Getting Things Done Online Incompany Training

GTD Online Incompany Training

In deze ongewone tijden is productiviteit voor organisaties belangrijker dan ooit. Veel sectoren krijgen een behoorlijke klap van al deze ontwikkelingen. Oude gewoonten vervallen met de nieuwe omstandigheden en je wordt uitgedaagd te bepalen hoe je je dag indeelt, hoe je nu prioriteiten stelt en hoe je de informatie die op diverse plekken je leven binnenkomt, verwerkt.

Bij elkaar komen kan nu niet (of beperkt), maar met de online GTD training kunnen kenniswerkers op hun eigen plek op afstand deelnemen aan een live training en daarmee meer controle en overzicht over hun werk krijgen.

Vergroot samen jullie productiviteit

GTD helpt jou om effectiever en productiever te werken, maar als je samen met je collega’s, team of afdeling een incompany training volgt, heeft het nog meer effect. Ook is het fijn om samen nieuwe vaardigheden te leren en kun je elkaar stimuleren om het toe te passen.

Onze trainer zorgt er tijdens de online live training voor dat jullie je volledig kunnen richten op GTD. Niet alleen leer je hoe GTD werkt, maar ook hoe je het kunt toepassen. Je krijgt een professionele training die op een leuke manier wordt gebracht. We hopen dat we je kunnen verrassen en we maken de training graag zo praktisch mogelijk.

“Een inspirerende training die voorbij vliegt, je energie geeft en je doet afvragen of je deze energie niet elke dag kan hebben.”

– Arnold Spaans,
BV Cyclotron VU

Wat is Getting Things Done?

Video afspelen

Tijdens de training leer je:

  • je hoofd leeg te maken, zodat je je kan concentreren op de echt belangrijke zaken;
  • hoe je snel en efficiënt alle informatie die je leven binnenkomt, verwerkt;
  • om overzicht te houden over alle taken en projecten;
  • hoe je kiest wat je gaat doen, zodat je rust ervaart bij die keuzes;
  • een productiviteitssysteem onder de knie te krijgen dat precies past bij jouw wensen en situatie;
  • hoe je het systeem een vast onderdeel laat worden van je dagelijkse leven.

Hoe is de online training opgebouwd?

De online training wordt live gegeven door onze vaste trainers.

Het is ons gelukt met dit tijdelijke online aanbod dezelfde kwaliteit en leeropbrengst te bieden als met onze, al jarenlang gewaardeerde, klassikale trainingen. In de training staan de vijf stappen van GTD centraal, waarmee je controle en overzicht over je werk en privéleven krijgt. Ook laten we tijdens de training een implementatie zien, die je daarna met de praktische materialen, zowel online als fysiek, zelf op maat maakt.

De software die we gebruiken, maakt dat je actief mee kunt doen via video, audio of chat en biedt de mogelijkheid om in kleinere groepen opdrachten te doen. De software werkt op alle gangbare apparaten en platformen. Met enquêtes en opdrachten geleid door twee trainers is het een afwisselende dag.

Extra: ‘follow-up’ sessie

Na afloop van de COVID-19 maatregelen zal een van onze trainers op locatie een ‘follow-up’ sessie geven, waarbij er wordt gekeken naar het GTD-systeem van de deelnemers en er ruimte is voor vragen en begeleiding.

Waarom Getting Things Done?

1,2. Bron: Master Thesis van Ari Sadik, Universiteit Tilburg, 2016. Resultaten te vinden op: https://www.meereffect.nl/onderzoek-gtd-training

3,4. Bron: Impact of GTD at Lufthansa Airplus International: A survey of participants in the 2-day GTD Fundamentals Seminar, Next Action Associates

Meer dan een training!

Je komt enthousiast uit de training en je bent blij met wat je hebt geleerd, maar hoe zorg je er voor dat je het geleerde ook in jouw dagelijkse praktijk kunt toepassen? Het zou zonde zijn als je na de training, door gebrek aan ondersteuning, wat je geleerd hebt weer zou vergeten. Om je hierbij te helpen, bieden we je na de training een aantal ondersteuningsmiddelen.

Digitale leeromgeving:

Na de training bieden we je toegang tot onze digitale leeromgeving. Hier vind je een praktische handleiding waarmee je GTD kunt inrichten in jouw systeem, video’s over GTD-handigheidjes en allerlei praktische tips en artikelen om GTD goed in te richten.

Druppelmails:

Nadat je je GTD gewoontes eigen hebt gemaakt, helpen we je via deze e-mails druppelsgewijs verder met GTD. De e-mails zijn geschreven door onze trainers en bevatten tips, aandachtspunten en verdiepende stof om je verder op weg te helpen met GTD.

Mindmarker:

Om je te helpen om GTD toe te passen in de praktijk, krijg je tijdens de training toegang tot de app ‘Mindmarker’. Deze app stuurt je na de training berichten op strategisch ontworpen momenten om je zo, met de kracht van herhaling, te helpen om de nieuwe GTD gewoontes te vormen. 

“Er is rust aangebracht in mijn chaos.”

-Rob Al, Alliander N.V.

Programma en tijden

De datum (of data) van de training plannen we in goed onderling overleg.

Onze trainingen hebben een vast programma met ruim de tijd voor een lunch en voor koffie- en theepauzes. De precieze tijden zijn afhankelijk van welke training jullie volgen en wat jullie wensen zijn.

Heb je interesse in een online Getting Things Done training ?

Neem dan contact met ons op!

Samen bespreken we wat jullie huidige situatie – en wat de gewenste situatie is. We willen graag weten wie jullie zijn en wat jullie verbeterd willen hebben, zodat we zo goed mogelijk kunnen helpen.

Ook spreken we een datum en stemmen we alle benodigde praktische zaken af. Dit ontvang je overzichtelijk in een offerte. Zodra de offerte getekend is, ben je verzekerd van een grote verbeteringsslag binnen je team!

Gaan jullie nu voor meer productiviteit in het werk binnen je team of afdeling?

Hoe eerder je de keuze maakt, hoe meer tijd het scheelt! We beloven je dat de GTD training een waardevolle investering is voor jullie organisatie.

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen?

Laat je gegevens bij ons achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven