Getting Things Done Training

Verhoog je productiviteit met de Getting Things Done training!

Open Inschrijving

Er bestaan allerlei soorten handige takenmanagers, organisatiesystemen en apps, maar er is er niet één die je écht productiever maakt; want uiteindelijk ben jij degene die het werk doet en de keuzes maakt. Tegelijkertijd heb je wel veel ideeën, dromen en doelen die je wil bereiken, maar je weet dat je hier je best voor moet doen, anders komt er niets van.

Je bent goed in je werk, maar je hebt vaak het idee dat je veel meer uit de dag kunt halen. Je hebt soms weinig (of helemaal geen) overzicht en je bent de hele dag in de weer met e-mails, taken en het blussen van brandjes die je niet zag aankomen. Wanneer je klaar bent met werken, heb je niet het gevoel dat je verder bent gekomen en kun je werk maar moeilijk loslaten. 

Herkenbaar? Dan is Getting Things Done de oplossing voor jou!

Hoe ziet de Getting Things Done training er uit?

Met de training leg je in één dag de basis voor een goed, betrouwbaar GTD systeem waarmee je voor meer rust, overzicht, focus en vrijheid zorgt. Tijdens de training ga je aan de slag met de vijf stappen van GTD en pas je deze toe in jouw situatie. Na de training blijven we je ondersteunen in het creëren van overzicht over al jouw taken, projecten en verantwoordelijkheden, waardoor je na verloop van tijd steeds meer overzicht en rust zal ervaren.

Aan het eind van de GTD training:

  • weet je hoe je voor rust in je hoofd zorgt, zodat je je kan concentreren op de echt belangrijke zaken;
  • heb je handvatten waarmee je snel en efficiënt alle informatie die je leven binnenkomt verwerkt;
  • heb je weer overzicht over alle verschillende taken en projecten;
  • weet je hoe je met jouw wensen en in jouw situatie productiever kunt werken;
  • ga je naar huis met de kennis en mogelijkheden om jouw eigen GTD systeem in te richten.

Wat onze deelnemers vinden:

Leerzaam en waardevol voor in je hele leven, zowel werk als privé.

— Inge Jongejan, UMC Utrecht

Meer dan een training!

Tijdens de training leer je alle ins en outs van GTD. Afhankelijk van de trainingsvorm die je kiest, is er na de training nog meer of minder werk te doen aan het opzetten van je eigen GTD systeem. Ook kost het nog wat tijd en inspanning om van GTD een vertrouwde werkwijze te maken. Om je hierbij te helpen, bieden we je na de training een aantal ondersteuningsmiddelen.

Digitale leeromgeving

Na de training bieden we je toegang tot onze digitale leeromgeving. Hier vind je een praktische handleiding voor het inrichten van jouw GTD-systeem, video’s en webinars over het werken met GTD en allerlei praktische tips en artikelen om succesvol met GTD te werken.

Getting Things Done Training
Getting Things Done Training

Druppelmails

Nadat je je GTD gewoontes eigen hebt gemaakt, helpen we je via deze e-mails druppelsgewijs verder met GTD. De e-mails zijn geschreven door onze trainers en bevatten tips, aandachtspunten en verdiepende stof om blijvend aan je productiviteit te werken.

Implementatieworkshop

Naast de GTD training en de bijbehorende ondersteuningsmiddelen kun je ook extra online begeleiding krijgen bij het implementeren van Getting Things Done. Dit doe je door je in te schrijven voor onze Implementatieworkshop! Je krijgt dan ondersteuning van onze trainer bij het opzetten van jouw GTD systeem.

Wanneer je je gelijktijdig inschrijft voor de GTD training en de implementatieworkshop ontvang je 50 euro korting! 

GTD Intensief

Wil jij verzekerd zijn van jouw GTD succes en wil je graag uitgebreide en persoonlijke ondersteuning krijgen om Getting Things Done echt goed toe te passen? Kijk dan eens naar onze tweedaagse Getting Things Done Intensief training.

Welke e-mailsystemen of takenmanagers kun je gebruiken?

Voor GTD maakt het niet uit met welke software je werkt, het is te implementeren in elk systeem. Tijdens de training krijg je een implementatiegids naar keuze. Voor de meeste toepassingen hebben we een gids, zoals Outlook, Evernote, GoogleApps of OneNote. We adviseren je wel om GTD toe te passen in het systeem waar je al mee werkt.

Praktische informatie & Aanmelden

Materialen:

Om te zorgen dat je direct aan de slag kan, krijg je een uitgebreid trainingsboek, schema’s en artikelen over Getting Things Done. Daarnaast ontvang je een implementatiegids voor je systeem en vijf handige kernkaarten. Ook ontvang je het boek Getting Things Done – de kunst van stressvrije productiviteit.

Locaties:

Er zijn regelmatig trainingen gepland, in Utrecht, Amersfoort, in Rotterdam en in Amsterdam. Ook is het mogelijk om de training online te volgen. Zo kun je precies uitkiezen wat voor jou uitkomt. Heb je vragen over mogelijke coronamaatregelen? Lees dan hier verder.

Data en tijden:

Vanaf 9:00 uur heten we je welkom met een kopje thee of koffie. De training start om 9:30 uur en is rond 16:30 uur afgelopen. Er is een uur lunchpauze en er zijn twee pauzes tussendoor.

Onze trainingsdata vind je op de aanmeldpagina. De eerstvolgende training vind je onderaan op deze pagina.

Kosten:

  • De training kost 695,- euro exclusief 21% btw.
  • Bij gelijktijdige boeking van een online implementatieworkshop ontvang je 50 euro korting en betaal je dus maar 990,- euro exclusief btw voor de GTD training en de Implementatieworkshop.
    • Op het aanmeldingsformulier kun je rechtsbovenin deze kortingsactie aanvinken.
  •  

Eerstvolgende training:

thumbnail
7 maart 2023
09:30
16:30
Carlton President Hotel Utrecht

Zit een training vol of wil je liever op een andere dag de training volgen?

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Getting Things Done Training

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.