Getting Things Done© Training

Verhoog je productiviteit met de Getting Things Done training!

Open Inschrijving

Als er meer op je afkomt dan je kunt wegwerken, geeft dit werkdruk. Naast alle taken en projecten die je doet stroomt je inbox vol en komen er adhoc klussen tussendoor. Door de drukte ervaar je  stress en frustratie en raak je het overzicht kwijt. Als jij leert hoe je overzicht kan creëren, krijg je weer grip op je werk. Dat zorgt voor ontspannen productiviteit.

Getting Things Done helpt je om niet harder te werken, maar een stap terug te doen en overzicht te krijgen over je werk. Vanuit deze positie kun je beter keuzes maken en krijg je weer grip op je werkzaamheden. Dit zorgt ervoor dat je creatiever, productiever en meer ontspannen aan het werk bent!

Wat levert de GTD training je op?

Met de training leg je in één dag de basis voor een goed, betrouwbaar GTD systeem waarmee je voor meer rust, overzicht, focus en vrijheid zorgt. Tijdens de training ga je aan de slag met de vijf stappen van GTD en pas je deze toe in jouw situatie. Na de training blijven we je ondersteunen in het creëren van overzicht over al jouw taken, projecten en verantwoordelijkheden, waardoor je na verloop van tijd steeds meer overzicht en rust zal ervaren.

Aan het eind van de training:

  • Weet je hoe je voor rust in je hoofd zorgt, zodat je je kan concentreren op de echt belangrijke zaken.
  • Heb je handvatten waarmee je snel en efficiënt alle informatie die je leven binnenkomt verwerkt.
  • Heb je weer overzicht over alle verschillende taken en projecten.
  • Weet je hoe je met jouw wensen en in jouw situatie productiever kunt werken.
  • Ga je naar huis met de kennis en mogelijkheden om jouw eigen GTD systeem in te richten.

Wat onze deelnemers vinden:

Toegankelijk, met humor gebracht, mooie praktijkvoorbeelden en goed lesmateriaal!

— Gerard Jacobs, Neways Cable & Wire BV

Meer dan een training!

Tijdens de training leer je alle ins en outs van GTD. Afhankelijk van de trainingsvorm die je kiest, is er na de training nog meer of minder werk te doen aan het opzetten van je eigen GTD systeem. Ook kost het nog wat tijd en inspanning om van GTD een vertrouwde werkwijze te maken. Om je hierbij te helpen, bieden we je na de training een aantal ondersteuningsmiddelen.

Digitale leeromgeving

Na de training bieden we je toegang tot onze digitale leeromgeving. Hier vind je een praktische handleiding voor het inrichten van jouw GTD-systeem, video’s en webinars over het werken met GTD en allerlei praktische tips en artikelen om succesvol met GTD te werken.

Getting Things Done<sup>©</sup> Training
Getting Things Done<sup>©</sup> Training

Druppelmails

Nadat je je GTD gewoontes eigen hebt gemaakt, helpen we je via deze e-mails druppelsgewijs verder met GTD. De e-mails zijn geschreven door onze trainers en bevatten tips, aandachtspunten en verdiepende stof om blijvend aan je productiviteit te werken.

Hoe ziet de GTD training eruit?

Kom je bij meereffect een training volgen, dan krijg je een professionele training die op een leuke manier wordt gebracht. Het is, zo blijkt uit evaluaties, een mix van eye-openers en verrassend praktische acties.

Bij aankomst word je vriendelijk ontvangen door onze trainer(s). Ook heb je even de tijd om met de trainers en andere deelnemers te praten. Daarna start het programma waar onze trainers je gedurende de dag(en) helpen om de verschillende GTD-aspecten te begrijpen en toe te passen. Ook zorgen we voor voldoende pauzes, zodat je het geleerde gedurende de dag rustig kan verwerken.

Voor GTD maakt het niet uit met welke software je werkt, het is te implementeren in elk systeem. Tijdens de training krijg je een implementatiegids naar keuze. Voor de meeste toepassingen hebben we een gids, zoals Outlook, Evernote, GoogleApps of OneNote. We adviseren je wel om GTD toe te passen in het systeem waar je al mee werkt.

Getting Things Done<sup>©</sup> Training

Getting Things Done levert je het volgende op:

1,2. Bron: Master Thesis van Ari Sadik, Universiteit Tilburg, 2016. Resultaten te vinden op: https://www.meereffect.nl/onderzoek-gtd-training

3,4. Bron: Impact of GTD at Lufthansa Airplus International: A survey of participants in the 2-day GTD Fundamentals Seminar, Next Action Associates

Praktische informatie & aanmelden

Materialen:

Om te zorgen dat je direct aan de slag kan, krijg je een uitgebreid trainingsboek, schema’s en artikelen over Getting Things Done. Daarnaast ontvang je een implementatiegids voor je systeem en vijf handige kernkaarten. Ook ontvang je het boek Getting Things Done – de kunst van stressvrije productiviteit van David Allen.

Locaties:

Er zijn regelmatig trainingen gepland, op verschillende mooie locaties die goed bereikbaar zijn met de auto en openbaar vervoer.

Data en tijden:

Een overzicht van de trainingsdata vind je in onze agenda. Vanaf 9:00 uur heten we je welkom met een kopje thee of koffie. De training start om 9:30 uur en is rond 16:30 uur afgelopen. Er is een uur lunchpauze en er zijn twee pauzes tussendoor.

Kosten:

De training kost 695,- euro exclusief 21% btw.

Kom je met één of meer collega’s naar dezelfde dagtraining? Schrijf je dan in hetzelfde aanmeldingsformulier in en ontvang teamkorting. Bij twee t/m vier deelnemers ontvangt elke deelnemer 30 euro korting en bij vijf of meer deelnemers ontvangt elke deelnemer 84,50 euro korting.

Wil je met je team of afdeling tegelijkertijd de training doen? Kijk dan naar onze incompany mogelijkheden!

Aanvullende of alternatieve trainingen

GTD Implementatieworkshop

Naast de GTD training en de bijbehorende ondersteuningsmiddelen kun je ook extra online begeleiding krijgen bij het implementeren van Getting Things Done. Dit doe je door je in te schrijven voor onze Implementatieworkshop! Je krijgt dan ondersteuning van onze trainer bij het opzetten van jouw GTD systeem. Schrijf je je tegelijk in voor een GTD training en de workshop, dan ontvang je 50 euro korting! Lees hier meer.

Evaluatie- en Optimalisatieworkshop

Ken je GTD al maar wil je graag je kennis opfrissen? Dan is onze Evaluatie- en Optimalisatieworkshop misschien wat voor jou. Lees hier meer.

Getting Things Done Intensief

Wil jij verzekerd zijn van jouw GTD succes en wil je graag uitgebreide en persoonlijke ondersteuning krijgen om Getting Things Done echt goed toe te passen? Kijk dan eens naar onze tweedaagse Getting Things Done Intensief training. Lees hier meer.

Eerstvolgende GTD trainingen:

thumbnail
20 april 2023
09:30
16:30
Carlton President Hotel Utrecht
thumbnail
11 mei 2023
09:30
16:30
Inntel Hotels Rotterdam Centre

Vandaag nog beginnen met effectiever en efficiënter werken? Bekijk de actuele trainingsagenda en meld je aan.

Elke twee weken handige tips en artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

Elke twee weken sturen wij een artikel met nuttige informatie en handige tips naar onze abonnees. Wil jij deze gratis artikelen ook ontvangen? Schrijf je hier in!

Keuzewijzer

Getting Things Done<sup>©</sup> Training

Verlang jij ook naar werken met meer focus, naar meer balans tussen werk en privé en grip op je taken en projecten? Kijk dan snel verder hoe wij je het beste kunnen helpen!

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Getting Things Done<sup>©</sup> Training

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.