie of thee. Ook heb je even de tijd om met de trainers en andere deelnemers te praten.  Daarna start het programma waar onze trainers je gedurende de dag(en) helpen om de verschillende GTD-aspecten te begrijpen en toe te passen.  

De verschillende locaties zijn met zorg uitgekozen op basis van een prettige sfeer en een goede lunch. We zorgen voor voldoende pauzes, zodat je het geleerde gedurende de dag rustig kan verwerken.

Wil je weten op welke data wij training geven, zowel klassikaal als online? Bekijk dan onze agenda!

Wij houden de regels en richtlijnen van het RIVM in acht. Een overzicht van hoe wij dit doen kun je hier vinden 

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen?

Laat je gegevens bij ons achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven