Getting Things Done Online Training

Getting Things Done Online Training

In deze ongewone tijden is productiviteit voor kenniswerkers belangrijker dan ooit. Veel sectoren krijgen een behoorlijke klap van al deze ontwikkelingen. Oude gewoonten vervallen met de nieuwe omstandigheden en je wordt uitgedaagd te bepalen hoe je je dag indeelt, hoe je nu prioriteiten stelt en hoe je de informatie die op diverse plekken je leven binnenkomt, verwerkt.

Bij elkaar komen kan nu niet (of beperkt), maar met de Getting Things Done Online Training kun je op je eigen plek op afstand deelnemen aan een live GTD Level 1 training en daarmee meer controle en overzicht over je werk krijgen.

Wat is Getting Things Done?

Video afspelen

Tijdens de training leer je:

  • je hoofd leeg te maken, zodat je je kan concentreren op de echt belangrijke zaken;
  • hoe je snel en efficiënt alle informatie die je leven binnenkomt, verwerkt;
  • om overzicht te houden over alle taken en projecten;
  • hoe je kiest wat je gaat doen, zodat je rust ervaart bij die keuzes;
  • een productiviteitssysteem onder de knie te krijgen dat precies past bij jouw wensen en situatie;
  • hoe je het systeem een vast onderdeel laat worden van je dagelijkse leven.

“Op prettige manier wordt stap voor stap uitleg gegeven hoe GTD je kan helpen structuur aan te brengen in efficiënt werken.”

-Adriaan Deurloo, Danieli Corus

Hoe is de online training opgebouwd?

De online training wordt live gegeven door onze vaste trainers.

Het is ons gelukt met dit tijdelijke online aanbod dezelfde kwaliteit en leeropbrengst te bieden als met onze, al jarenlang gewaardeerde, klassikale trainingen. In de training staan de vijf stappen van GTD centraal, waarmee je controle en overzicht over je werk en privéleven krijgt. Ook laten we tijdens de training een implementatie zien, die je daarna met de praktische materialen, zowel online als fysiek, zelf op maat maakt.

De software die we gebruiken, maakt dat je actief mee kunt doen via video, audio of chat en biedt de mogelijkheid om in kleinere groepen opdrachten te doen. De software werkt op alle gangbare apparaten en platformen. Met enquêtes en opdrachten geleid door twee trainers is het een afwisselende dag.

Waarom Getting Things Done?

1,2. Bron: Master Thesis van Ari Sadik, Universiteit Tilburg, 2016. Resultaten te vinden op: https://www.meereffect.nl/onderzoek-gtd-training

3,4. Bron: Impact of GTD at Lufthansa Airplus International: A survey of participants in the 2-day GTD Fundamentals Seminar, Next Action Associates

Waarom Getting Things Done?

1,2. Bron: Master Thesis van Ari Sadik, Universiteit Tilburg, 2016. Resultaten te vinden op: https://www.meereffect.nl/onderzoek-gtd-training

3,4. Bron: Impact of GTD at Lufthansa Airplus International: A survey of participants in the 2-day GTD Fundamentals Seminar, Next Action Associates

Meer dan een training!

Je komt enthousiast uit de training en je bent blij met wat je hebt geleerd, maar hoe zorg je er voor dat je het geleerde ook in jouw dagelijkse praktijk kunt toepassen? Het zou zonde zijn als je na de training, door gebrek aan ondersteuning, wat je geleerd hebt weer zou vergeten. Om je hierbij te helpen, bieden we je na de training een aantal ondersteuningsmiddelen.

Digitale leeromgeving:

Na de training bieden we je toegang tot onze digitale leeromgeving. Hier vind je een praktische handleiding waarmee je GTD kunt inrichten in jouw systeem, video’s over GTD-handigheidjes en allerlei praktische tips en artikelen om GTD goed in te richten.

Druppelmails:

Nadat je je GTD gewoontes eigen hebt gemaakt, helpen we je via deze e-mails druppelsgewijs verder met GTD. De e-mails zijn geschreven door onze trainers en bevatten tips, aandachtspunten en verdiepende stof om je verder op weg te helpen met GTD.

Mindmarker:

Om je te helpen om GTD toe te passen in de praktijk, krijg je tijdens de training toegang tot de app ‘Mindmarker’. Deze app stuurt je na de training berichten op strategisch ontworpen momenten om je zo, met de kracht van herhaling, te helpen om de nieuwe GTD gewoontes te vormen. 

“Een erg effectieve, allesomvattende training waarin met veel zorg en aandacht een goede basis is gelegd om productiever aan de slag te kunnen gaan!”

-Max Rempt, Duracell

Praktische informatie

Tijden:

De training start om 9:00 uur en duurt tot 15:30 uur. Je hebt ’s ochtends en ’s middags een korte pauze. Van 12:00 tot en met 12:30 is er een  lunchpauze.

Materialen:

Om te zorgen dat je goed aan de slag kan, sturen we je een aantal materialen op, waaronder een uitgebreid trainingsboek, schema’s en artikelen over Getting Things Done. Daarnaast ontvang je een implementatiegids voor je systeem en vijf handige kernkaarten.

Kosten:

We hebben de prijs van de online training t.o.v. onze klassikale training verlaagd van 645,- naar 595,- euro exclusief btw.

Meld je aan voor de online training!

thumbnail
27 augustus 2020
09:30
16:30
Hotel-Restaurant De Klepperman Amersfoort

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen?

Laat je gegevens bij ons achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven